Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Epico Glass - Honor 8

Termékkatalógus
Epico Glass - Honor 8
4,7 14 értékelés
Üvegfólia - Honor 8 mobilhoz, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő és spatula
Kód:  EPGa0207d Termékszám:  16112151000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass - Honor 8

Az Epico Glass képernyővédő üveg a legjobb védelmet jelenti Honor 8 készüléked számára a töréssel és karcolással szemben. Az üveg többrétegű és minőségi, edzett üvegből készült, amely a piac egyik legszilárdabb anyaga. Használata felhasználóbarát, így bárki megbirkózik vele.


Tökéletes védelem a Honor 8 készüléked számára

Félsz, hogy kárt okozol Honor 8 mobiltelefonod képernyőjén. Ezen esetekre van itt az edzett üvegből készült EPICO GLASS. Garantáltan megvédi készülékedet a nem kívánt karcolásokkal és más sérülésekkel szemben. Az üveg minőségi edzett üvegből készült, amely a lehető legjobb védelmet biztosítja, miközben megőrzi a képernyő összes tulajdonságát - éles kép és pontos reakció az érintésre. A telefonra való telepítésnél szükséges tartozékok a csomag részét képezik.


A minőségi csomagolás alapnak számít

Az EPICO becsületesen dolgozik, így biztos lehetsz benne, hogy termékei tökéletes állapotban érkeznek meg hozzád. Minden szükséges tartozék a csomag része, illetve a részletes és áttekinthető útmutató sem hiányozhat. A képernyővédő üveg telepítése a Honor 8 készülékre nagyon egyszerű lesz, mindenki számára.


Tökéletesen tiszta kép

Az EPICO GLASS képernyővédő üveg 4 rétegből tevődik össze a lehető legjobb védelem érdekében. Nano rétegű felülete minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok képződését és az apró szennyeződések lerakódását. A következő réteget extra ellenálló edzett üveg képezi. A kisebb ütések és törés elleni védelmét az Anticrack rétegnek köszönheti. Az utolsó tapadó réteg segíti az egyszerű telepítést és csökkenti a buborékok kialakulását.


Elegáns társ

Az Epico Glass képernyővédő üveg mindössze 0.33 mm vastag. A négy rétegű üveg kellemes tapintású, nano felületének köszönhetően és lekerekített széleivel remekül néz ki.


Megbízható védelem a Honor 8 számára

A 9H értékű keménység garantálja a megbízható védelmet a mindennapi veszélyekkel szemben, mint például a kulcs, aprópénz vagy homok a strandod. Az Epico Glass nem hagyja cserben a mobiltelefon képernyőjét.


Legfontosabb jellemzők

Nano réteg a zsíros foltok ellen
Vastagsága mindössze 0.33 mm
Egyszerű telepítés a telefon képernyőjére
Extra szilárd és vékony edzett üveg
Réteg a képernyő törése ellen
Tapadó réteg az egyszerű felvitelre

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass - Honor 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Honor 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass pre Honor 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glas für Honor 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glas für Honor 8.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ