Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Epico Lightning MFI LED Indication 1.2m

Termékkatalógus
Epico Lightning MFI LED Indication 1.2m
5 1 értékelés
Adatkábel - iPhone, iPad és iPod, gyors adatszinkronizáláshoz és töltéshez, LED töltésjelző, kiváló minőségű fonott kábel, alumínium borítású csatlakozók
Kód:  EPICO95a7 Termékszám:  9915101900003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Lightning MFI LED Indication 1.2m

Szükséged van egy tartalék Lightning csatlakozós kábelre? Ne dobd ki a pénzedet egy rossz utánzatra, és válaszd az Epic cég tartós minőségű termékét. Ez a kábel tökéletes arra, hogy feltöltsd vele az Apple által támogatott eszközöket. Természetesen megfelel a számítógép és a telefon vagy tablet közötti adatátvitelre is. Az egyik nagy újítás a praktikus LED kijelző, ami jelzi a töltés állapotát. A töltés során világít, befejeztével kialszik. Nem okoz csalódást a mérete sem, mivel 1,2 méter hosszú.

Legfontosabb jellemzők

  • MFi-tanúsítvány - Made for iPhone - 100% -os garantált funkcionalitás az Apple-től
  • Úgy működik, mint az eredeti tartozékok
  • LED töltésjelző
  • Nagyon gyors adatszinkronizálás és újratöltés
  • Különösen jó minőségű fonott kábel alumínium borítású csatlakozókkal

Mi az a Lightning csatlakozó?

Az Apple új technológiája, amelyet a legújabb eszközök csatlakoztatásához használnak a cég számítógépei, monitorai, egyes kamerák, és végül, de nem utolsósorban, a töltők. Ezen túlmenően, ez sokkal kompaktabb a 30 tűs csatlakozónál, kiemelkedik különösen azzal a tulajdonsággal, hogy mindkét oldalról be lehet illeszteni az eszközbe.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Lightning MFI LED Indication 1.2m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Lightning MFI LED Indication 1.2m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Lightning MFI LED Indication 1,2 m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Lightning MFI mit LED-Anzeige 1,2m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Lightning MFI mit LED-Anzeige 1,2m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ