A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Epson T0347 világos fekete

Termékkatalógus
Epson T0347 világos fekete
Tintapatron - Epson Stylus Photo 2100 nyomtatóhoz, kapacitása kb. 440 oldal 5% -os lefedettség mellett
Kód:  SE327a Termékszám:  C13T03474010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson T0347 világos fekete

Tedd teljessé a munkád egy tökéletes minőségű nyomattal! A képekkel és fényképekkel illusztrált dokumentumokat az Epson tintapatronokkal olyan formában tudod kinyomtatni, ahogy azt eredetileg megálmodtad. Az Epson T0347 patront a legmagasabb minőségi követelmények szerint gyártották, így bízhatsz a tökéletes eredményben. Az eredeti nyomtatási kellékek használata kiváló képminőséget, magasabb fokú megbízhatóságot és tartós nyomatot garantál.

Az Epson T0347 tintapatron főbb jellemzői

  • Eredeti tintaparton, amelyet kifejezetten az adott eszközhöz terveztek
  • Nagy felbontású nyomtatás
  • Stabil szín
  • Állandó minőség az elsőtől az utolsó nyomatig
  • EPSON Stylus Photo 2100 nyomtatóhoz
  • Kapacitás: kb. 440 A4-es oldal 5% -os lefedettség mellett
 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson T0347 világos fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson T0347 světle černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson T0347 svetlo-čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson T0347 Hellschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson T0347 Hellschwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ