Akvizice ApF HU Shop roku

Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA

Termékkatalógus
Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA
4,8 5 értékelés
Porzsák nélküli porszívó portartály 2l, HEPA 13, 79 db zajszint, fém teleszkópos cső, parketta szívófej, réstisztító, lágyított kerekek
Kód:  ROWVB003 Termékszám:  RO6743EA Gyártó honlapja:

Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA

SKVĚLÝ NÁPAD PRO MALÝ PROSTOR - SILNÝ A KOMPAKTNÍ BEZSÁČKOVÝ CYKLÓNOVÝ VYSAVAČ.

 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WARowenta márka Németországban alapítva 1884 áttörő innovációk, hogy az élet könnyebb. Megtagadja a származási országot, attribútumok, mint a minőség, a teljesítmény, a pontosság, a tartósság, a robusztusság és ergonómia tükröződnek a portfoliójában. Ugyanakkor, egyedi design vezető francia tervezők. Fejlesztési tisztább Rowenta zajlik Franciaországban, Párizs közelében, ahol a komplexum egy kutatóközpont középpontjában az innováció és úttörő terén a zaj, az ergonómia és az energiahatékonyság. Rowenta erős környezetbarát motorok, alacsony fogyasztás és az optimális légáramlást fenntartani ugyanazt a magas hatásfok a porszívózás modellek 2000 W. Egy másik fontos része a komplex egy vizsgaközpont, ahol alaposan, tisztább, tartós 650 órányi anyag minőségi vizsgálatok, ellenőrzések, alkatrészek és a motor (szimuláló 10 év folyamatos használat), hogy ellenálljon az igényes és intenzív kezelés. Kiváló szintű alapuló szűrésére Rowenta többlépcsős szűrőrendszer. Innovatív funkciók Rowenta porszívók megerősítik keretében energiafogyasztási címkézési szerint az uniós szabályozás.

legfőbb előnyei

Extrém energia sokáig fejlett ciklon technológia:
tökéletes elválasztása szennyeződést a beszívott levegő egy szeparátor (97%) nem csökkenti a hatékonyságot során szívó és eltömődés a szűrőt.
Rendkívül hatékony porszívózás
Rendkívül hatékony szívófej Rowenta minden típusú padló az eredménye több mint öt éves kutatás és lehetővé teszi a tökéletes tisztaság a szőnyegek és kemény padlók. Ergo Force Ciklon büszkélkedhet extrém hatékonyság porszívózás kemény padlók legnépszerűbb "A". Kényeztesse parketta vagy úsztatott padlók legnagyobb gondossággal, sőt, hála a parketta szívófej SOFT CARE, amely része a csomagnak.
A kis helyigényű porszívóval könnyen kezelhető és könnyű tárolás. A nagy kapacitású, a tartály 2 l, miközben továbbra is kompakt porszívó, amely biztosítja, hogy már nem kell kiüríteni a tartályt olyan gyakran.védőbetét
még könnyebben kezelhető, nem kell aggódni a bútorok. Az elektronikus teljesítmény beállításával szabályozhatja.
rendkívül ergonomikus
Az új sorozat kiegészítők Ergo Comfort Silence fejlesztették fokozott kényelmet, a hatékonyságot és csökkenti a zajt a rezgést a porszívózás.
Fém teleszkópos cső rendszer Shock Protect megakadályozza a nemkívánatos felszabadulását kapcsolódó alkatrészek és segíti a kényelmes porszívózás felfelé.Allergiásoknak
A belélegzett levegő részecskéket tartalmaz, amely lehet allergén: lárvái atkák és ürülék, penész, pollen, füst és állati maradványok (szőr, bőr, nyál, vizelet). A legfinomabb részecskék mélyen behatolnak a légutakat és gyulladást okozhat, és ronthatja a légzésfunkció.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
6,2 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
700 W Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!
Mélység
37 cm Kész!
Tömeg
6 kg Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6743EA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Ergo Force Cyclonic RO6743EA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Ergo Force-Zyklon RO6743EA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Ergo Force-Zyklon RO6743EA.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ