Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete

Termékkatalógus
Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete
4,0 1 értékelés
Üvegfólia - Honor 7X mobilhoz, keménység 9H, üvegvastagság 0,3 mm, a csomag része törlőkendő
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  EPGca0211 Termékszám:  28212151300002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete

Az Epico Glass védőüveg a lehető legjobb védelmet nyújtja a Huawei Honor 7X kijelzőjének megrepedése és karcolódása ellen. Az üveg többrétegű, magas minőségű edzett üvegből készül, amely az egyik legerősebb a piacon. Felvitele felhasználóbarát, bárki megbírkózik vele.


Huawei Honor 7X-ed tökéletes védelme

Attól tartasz, hogy Huawei Honor 7X mobiltelefonod kijelzője megsérülhet? Abban az esetben az EPICO GLASS edzett védőüveg a megoldás számodra, amely garantáltan megvédi telefonodat a nem kívánatos karcolásoktól és egyéb sérülésektől. Az üveg a lehető legjobb védelmet biztosító, minőségi edzett üvegből készült és megőrzi a kijelző tulajdonságait - éles kép és pontos érintésérzékelés. Az üveg mobiltelefonra való felviteléhez szükséges összes kellék a csomagolás része.


A kiváló minőségű csomagolás mindennek az alapja

Az EPICO becsületesen végzi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy a termék sértetlenül és jól becsoagolva érkezik hozzád. A csomagolásban a részletes és áttekinthető leírás mellett minden szükséges kelléket megtalálsz. A védőüveg felvitele a Huawei honor 7X-re így mindenki számára egyszerű.


A Huawei Honor 7X tökéletesen tiszta képe

A Huawei Honor 7X EPICO GLASS védőüvege 4 rétegből áll, a mobiltelefon kijelzőjének lehető legjobb védelme érdekében. A felületen lévő nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok keletkezését és a kis szennyeződések lerakódását. Alatta található egy extra ellenálló edzett üveg réteg. A kisebb ütések csillapítására és a Huawei Honor 7X kijelzőjének megrepedése ellen az Anticrack réteg van jelen. Az utolsó tapadó réteg a buborékmentes, egyszerű felvitelt szolgálja.


Elegáns társ

A Huawei Honor 7X Epico Glass védőüvege mindössze 0,33 mm vastagsággal büszkélkedik. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, lekerekített éleivel jól mutat,


A Huawei Honor 7X megbízható védelme

A keménységi skála 9H értéke megbízható védelmet garantál a mindennapok veszélyei elől, mint a kulcsok, aprópénz vagy a tengerparti homok. Az Epico Glass nem riad vissza a mobil kijelzőjét veszélyeztető dolgoktól.


A Huawei Honor 7X számára készült Epico Glass védőüveg fő tulajdonságai

Nanorészecskék a zsírosodás ellen
Vastagsága csupán 0,33 mm
Egyszerű felvitel a telefon kijelzőjére
Extra erős és vékony edzett üveg
A kijelző megrepedés elleni védelme
Tapadó réteg az egyszerű felvitel érdekében

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass 2.5D a Huawei Honor 7X számára, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass 2.5D pro Honor 7X černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass 2.5D pre Huawei Honor 7X čierne.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ