Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Epson WorkForce DS-30

Termékkatalógus
Epson WorkForce DS-30
3,9 6 értékelés
Szkenner - 600dpi, hordozható, USB 2.0, hordtáska, A4, A5, A6, A8, B5, névjegykártyák, plasztikkártyák
Kód:  PE990b11 Termékszám:  B11B206301 Gyártó honlapja:

Epson WorkForce DS-30

Nagyon könnyű és kellemesen kicsi, de elég gyors az Epson szkenner, nagyon praktikus mobil kiegészítő eszköz az Ön utazó irodája számára, hogy könnyen digitalizálni tudja a széleskörű és változatos írat anyagot. Ez kifejezetten a vállalkozók és a vállalati alkalmazottak részére készült, akiknek kiváló minőségű színes, akár A4-es méretű szkennelésre van szükségük, de ezen kívül tudja kezelni a névjegykártyákat és a műanyag kártyákkal is elboldogul. Az újonnan létrehozott vagy fogadott dokumentumok szkennelése könnyű bárhol, a szkenner mindig kéznél van. Például elkészült valamilyen irat, szkennelje be és küldje el a felhőben lévő adattárba vagy e-mailben a kollégáinak és még sok más lehetőségeket is tud kínálni. A szkenner csatlakozik az alapértelmezett USB 2.0 interfészhez, amely kielégíti a szkenner adatátviteli és tápellátási igényeit. A szkennerel együtt kap egy hordtáskát a szállításához valamint egy szoftvercsomagot a könnyű kezeléshez és a fejlett szerkesztési megoldások.használatához.

Műszaki adatok:

Fényforrás:
ReadyScan LED

Szkennelési felbontás:
600 x 600 dpi

Beolvasási sebesség:
Fekete-fehér: 13 p./ min
Szín: 13 p./ min

Színmélység
Input: 16 bit
Kimenet: 2 bit

Szkennelési terület:
Maximum: 216 x 356 mm
Minimum: 52 x 73,7 mm

Papír méret:
A4, A5, A6, A8, B5, névjegykártyák, műanyag kártyák

Napi hozam:
Akár 200 oldal naponta

Meghajtók:
TWAIN, VIA

Jellemzők:
RGB szín eltávolítás, lyukak eltávolítása, fejlett képszerkesztő, előre megadott beállítások, automatikus terület elosztás , automatikus ferdeség korrekció, automatikus fekete-fehér felismerése/ RGB színjavító, automatikus képforgatás, szöveg javítás, szélkiegyenlítő simítás, javított vágás automatikus méretezéshez, moaré hatás elnyomása

Szkennelés kimenet:
Szennelés JPEG-be, szkennelés TIFF-be, szkennelés több párhuzamos TIFF-be, szkennelés PDF-be, szkennelés kereshető PDF-be

Kompatibilis operációs rendszerek:
Microsoft Windows 7, Windows 7 x64, Windows Vista, Windows XP, Windows XP x64
Apple Mac OS 10.5+ Mac OS 10.6 vagy újabb verziók

Méretek:
276 x 50 x 36,5 mm

Tömeg:
318 g

Szoftver:
ABBYY FineReader Sprint 9.0 (Microsoft Windows), Presto! BizCard 5 SE

Üzemi hőmérséklet:
10 ° C ~ 35 ° C

Csomagolás:
Szkenner
Hordtáska
Szerelési útmutató
+ Szoftver használati utasítás (CD)
USB kábel

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson WorkForce DS-30
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce DS-30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson WorkForce DS-30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce DS-30.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ