Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson SureColor SC-P800

Termékkatalógus
Epson SureColor SC-P800
5 1 értékelés
Tintasugaras nyomtató - A2, 3 fekete és 3 színes oldal/perc, 2880 x 1440 dpi, érintőképernyő, WiFi, nyomtatás mobileszközökről, kompatibilis iOS7, Android 4.0 vagy újabb operációs rendszerrel
Kód:  PE299c1 Termékszám:  C11CE22301BX Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson SureColor SC-P800

Az Epson SureColor SC-P800 tintasugaras nyomtató az új generációs, professzionális fotónyomtatók közé tartozik. Példátlan rugalmasságot visz a nyomtatás világába, számos funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően kitolja a nyomtatásban rejlő kreatív lehetőségek határait, ráadásul karcsú és elegáns design jellemzi. Tökéletes megoldás profi fényképészeknek, művészeknek, ügynökségeknek vagy építészeknek.

Főbb jellemzők:

  • Professzionális és hatékony felszereltség
  • Kiváló eredmény minden médián
  • Nagy, 2,7"-os érintőképernyő
  • Okos tervezés és kiváló teljesítmény

Pontos színek és éles megjelenítés

Az SC-P800 nyomtató által nyomatott képekkel minden felhasználó teljes mértékben meg lesz elégedve. A kilenc színkomponensű Epson UltraChrome HD tinta használata és a Vivid Magenta technológia szinte életre kelti a fényképeket. Akár fényes vagy matt fotópapírra, vászonra vagy vastagabb anyagra nyomtatsz képeket, az eredmény biztosan elvarázsol pontos, élénk színével, és az intenzív, mély feketével. A készülék alkalmas nagy formátumú építészeti tervek és kisebb léptékű épületvázlatok készítésére is.

Nyomtatás mobil eszközökről

Azok az ügynökségek, amelyek minden tekintetben rugalmasak szeretnének maradni, nagyra fogják értékelni a vezeték nélküli, Wi-Fi nyomtatás lehetőségét, hiszen így nincs mindig szükség számítógépre a nyomtatáshoz. Nyomtass mobiltelefonról és tabletről, akár a világ másik végéről is. A modern elvárásoknak megfelelően támogatja a következő szolgáltatásokat: Google Cloud Print, AirPrint az iOS eszközök esetében vagy interneten keresztül történő nyomtatás.

Nem szabványos formátumú nyomatok készítése

Az új generációs, professzionális Epson UltraChrome pigmenttinta jelentős javulást mutat az aktuális nyomtatási technológiákkal szemben. Sok különböző típusú médiára történő nyomtatáshoz fejlesztették, nagy sűrűségű pigmentek jellemzik és a nyomatok tovább tartósak maradnak a kitűnő fényállóságnak köszönhetően. Ráadásul a nyomtató nem csak szabványos formátumokra nyomtat. Ez az egyetlen A2 + nyomtató a piacon, amely tekercspapír opciót is biztosít. Segítségével néhány másodperc alatt nyomtathatsz színes zászlókat, panorámaképeket, vászon vakrámákat és más, nem szabványos formátumú nyomatot.

További információk:

Jellemzők:

Fúvóka konfiguráció: 180 fúvóka feketéhez / 180 fúvóka színenként 
Minimális cseppméret: 3,5 pl változó cseppméret technológiával
Tintatechnológia: Ultrachrome® HD
Max. nyomtatási sebesség: Fényképeket 10 x 15 cm-es formátumban 72 másodperc alatt nyomtat (Epson Premium Glossy Photo Paper)
Színek: Vivid Magenta, Világos Vivid Magenta, sárga, világoscián, cián, mattfekete, fotófekete, világosszürke, szürke

Papírméret:
A2, A3 +, A3 ++, A3, A4, A5, A6, B3, B4, B5, B6, C4 (boríték), C5 (boríték), C6 (boríték), Letter, Letter, Legal, 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm, 20 x 25 cm, 100 x 148 mm, 17 " (43,2 cm), és a felhasználó által definiált

Nyomtatási margók:
0 mm fent, 0 mm jobbra, 0 lent, 0 mm balra (Ha a margót külön definiáljuk. Egyébként 3 mm fent, balra, jobbra és lent).

Papírkezelés:
Kompatibilis papírvastagság: 0,29-1,5 mm
Kompatibilis papírtömeg: 73–1 000 g/m2
Papírtálcák: automatikus lapadagoló, szegély nélküli nyomtatás, bevonattal ellátott papír, manuális kétoldalas nyomtatás, papírtekercs, vastag média támogatása

Kompatibilis operációs rendszerek:
Android 4.0+, Mac OS X 10.6.8 és újabb verziók, Microsoft Windows Vista (32/64bites), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8 (32/64bites), Windows 8.1, a Windows 8.1 x64 Edition, Windows XP SP1 és újabb verziók (x32), Windows XP x64, iOS 7

Szolgáltatások mobil és felhőalapú nyomtatáshoz:
Epson Connect (iPrint), Apple AirPrint, Google Cloud Print

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A2, A5, A6 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
3 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A2, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
3 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
3 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
120 lap Kész!

Méret

Magasság
250 mm Kész!
Mélység
376 mm Kész!
Szélesség
684 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson SureColor SC-P800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson SureColor SC-P800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson SureColor SC-P800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Surecolor SC-P800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Surecolor SC-P800.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ