Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Epson Expression Premium XP-530

Termékkatalógus
Epson Expression Premium XP-530
4,7 7 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós A4-es nyomtató/másoló/szkenner, 9.5 fekete-fehér lap percenként, 9 színes oldal percenként, 5760 x 1440dpi, kijelző, kártyaolvasó, tálca 100 lapos kapacitással, duplex, AirPrint, USB 2.0, WiFi
19 850 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  PE296p2e Termékszám:  C11CE81402CE Gyártó honlapja:
Epson Expression Premium XP-530 19 850 Ft Használt raktáron

Epson Expression Premium XP-530

Epson Expression Premium XP-530 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha gyorsan és kiváló minőségben szeretnél nyomtatni, szkennelni vagy másolni, akkor a tintasugaras többfunkciós Epson Expression Premium XP-530 nyomtató tökéletes választás számodra. Kisebb irodák hatékony kiegészítője, gyorsan kinyomtatja az összes szükséges dokumentumokat. Otthnodban is nélkülözhetetlen társ lehet a családi fotók nyomtatásánál.

Legfontosabb jellemzők

  • Multifunkciós nyomtató, amely ideális kisebb irodába
  • Akár 50%-os papírmegtakarítás
  • A Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé vezeték nélküli eszközökről
  • AirPrint és Google Cloud Print támogatása
  • USB port és kártyaolvasó SD/SDHC/SDXC
  • 1.44" LCD kijelző

Nyomtatás vezetékek nélkül

A nyomtató sokoldalúságát tovább növeli a vezeték nélküli csatlakoztatás lehetősége. A Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, anélkül, hogy csatlakozni kellene egy vezeték nélküli hálózathoz. Ezen technológia saját ad hoc hálózatot hoz létre és nem igényel Wi-Fi routert vagy internetes csatlakoztatást. Ha nem lennél a nyomtató közelében kihasználhatod az AirPrint vagy a Google Cloud Print alkalmazást. Az új ötszínű Claria Premium festék- és pigmentalapú tintakészlet segítségével élénk színű, kristálytiszta fényképeket készíthetsz. Az automatikus kétoldalas nyomtatás pedig papírt takarít meg. 

Szkennelt dokumentumok maximális minőségben

Az Epson Expression Premium XP-530 5760 x 1440 dpi felbontásban nyomtat. Viszont a szkennelésnél a felbontás akár 9600 x 9600 dpi. A kreatívabb gondolkodású felhasználóknak szánt Creative Print1 alkalmazás hozzáfér a Facebookon tárolt fényképekhez és a szkennelt képek azonnal feljátszhatóak a profilra. Szükség esetén közvetlenül az USB eszközre vagy a memória kártyára is szkennelhetsz. A kártyaolvasó könnyedén megbírkózik az SD/SDHC/SDXC formátumú kártyákkal. A nyomtató nagyon egyszerűen vezérelhető a 2.7" érintőképernyős LCD segítségével.

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Premium XP-530
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ