Epico Glass 2.5D Honor 9 Lite fekete

Termékkatalógus
Epico Glass 2.5D Honor 9 Lite fekete
4,6 5 értékelés
Üvegfólia - Honor 9 Lite mobilhoz, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  EPGca0209 Termékszám:  27512151300002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass 2.5D Honor 9 Lite fekete

Szerezz be a Honor 9 Lite mobiltelefonod számára kompromisszumok nélküli védelmet, amely biztosítja, hogy ne kelljen aggódnod a kijelző nem-kívánatos karcolásai vagy repedései miatt! A 100%-os kijelző-védelemhez tervezett 2.5D üvegről van szó, az egyik széltől a másikig. Az üveg maga rendkívül vékony és nem károsítja a designt, valamint semmilyen módon nem korlátozza a telefon vezérlő elemeit.


Tökéletes védelem a Honor 9 Lite-od számára

Félsz, hogy esetleg károsodhat a mobiltelefonod kijelzője? Erre az esetre jó az EPICO GLASS 2.5D védett edzett üveg. Biztosan megvédi a telefonodat a nem-kívánt karcolásoktól és más károsodástól. Az üveg kiváló minőségű edzett üvegből készült, ezzel biztosítva a lehető legjobb védelmet, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a tiszta képet és az ujjak érintésére való pontos reakciót. Az üvegnek a mobiltelefonodra való applikálásához mindent megtalálsz a csomagolásban. 


A kiváló minőségű csomagolás az alap

Az EPICO lelkiismeretesen teszi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és jó csomagolásban érkezik. Minden benne van, ami szükséges, egy részletes és világos útmutatóval együtt. A védőüveg felhelyezése a Honor 9 Lite mobiltelefonra mindenki számára nagyon egyszerű.


Tökéletes tiszta kép a Honor 9 Lite-od számára

Az EPICO GLASS 2.5D védőüveg a Honor 9 Lite számára összesen 4 réteget alkot a mobiltelefon lehető legjobb védelme érdekében. A felületen lévő nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok képződését és apró szennyeződések lerakódását. Alatta van egy extra tartós edzett üveg réteg. A kisebb rázkódások tompítása és a Honor 9 Lite mobiltelefonod kijelzőjének betörése ellen az Anticrack réteg szolgál. Az utolsó ragasztott réteg az egyszerű alkalmazást és a buborékképződés megszüntetését szolgálja.


Elegáns társ

Az Epico Glass 2.5D védőüveg a Honor 9 Lite számára mindössze 0,33 mm-es vastagsággal büszkélkedik. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, és lekerekített éleivel jól is néz ki.


A Honor 9 Lite-od megbízható védője

A keménységi skála 9H értéke garantálja a megbízható védelmet a közönséges kockázatok ellen, mint amilyenek a kulcsok, kis érmék vagy homok általi karcolások. Az Epico Glass 2.5D nem ijed meg a mobil kijelzőre leselkedő semmilyen veszélytől.. 


A Honor 9 Lite-hoz való Epico Glass 2.5D védőüveg legfontosabb jellemzői

  • Nanorészecskék zsírosodás ellen
  • Az üveg színe illik a mobiltelefononodhoz - arany
  • Vastagsága mindössze 0,33 mm
  • Egyszerű felhelyezés a telefon kijelzőjére
  • Extra szilárd és vékony edzett üveg
  • Védőréteg a képernyő betörése ellen
  • Ragasztó réteg az egyszerű applikáláshoz

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass 2.5D Honor 9 Lite fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass 2.5D pro Honor 9 Lite černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass 2.5D pre Honor 9 Lite čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass 2.5D für Honor 9 Lite schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass 2.5D für Honor 9 Lite schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ