A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Epico SMART FLIP az iPad Pro 10,5"-hez - szürke

Termékkatalógus
Epico SMART FLIP az iPad Pro 10,5"-hez - szürke
Mobiltelefon tok - tökéletesen tart a mágneses zárásnak köszönhetően, a tok átalakítható állvánnyá, kiváló minőségű poliuretánból készült
Kód:  EPICO429 Termékszám:  20611101900001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico SMART FLIP az iPad Pro 10,5"-hez - szürke Megszűnt

Epico SMART FLIP az iPad Pro 10,5"-hez - szürke

A szürke Epico SMART FLIP védőtok kiváló választás az iPad Pro 10.5" tablet stílusos védelméhez. A mágneses zárásnak köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy az iPad kiesik a tokból. Azonban az iPad Pro 10.5" tablethez alkalmas Epico SMART FLIP toknak nem ez az egyetlen előnye. A mágneses zárás arról is gondoskodik, hogy a kijelző eltakarásakor a tablet alvó üzemmódba lépjen, amely által kíméli az akkumulátort. A tok kinyitásakor a készülék ismét felébred. A szürke, mágneses Epico SMART FLIP védőtok kiváló minőségű poliuretánból készült, hogy megóvja az iPad-et a külső behatásoktól és szennyeződésektől. A tok állítható elülső oldala kényelmesebbé teszi a videók és fényképek megtekintését, az internetezést, valamint a gépelést is.

Az iPad Pro 10.5"-hez alkalmas Epico SMART FLIP tok legfontosabb jellemzői

  • Kinyitható mágneses védőtok
  • Minőségi anyagból készült (poliuretán)
  • Az Epico SMART FLIP tok ellenáll a külső behatásoknak és a szennyeződéseknek
  • Gyors kijelző elalvás/ébresztés funkció
  • A tok állítható állványként is használható

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico SMART FLIP pro iPad Pro 10,5" - šedé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico SMART FLIP pre iPad Pro 10,5" šedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Epico SMART FLIP für iPad Pro 10.5" - grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Epico SMART FLIP für iPad Pro 10.5" - grau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ