Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

Termékkatalógus
EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez
4,7 6 értékelés
Üvegfólia - Xiaomi Redmi Note 5A Global mobilhoz,
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  EPICO539 Termékszám:  25312151000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

Az Epico Glass kitűnően védi a Xiaomi Redmi Note 5A kijelzőjét a repedésektől és a karcolásoktól. Az üveg többrétegű, magas minőségű edzett üvegből készült, amely a legerősebbek közé sorolható a piacon. Kimondottan felhasználóbarát, hiszen a legkisebb nehézségek nélkül bárki felhelyezheti.


Tökéletes védelem a Xiaomi Redmi Note 5A kijelzőjének

Attól tartasz, hogy a Xiaomi Redmi Note 5A mobiltelefonod megsérül? Ebben az esetben az EPICO GLASS edzett védőüveg kitűnő választás a számodra, hiszen megvédi a telefont a nem kívánt karcolásoktól és más sérülésektől. Az üveg kiváló minőségű edzett üvegből készült, így a lehető legjobb védelmet nyújtja, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a kép tiszta marad és a kijelző az ujjlenyomatra is pontosan reagál. Az üveg felhelyezéséhez szükséges összes kiegészítőt megtalálod a csomagolásban.


A minőségi csomagolás nálunk alap

Az EPICO becsülettel teszi a dolgát, így biztos lehetsz benne, hogy a terméküket sértetlenül és megfelelő csomagolásban kapod meg. Mindent tartalmaz, amire szükséged van, valamint jár hozzá egy részletes és világos használati útmutató is. A Xiaomi Redmi Note 5A-ra a védőüveget bárki nagyon egyszerűen felhelyezheti.


Tökéletesen tiszta kép - Xiaomi Redmi Note 5A

Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez készült EPICO GLASS védőüveg összesen négy rétegből áll, így tökéletes védelmet kínál a mobiltelefonod kijelzőjéhez. A felületén lévő nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok képződését és a kisebb szennyeződések megtapadását. Alatta pedig egy extrém tartós edzett üvegből készült réteg található. A kisebb ütések csillapításáról és a kijelző repedésének a védelméről az Anticrack réteg gondoskodik. Az utolsó tapadó réteg az egyszerű felhelyezésre és a buborékképződés megszüntetésére szolgál.


Az EPICO GLASS egy elegáns társ

A Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez készült Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, és lekerekített éleivel tetszetősen néz ki.


Megbízható védelem a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez

A 9H a keménységi skálán garantálja a mindennapok során szükséges megbízható védelmet, például a kulcsok, kis érmék vagy a strandon lévő homok okozta sérülésektől. Az Epico Glass nem szivárogjon semmilyen veszélyt a mobil kijelzőn. 


Az Epico Glass Xiaomi Redmi Note 5A legfontosabb jellemzői

Nano réteg a zsírosodás ellen
Vastagsága csak 0,33 mm
Egyszerűen felhelyezhető a telefon kijelzőjére
Extra erős és vékony edzett üveg
Védi a kijelzőt a repedéstől
Öntapadós réteg az egyszerű felhelyezéshez

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EPICO GLASS a Xiaomi Redmi Note 5A készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Xiaomi Redmi Note 5A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EPICO GLASS pre Xiaomi Redmi Note 5A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzglas EPICO GLAS für Xiaomi Redmi Note 5A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzglas EPICO GLAS für Xiaomi Redmi Note 5A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ