A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Epson TM-T88V fekete

Termékkatalógus
Epson TM-T88V fekete
4,5 8 értékelés
POS nyomtató - direct thermal, papír szélessége: 80 mm, papírtekercs max. átmérője: 83 mm, 180 DPI, 300 mm/s nyomtatási sebesség, USB és RS-232
Kód:  PE926b Termékszám:  C31CA85042 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson TM-T88V fekete

Az Epson TM-T88V - a zászlóshajója az Epson POS nyomtatóknak, új mércét állít fel a POS nyomtatásban. A legfontosabb szempont, amikor kiválasztja a POS nyomtatót, egy TCO indikátor (tulajdonlás összköltsége, azaz a teljes életút költség - TCO), amely jelzi az összes felmerült költséget a beszerzésre és üzemeltetésre vonatkozóan, a teljes életút, az egész üzemeltetési idő során. Az alacsonyabb TCO elérése olcsóbb nyomtatást jelent - az Epson TM-T88V-nek rendkívül alacsony a TCO -ja, az egyik legalacsonyabb a piacon.

Szintén más, nagyszerű jellemzőkkel is büszkélkedik - az első POS nyomtató, amely elnyerte az Energy Star minősítési tanúsítványt. Ez a nyomtató nagyon gazdaságosan és gyorsan - 300 mm / s sebességű nyomtatással működik. Ez lehetőséget ad arra, hogy 58 mm és 80 mm átmérőjű lemezekre nyomtasson, amellyel papírt takarít meg. A nyomatok a szürke 16 árnyalatában készülnek egy sima hőpapíron. A számítógéphez USB porton vagy RS-232 interfészen keresztül lehet csatlakoztatni és feketére festett kivitelű.

Műszaki adatok:

Nyomtatási technológia:
termikus

Nyomtatási sebesség:
300 mm / s

Vágóegység élettartam:
2.000.000 vágás

Nyomtatófej élettartam:
150 km

Meghibásodás között eltelt átlagos idő :
MCBF 70 millió sor

Szín nyomtatás:
16 szürke árnyalat

Akadálymentes csatlakoztatás:
USB 2.0, RS-232

Tartozékok:
Tápkábel
CD illesztőprogrammal

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Direct thermal Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!
Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!
Magasság
148 mm Kész!
Mélység
195 mm Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Direct thermal Kész!
Rendeltetés
Irodába Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, RS-232 Kész!

Méret

Magasság
148 mm Kész!
Mélység
195 mm Kész!
Szélesség
145 mm Kész!
Tömeg
1,6 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások
Igen, eKasa Kész!

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás
180 DPI Kész!
Maximális címkeszélesség
80 mm Kész!
Papírtekercs max. átmérője
83 mm Kész!
Ajánlott max. nyomtatási sebesség
300 mm/s Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson TM-T88V fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson TM-T88V černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson TM-T88V čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson TM-T88V Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson TM-T88V Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ