A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Epico Glass LG G6 készülékhez

Termékkatalógus
Epico Glass LG G6 készülékhez
Üvegfólia - LG G6 mobilhoz, 0,33 mm-es üvegvastagság, csomag tartalma: törlőkendő
Kód:  EPGca0211a8 Termékszám:  23012151000001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epico Glass LG G6 készülékhez

Az Epico Glass kijelzővédő fólia a lehető legjobb védelmet nyújtja az LG G6-od kijelzőjének repedés és karcolódás ellen. A fólia többrétegű, és kiváló minőségű edzett üvegből készült, amely az egyik legerősebb a piacon. Maga az alkalmazás felhasználóbarát, és bárki képes rá a legcsekélyebb nehézségek nélkül.


Tökéletes védelem az LG G6-odnak

Attól tartasz, hogy megsértheted az LG G6 mobiltelefonod kijelzőjét? Ebben az esetben jó szolgálatot tesz az EPICO GLASS edzett üveg védőfólia. Biztosan megvédi a telefonodat a nem kívánt karcolásoktól és más károktól. A fólia a lehető legjobb védelmet nyújtó kiváló minőségű edzett üvegből készült, miközben megőrzi a kijelző összes funkcióját - a tiszta képet és a pontos válaszokat az ujjak érintésére. Minden, amire szükséged van a fólia felhelyezésére a mobiltelefonodra, a csomag része. 


A kiváló minőségű csomagolás az alap

Az EPICO odafigyel a termékei minőségére, így biztos lehetsz benne, hogy az áru sértetlenül és jó csomagolásban érkezik meg hozzád. Mindent tartalmaz, amire szükséged van, a részletes és világos útmutatóval együtt. Így mindenki nagyon egyszerűen fel tudja helyezni a védőfóliát az LG G6-ra.


Tökéletesen tiszta kép az LG G6-odnak

Az EPICO GLASS védőfóliát az LG G6 számára összesen 4 réteg alkotja a mobiltelefonod kijelzőjének lehető legjobb védelmére. A felületen található nano réteg kiküszöböli az ujjlenyomatok kialakulását és az apró szennyeződések lerakódását. Alatta egy réteg extra tartós edzett üveg helyezkedik el. A kisebb rezgések csillapítására és az LG G6-od kijelzőjének elpattanása ellen szolgál az Anticrack réteg. Az utolsó, tapadós réteg az egyszerű alkalmazást biztosítja és megszünteti a buborékképződést.


Szinte észrevehetetlen védőfólia

Az Epico védőfólia LG G6-ra vastagsága mindössze 0,33 mm. A felső nano rétegnek köszönhetően a négyrétegű fólia kellemes tapintású, a lekerekített élekkel pedig remekül néz ki.


Az LG G6-od megbízható védelmezője

A 9H érték a keménységi skálán garantálja a megbízható védelmet a hétköznapi élet fenyegetéseivel szemben, mint a kulcsok, az apró érmék vagy a strand homokja. Az Epico Glass semmilyen veszély elől nem menekül el, amely a mobilod kijelzőjét fenyegeti.


Az Epico védőfólia LG G6-ra fő jellemzői

A fólia zsírtaszító nano bevonattal rendelkezik
Az Epico Glass vastagsága mindössze 0,33 mm
Egyszerű alkalmazás a telefon kijelzőjére
 Extra erős és vékony edzett üveg
 A kijelző elpattanása ellen védő réteg
 Tapadós réteg az egyszerű felhelyezéshez

Paraméterek

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!
Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Törlőkendő Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,33 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epico Glass LG G6 készülékhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epico Glass pro LG G6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epico Glass pro LG G6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epico Glass für LG G6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epico Glass für LG G6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ