Shop roku 30 dnů na vrácení

Epson WorkForce AL-M300D

Termékkatalógus
Epson WorkForce AL-M300D
LED nyomtató - fekete-fehér, A4, 35 lap/perc, 1200x1200 dpi, 128MB, 250 lapos tálca, kétoldalas nyomtatás, USB 2.0
Kód:  PE020w4 Termékszám:  C11CC63011 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce AL-M300D

Az Epson WorkForce AL-M300D egy fekete-fehér lézernyomtató magas használati értékkel, kis helyigényű, amely megfelel az egyéni felhasználóknak és kisvállalkozásoknak. A gyártó által ajánlott maximális havi terhelhetőség 100 000 oldal. Azok a cégek akik nagy példányszámban nyomtatnak nagyra fogják értékelni a duplex egységet, amellyel a nyomtató fel van szerelve. A nyomtató optimalizálva van a maximális hatékonyságra és a festékfelhasználásra. Mindezek mellett akár 35 oldal/perces nyomtatási sebességet képes elérni.

A tiszta papír tárolásáért a 250 lap kapacitású adagolótálca és egy többcélú, 50 lapos tálca felel. A kimeneti 150 lapos tálcán a kinyomtatott dokumentumok lesznek ideiglenesen tárolva. Az azonnali nyomtatási feladat feldolgozását a 600 MHz-es sebességű processzor és a 128 MB  kapacitású fő memória biztosítja, amely képes befogadni még a legnagyobb projekteket is. A nyomtató processzora gondoskodik a PCL6, PostScript 3, és hasonlók vállalati nyomtatási emulációk, szabványok és protokollok támogatásáról. A csatlakoztatás szabványos USB 2.0 porton keresztül lehetséges.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
35 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
5,88 s Kész!
Maximális havi kapacitás
100 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
277 mm Kész!
Mélység
426 mm Kész!
Szélesség
393 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson WorkForce AL-M300D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce AL-M300D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson WorkForce AL-M300D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson WorkForce AL-M300D.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ