Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack

Termékkatalógus
Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack
Tintasugaras nyomtató - A3+, 32 oldal/perc fekete-fehérben, 20 oldal/perc színesben, 4800x 2400dpi, duplex, USB, LAN, Wi-Fi, csere Epson WorkForce WF-7110DTW
Kód:  PE125a1b1 Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  C11CG38402T27 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack

Ez a kompakt eszköz nagyszerűen működik kisebb cégeknél vagy munkacsoportoknál. Az Epson WorkForce WF-7210DTW egy PrecisionCore fejlett kétoldalas tintasugaras nyomtatón alapul, amely extra nagy felbontású színes nyomatokat készít A3+ méretig, valamint egyesével cserélhető patronainak köszönhetően csak a színeket kell cserélned, így nagyon gazdaságos. A modell egyik kiemelkedő tulajdonsága az akár 500 lapos kapacitású lapadagoló tálca.

Az Epson WorkForce WF-7210DTW tintasugaras nyomtató főbb jellemzői

  • Kétoldalas nyomtatás A3+ -ig professzionális minőségben (4.800 x 2.400 dpi)
  • Fekete-fehér kijelzővel ellátott, tiszta menü
  • Egyesével cserélhető tintapatronok (külön patronok)
  • Távoli és felhőszolgáltatásból történő nyomtatás lehetősége (Epson Connect, AirPrint, Google Cloud Print)
  • Könnyen megoszthatod az összes szolgáltatást vezeték nélkül (WiFi + WiFi Direct)

Akár egy okostelefonról is elérhető

Az Epson WorkForce WF-7210DTW beépített WiFi interfésszel rendelkezik, amely megkönnyíti a több felhasználóval való megosztást. Mivel a mobil eszközök egyre népszerűbbek, a készülék a megfelelő szolgáltatásokkal támogatja őket. Az Apple AirPrint segítségével könnyen nyomtat kiváló minőségű fényképeket és dokumentumokat a Mac, iPhone, iPad vagy iPod touch készülékről. A Google Cloud Print ennél még többre képes. Bárki, aki csatlakozik az internethez, a megadott fiókba belép és egy engedélyezett nyomtatóval rendelkezik, használhatja. Az Epson Connectnek köszönhetően e-mailből vagy Epson iPrint-en keresztül is nyomtathatsz.

Epson C13T27054010 a csomagban

Alakítsd tökéletes nyomatokká munkáid. A képekkel és fényképekkel ellátott dokumentumok az Epson C13T27054010 tintapatronokkal pontosan úgy kerülnek kinyomtatásra, ahogy azokat elkészítetted. Az Epson C13T27054010 a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, így tökéletes eredményre számíthatsz. Eredeti alkatrészek garantálják a kiváló képminőséget, a nagyobb megbízhatóságot, és a nyomatok tartósságát.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
32 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
20 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi, NFC Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
32 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
500 lap Kész!
Maximális havi kapacitás
20 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
125 lap Kész!

Méret

Magasság
304 mm Kész!
Mélység
424 mm Kész!
Szélesség
567 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson WorkForce WF-7210DTW + Epson T27 Multipack.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ