30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential

Termékkatalógus
Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential
Üvegfólia - Lenovo TAB 4 7 tablethez, 0,3 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  EPGca0208 Termékszám:  27812151000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential

Az Epico Glass a lehető legjobb védelmet nyújtja a Lenovo TAB4 7 Essential kijelzője számára, megelőzve a repedéseket és a karcolódásokat. Az üveg többrétegű, kiemelkedő minőségű edzett üvegből készült, ami az egyik legerősebb a piacon jelenleg elérhető termékek közül. Alkalmazása felhasználóbarát, így bárki fennakadás nélkül, könnyedén felhelyezheti a készülékre.


Tökéletes védelem a Lenovo TAB4 7 Essential számára

Aggódsz Lenovo TAB4 7 Essential mobiltelefonod kijelzőjének épségéért? Ebben az esetben kiváló segítség az EPICO GLASS edzett üveg kijelzővédő, mely megvédi a telefont a nem kívánt karcolásoktól és egyéb lehetséges károktól. Az kiegészítő kiváló minőségű edzett üvegből készült, biztosítva ezzel a lehető legnagyobb védelmet, mindeközben azonban megőrizve a kijelző összes funkcióját - a tiszta megjelenítést és az érintőképernyő kényelmes kezelését. A csomag minden eszközt tartalmaz, ami a képernyővédő alkalmazásához szükséges. 


A kiváló minőségű csomagolás magától értetődő

Az EPICO elővigyázatosan csomagolja termékeit, így biztos lehetsz benne, hogy minden tartozék sértetlenül és kiváló csomagolásban érkezik. A csomag egy részletes és követhető útmutatót is tartalmaz. A Lenovo TAB4 7 Essential képernyővédő üveg alkalmazása mindenki számára rendkívül egyszerű.


Tökéletesen tiszta képernyő a Lenovo TAB4 7 Essential használatával

A Lenovo TAB4 7 Essential számára tervezett EPICO GLASS képernyővédő üveg összesen 4 réteggel rendelkezik a mobiltelefon lehető legalaposabb védelme érdekében. A felületén található nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok és a kis szennyeződések lerakódását a képernyő felületén. Ezt egy extra tartós, edzett üvegből készült réteg követi. Az Anticrack réteg hozzájárul a kisebb rázkódások és repedések megelőzéséhez a Lenovo TAB4 7 Essential képernyőjén. Az utolsó, ragasztó réteg az egyszerű alkalmazás és a buborékképződés megelőzésére szolgál.


Elegáns kiegészítő

A Lenovo TAB4 7 Essential-hoz készült EPICO GLASS vastagsága mindössze 0,33 mm. A négyrétegű üveg a felső nano rétegnek köszönhetően kellemes tapintású, és lekerekített éleinek köszönhetően rendkívül jól mutat.


Megbízható védelem a Lenovo TAB4 7 Essential számára

A keménységi skálán mért 9H érték megbízható védelmet garantál a telefon számára például futás közben, vagy olyan tárgyaktól, mint a kulcsok, az aprópénz, vagy a tengerparti homok. Az Epico Glass-nak köszönhetően nincs, ami fenyegetné készüléked képernyőjét. 


Epico Glass Lenovo TAB4 7 Essential-hez - legfontosabb jellemzők

Nanorészecskék a zsírosodás ellen
Vastagsága mindössze 0,33 mm
Egyszerűen alkalmazható a telefon kijelzőjén
Extra erős, mégis vékony edzett üveg
Törés elleni védelem
Ragasztó réteg az egyszerű telepítéshez

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass pro Lenovo TAB4 7 Essential.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ