Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

ERATO VERSE fehér

Termékkatalógus
ERATO VERSE fehér
2,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofon, tömege 2x4.5g, 800mAh-es dokkoló állomás, akár 4 órás üzemidő, IPX5 tanúsítás, BT 4.2, AAC/SBC támogatás
Kód:  ERAd002 Termékszám:  AVERSE-WH-C

ERATO VERSE fehér

Szeretsz zenét hallgatni, de úgy érzed, hogy a fülhallgató akadályoz? Az Erato Verse nedvességálló vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amelyek ideális a sportoláshoz vagy bármilyen más tevékenységhez, ahol szabad kezekre van szükséged. A fülhallgató praktikusságát a kiváló minőségű AAC és SBC kodek támogatás, és a kiváló hangteljesítmény is növeli. Mikrofonnal is ellátott.

Az Erato Verse fehér vezeték nélküli fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Teljesen vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató
  • 360°-os szögben forgó zárósapkák prémium hangszigeteléssel
  • Mikrofon a telefonhívások megválaszolásához
  • Az akkumulátor élettartama 3 óra (zene) / 4 óra (hívás)
  • Ideális bármely tevékenységhez (sport, munka, szabadtéri tevékenységek...)
  • Nagyon könnyű - egy fülhallgató tömege 4,5 g
  • Por és porálló ( IPX5)
  • Dokkolóegységgel (800 mAh kapacitás)

Univerzális méret és töltés dokkolóegységgel

Az Erato Verse fejhallgató a 360 fokos forgófejeknek köszönhetően mindenki számára tökéletesen illeszkedik a fülmérettől függetlenül. A fejhallgató akkumulátora akár 3 órányi hallgatás és 4 órányi telefonhívás során is tart. A töltésről a 800mAh-s vezeték nélküli dokkolóegység gondoskodik.

Az összes fülhallgató funkció egyetlen gombnyomással vezérelhető

Bekapcsolás, kikapcsolás, hívás fogadása, zenelejátszás vagy hangerő vezérlés - az Erato Verse segítségével egyetlen gombnyomással vezérelheted az összes funkciót. A gomb különböző módon reagál, ha csak megérinted, vagy lenyomva tartod.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ERATO VERSE fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERATO VERSE bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ERATO VERSE biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ERATO VERSE weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ERATO VERSE weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ