30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

ERATO APOLLO7s fekete

Termékkatalógus
ERATO APOLLO7s fekete
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonnal, súlya: 2x4g, 300mAh dokkolóval, 4 órás akkumulátor üzemidő, 3D térbeli hangzás, IPX5 tanúsítvány, Bluetooth 4.1 támogatás, APTX / AAC / SBC
47 550 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ERAa001 Termékszám:  AEAP7SBK10
ERATO APOLLO7s fekete 47 550 Ft Felbontott raktáron

ERATO APOLLO7s fekete

ERATO APOLLO7s fekete egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ha olyan fülhallgatót keres, ami szuper hangzást kínál és egyben könnyen hordozható is, akkor már meg is találta! Az ERATO APOLLO7s vezeték nélküli fejhallgató rendkívül minimalista tervezésű, fekete színben érkezik, és mérete miatt mindig kéznél van, így alkalmas a telefonhoz, táblagéphez vagy laptophoz. Bluetooth kapcsolata révén támogatja a kihangosítás funkciót, emellett magas minőségű zenei reprodukciót kínál a kiváló minőségű AAC, SBC vagy APTX kódekekkel. Ennek köszönhetően kitűnő hangzású teljesítményt produkál, amelyet nem befolyásol az adatátvitellel járó veszteség.

ERATO APOLLO7s fekete bluetooth fejhallgató főbb jellemzői 

  • Rendkívül könnyen hordozható készülék (2 x 4 g)
  • Fröccsenés vagy izzadtság biztos (nanotechnológia bevonat)
  • Vezérlő gombokkal (hívások fogadása, hangerő szabályozása, műsorszám kiválasztás)
  • Bluetooth kapcsolat, AAC, SBC, APTX kodekekkel
  • Beépített újratölthető akkumulátor + tok
  • 3 méretű szilikon fülilleszték és stabilizátor

ERATOSURROUND

Az Apollo7s vezeték nélküli fejhallgató a DSP (Digital Sound Processing) technológiát alkalmazza a hagyományos fejhallgatókból hiányzó térbeli távolságok visszanyerésére. Az ERATOSURROUND konverter akusztikus kamrával rendelkező kalibrált meghajtóval rendelkezik. Ez segít a torzítás csökkentésében és a pontosabb hang reprodukcióban. 

Töltés bárhol, bármikor 

A fejhallgatók töltéséhez egy speciális, csatlakozó nélküli tok készült.  Ez magában foglalja a saját akkumulátorát, hogy valahányszor utazik, tölthesse a készülékét. Egyszerűen helyezze a tokba az ERATO APOLLO7s fülhallgatókat. A tok képes a két fejhallgató teljes feltöltésére, így egyetlen feltöltéssel akár 3 órán át hallgathat zenét, vagy 4 órán keresztül kezelheti a telefonhívásokat.

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ERATO APOLLO7s fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ