A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU Shop roku

Epico Glass Samsung Galaxy J7 (2016)

Termékkatalógus
Epico Glass Samsung Galaxy J7 (2016)
Üvegfólia - 9H keménységű, 100% -os átlátszóság, AntiCrack, nagy érintőképernyő érzékenység, nem maradnak alatta buborékok, lekerekített élekkel
Kód:  EPGa0134 Termékszám:  16512151000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass Samsung Galaxy J7 (2016)

Az Epico Glass védőüveg prémium edzett üvegből készült, hogy maximális védelmet nyújtson törés és karcolások ellen, ugyanakkor tökéletes képélességet biztosítson és  megőrizze a jó érintés-érzékenységet. Az Epico Glass 9H erősséggel rendelkezik, amely a piacon a legerősebb üvegminőséget jelzi. Felhelyezéskor nem hagy semmilyen buborékot, és maximálisan illeszkedik. A kényelmesebb használat érdekében lekerekített élekkel bír és vastagsága csupán 0,3 mm.

Főbb jellemzők 

  • Kiváló minőségű üveg 9H erősséggel
  • 100% átlátszóság, 2,5D jelöléssel
  • Lekerekített élek, vastagsága mindössze 0,3 mm
  • Az Epico Glass védőüveg nem hagy buborékokat
  • A karcolásmentesítő technológia megakadályozza a felszíni karcolásokat
  • Az Anti-Crack réteg védi a telefon kijelzőjét még leeséskor is
  • Nem okoz változást az érintőképernyő érzékenységében
  • Alkalmas Samsung Galaxy J7 készülékekhez

A prémium üvegfóliához mindenki ragaszkodni fog

Mivel az üvegfólia a legújabb technológiával készült, nem hagy semmilyen buborékot vagy foltot a kijelzőn. Az Epico Glass mellett számos tisztító kellék is megtalálható a csomagban. Tartalmaz nedves törlőkendőt, száraz törlőkendőt, mikroszálas törlőkendőt és egy porelnyelőt.

Az Epico használja a legjobb technológiákat

Annak érdekében, hogy az üvegfólia maximális érzékenysége, szilárdsága és tartóssága biztosítva legyen, összesen négy rétegből áll. Az első egy zsírosodásmentes nanoréteg, a másik egy rendkívül kemény és vékony edzett üveg, amely magában rejti a törésvédő réteget. Az utolsó a ragasztóréteg, amelyet lehúzva a termék egyszerűen felhelyezhető, buborékok nélkül.

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula Kész!
Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő, Spatula Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass Samsung Galaxy J7 (2016) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro Samsung Galaxy J7 (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass pre Samsung Galaxy J7 (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass pro Samsung Galaxy J7 (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass pro Samsung Galaxy J7 (2016).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ