AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Epson Perfection Photo V550

Termékkatalógus
Epson Perfection Photo V550
4,9 20 értékelés
Szkenner - A4, asztali és lapos szkenner, duplex, optikai felbontása 6400 x 9600 DPI, szkennelési sebesség akár 6 oldal/perc, diapozitívok, fotók, könyvek és szövegek szkennelése, súlya 4,1 kg, USB csatlakozás
Kód:  QE012u Termékszám:  B11B210303 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson Perfection Photo V550

Szkenner egy profi fotós tehetségével, amely képes még a régi filmeket, diapozitívokat, fotókat s kisebb képeket is digitalizálni. Ahhoz, hogy a szkennelés még kisebb felületen is hatékony lehessen, a szkenner 6400 x 9600 dpi felbontással rendelkezik, így még a legapróbb részleteket is sikerül elkapni. Fontos még megemlíteni a Digital ICE techológiát, amely digitálisan javítja meg/ki a károsodott médiákat, ezáltal végre elfelejtheted a hosszadalmas retusálást. Képes automatikusan eltávolítani a tökéletlenségeket, a kaparásokat és az ujjlenyomatokat a szkennelendő anyagokról. Az Epson Easy Photo Fix szoftver képes az egyik képet a másikkal összehangolni. Újjá varázsolja a kifakult színeket, etávolítja a port és feljavítja a fényeket, ezáltal gyakorlatilag új életet lehel a régi képeidbe.

A fotók és egyéb dokumentumok szkennelését azonnal elkezdheted mindenféle bemelegítési idő nélkül. Az Epson ReadyScan LED technológia gondoskodik, hogy minden képből a lehető legnagyobb élményed származhasson. Az átlátszó anyagok szkennelőegysége képes egyszerre akár két 35 mm-es filmszalagot (12 felvétel) vagy négy 35 mm-es diapozitívot beszkennelni, de a közees formátumú filmek sem jelentenek számára akadályt. Az ArcSoft Scan 'n' Stitch Deluxe szoftver segítségével akár még A2 formátumig (pl. nagy fényképek, újságcikkek, plakátok stb.) is szkennelhetsz vele. A bescannelt anyagot az Epson Easy Photo Scan segítségével azonnal a felhőbe, a közösségi médiára, vagy egyéb fotós szolgáltatásba is küldheted. Ezáltal lehetőséged adódik az adatok biztonsági mentésére, ráadásul a képek még más számítógépekről is elérhetőek lesznek.


Műszaki adatok:

Lapolvasó típusa:
Síkágyas szkenner

Szkennelés felbontása:
Optikai: 6400 x 9600 dpi

Optikai sűrűség:
3,4 Dmax

Fényforrás:
ReadyScan LED technológia

Szkennelési terület:
216 mm x 297 mm (vízszintes x függőleges)

Formátumok:
A4
Támogatott film (TPU): 35 mm-es film szalag: 2 x 6 képkocka; 35 mm-es keretes film: 4 kép; 120/220 közepes formátum (max. 6 x 22 cm)

Színmélység:
Input: 48 bit
Output: 48 bit

Képkorrekció:
Digital ICE technológia, szemcsézettség-csökkentés, portalanító, színkorrekció, Print Image Matching II, automatikus expozíció-optimalizálás, zajcsökkentő szűrő, Descreening rasztermentesítéssel és raszteroptimalizációval, tónusok korrekciója hisztogram alapján, Easy Color Fix színpaletta, a háttér fényének színkorrekciója

Interfész:
USB 2.0

Méretek:
280?x 485 x 118 mm

Tömeg:
4,1 kg

Paraméterek

Szkenner felbontása
6400 x 9600 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!
Szkennelési sebesség
6 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
6400 x 9600 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
6 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Funkciók

Duplex (kétoldalas) beolvasás
Igen Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Diapozitívok, Fotók, Könyvek, Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
28 cm Kész!
Mélység
48,5 cm Kész!
Magasság
11,8 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Perfection Photo V550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Perfection Photo V550. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Perfection Photo V550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Perfection Photo V550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Perfection Photo V550.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ