A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

EPSON szkenner WorkForce DS-410

Termékkatalógus
EPSON szkenner WorkForce DS-410
Szkenner - A4, asztali, lapbehúzós és dokumentum szkenner, adagolóval, duplex, ADF, optikai felbontása 600 x 600 DPI, szkennelési sebesség akár 26 oldal/perc, szövegek szkennelése, súlya 2,5 kg, USB csatlakozás
Szuper ár
124 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  QE001b42 Termékszám:  B11B249401 Gyártó honlapja:
EPSON szkenner WorkForce DS-410 124 890 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

141 280 Ft
Szett megvásárlása

EPSON szkenner WorkForce DS-410

Az Epson WorkForce DS-410 szkenner tökéletes megoldás, remek ár-érték aránnyal. Ideális irodákba, ahol nagy mennyiségű dokumentumokat szkennelnek. Ezen szkenner fokozottan hatékony, automata lapadagolóval ellátott, amelynek kapacitása 50 A4-es lap. Egyszerűen megtöltöd a szkennelni kívánt dokumentumokkal és mehetsz dolgodra. Gyors és minőségi szkennelést várhatsz el tőle. A hardveres JPEG képtömörítés nagy terjedelmű munkára született.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors szkenner, kompakt méretekkel
  • Kétoldalas szkennelés egy menetben
  • Automata és kézi lapadagoló
  • Hardveres JPEG képtömörítés
  • Érzékelő két lap behúzása ellen
  • Szoftver a szkennelésre, átalakításra és a szkennelt dokumentumok számítógépbe való átvitelére
  • Probléma mentes integráció a munka rendszerbe

Gyorsan, gyorsan...

A fényképek és dokumentumok szkennelése azonnali, nincs szükség felmelegedésre. Az Epson ReadyScan LED technológia gondoskodik a képek élességéről. Az Epson WorkForce DS-410 szkennelési sebessége 26 oldal percenként, fekete-fehér és színes dokumentumnál egyaránt. Funkcióinak köszönhetően a szkennelt dokumentumok szükség szerint szerkeszthetőek (színelhagyás/színjavítás, RGB színkiejtés, üres oldalak átugrása, A3-as fűzés, automatikus egyensúly-korrekció, automatikus képforgatás...).

WorkForce DS-410 szkenner softwarrel

Az Epson WorkForce DS-410 szkennerrel Epson Document Capture Pro 2.0 szoftver is kapható. Segíti a dokumentum integrálását a rendszerbe, javítja a munkafolyamatot és lehetővé teszi a szkennelést, átalakítást, valamint a beszkennelt információk továbbítását. A vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR támogatás automatizálja a nagy terjedelmű dokumentumok feldolgozását beleértve a fájlok egyszerűbb elnevezését és a mappa automatikus létrehozását.

Paraméterek

Összehasonlít
Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!
Szkennelési sebesség
26 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
USB Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
48 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
26 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
29,7 cm Kész!
Mélység
15,2 cm Kész!
Magasság
15,4 cm Kész!
Tömeg
2,5 kg Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EPSON szkenner WorkForce DS-410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EPSON WorkForce DS-410. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EPSON skener WorkForce DS-410. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EPSON Scanner WorkForce DS-410. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EPSON Scanner WorkForce DS-410.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ