A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Epson WorkForce WF-7610DWF

Termékkatalógus
Epson WorkForce WF-7610DWF
4,6 15 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A3 nyomtató/szkenner/másoló/fax, 32 fekete-fehér oldal percenként, akár 20 színes oldal percenként, 4800x2400dpi, LCD kijelző, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PE125b1a Kiterjesztett jótállás+12 hónap Termékszám:  C11CC98302 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce WF-7610DWF

Nyomtató WorkForce WF-7610DWF segít biztosítani a professzionális megjelenést valamennyi dokumentum, mely miatt a cég vagy az irodában. Ez egy többfunkciós eszköz, amely képes beolvasni is amellett, hogy nyomtatni, másolni és faxolni. Vonz, mint négy szerepeket a munkahelyi környezetben. Nincs probléma, hogy csatlakoztassa a hálózathoz Ethernet vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül. A nyomtató egy 10,9 cm-es érintőképernyő egy intuitív interfész, hogy azt irányítani mindenkit, és anélkül, hogy hosszas tanulmány a kézi.

A készülék eléri a nyomtatási sebesség akár 32 oldal percenként fekete-fehérben. Nagy sebességű nyomtatás segítségével növelheti a munkahelyi hatékonyságot, mert a kollégák nem kell sokáig várni, mielőtt a dokumentum nyomtatása. Annak ellenére, hogy a nyomtató tinta, mely a nyomtatási minőség hasonló lézeres eszköz. Az új technológia a tintapatronokat DURABrite Ultra Ink képes nyomtatni nem csak a minőségi, hanem a kiváló hozamot. Nyomatok körülbelül 2200 oldal csak a fekete tintát és 1100 színes oldal nyomtatáshoz.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A5, A6 Kész!
Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A3, A3+, A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
32 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Maximális havi kapacitás
20 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
125 lap Kész!

Méret

Magasság
340 mm Kész!
Mélység
486 mm Kész!
Szélesség
567 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Érintős Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson WorkForce WF-7610DWF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce WF-7610DWF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson WorkForce WF-7610DWF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce WF-7610DWF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce WF-7610DWF.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ