A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Szivárgás érzékelők és detektorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A különféle érzékelők és detektorok segítenek az otthonodat teljes körűen biztonságba helyezni. A detektorok hangjelzéssel figyelmeztetnek a hívatlan vendégekre, a terjedő tűzre, a szivárgó vízre, valamint mindenféle veszélyes gázra. A fémdetektor megbízhatóan érzékeli a falba épített kábeleket, hogy fúrás közben ne ütközz beléjük. Milyen más érzékelőket és detektorokat találhatsz kínálatban?

Tovább

Mi alapján válasszuk ki az érzékelőket / detektorokat?

A különböző kategóriákba tartozó detektorok természetesen eltérő paraméterekkel rendelkeznek. De bármilyen célra is választod a detektort, mindig nézd meg a tápellátás és a csatlakozás módját.

  • Az elemmel működő detektor nagyobb szabadságot biztosít a beszerelésében. Szükséges azonban, hogy rendelkezzen akkumulátor állapotjelzővel.
  • Az aljzatban lévő detektor nem fog lemerülni. Jó, ha áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorokkal rendelkezik.
  • Az önálló érzékelő teljesen függetlenül működik.
  • A központi egységhez tartozó detektor vezetékes vagy vezeték nélküli módon csatlakoztatható a házriasztóhoz.

i

A különféle érzékelők okosotthonhoz együttműködnek más intelligens eszközökkel és érzékelőkkel, és a telefon mobilalkalmazásából vezérelhetők. De mindig tartsd szemmel az egyes detektorok kompatibilitás.

A fémdetektor egy nélkülözhetetlen eszköz

A kábelkeresőt minden gondos barkácsoló használja ha a fallal dolgozik. Ha falba fúrunk és előtte nem használtunk detektort előfordulhat, hogy egy kábelre bukkanunk, ami a fúrás hatására megsérül, ami nagy problémát okozhat. Ha el szeretnéd kerülni ezeket a bonyodalmakat, akkor mindenképpen szerezz be egy fali fémdetektort, amely feltárja a falban rejlő kábeleket. Elengedhetetlenek az ilyen típusú detektorok az otthoni barkácsoláshoz. Amennyiben hódolni szeretnél a kincskeresésnek, vagy csak szeretnéd tudni mi rejtőzik a földben, akkor szerezz be egy fémdetektort és már kezdődhet is a vadászat.

?

Fémdetektor kiválasztása? Vegyük figyelembe ezeket a detektor paramétereket

A legjobb fémdetektorok automatikus kalibrációt kínálnak, amelyek automatikusan beállítják magukat. Ez biztosítja a legpontosabb mérést. A detektorok kiemelten foglalkoznak az észlelt anyagokkal, az észlelési mélységgel és a pontossággal is.

Hogyan használjunk fémdetektort a falnál?

A fali fémdetektor nagyon intuitív vezérléssel rendelkezik. Kapcsold be a detektort, tedd a falhoz, és a detektor megmondja, mi rejtőzik a falban. Az összes adat, beleértve az egyes anyagok tulajdonságait is, megjelenik a fali fémdetektor kijelzőjén.

Detektor kovu

A fémdetektor praktikus, hordozható és pótolhatatlan. A detektor használata is nagyon egyszerű.

Füstérzékelő és hőérzékelő detektorok a tűz elleni védelem érdekében

A füstérzékelő megóvja a házát a tűztől. Többféleképpen is képes biztosítani: vagy érzékeli a füstöt, vagy olyan érzékelővel rendelkezik, amely reagál a hőmérséklet emelkedésére. Mindegyik típusú detektor más-más környezetbe való. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a füstérzékelő minden egyes cigarettára bekapcsol. Egy megfelelően beállított érzékelő figyelmen kívül hagyja az ilyen kis forrást.

Olyan detektorok is találhatóak kínálatunkban, amelyek hőmérséklet- és páratartalom-érzékelővel is rendelkeznek. Ezek a detektorok inkább a kényelmes és egészséges légkör fenntartására szolgálnak.

A gázérzékelő megakadályozza a veszélyes szivárgásokat

A CO, CO₂, földgáz és más vegyületek mérésére szolgáló különböző típusú detektorokat gázérzékelőknek nevezhetjük.

Ne csak a kazánhoz szerezzünk be CO-érzékelőt!

CO (szén-monoxid) érzékelők nemcsak a háztartásokban fontos detektorok, hanem minden olyan termelési területen, ahol tökéletlen égés fordulhat elő. Ezeknek az égéseknek a hatására életveszélyes szén-monoxidot keletkezhet, amelyet sem látni, sem érezni nem lehet. Ezért a detektorok használata életmentő lehet.

i

A szén-monoxid-érzékelő biztonságérzetet ad

Bár a törvény nem írja elő a szén-monoxid-érzékelő felszerelésének kötelezettségét az új épületekben, minden tapasztalt fűtésmérnök ajánlja a detektor felszerelését. Bár a CO-szivárgás kockázata egy szabályszerűen beállított kazán esetében csekély, azért a biztonság az biztonság.

Többfunkciós érzékelőt is lehet kapni, amely például ellenőrzi az átfolyós fűtőberendezés gázszivárgását, valamint a szén-monoxid szintjét.

A vízszivárgás érzékelők megakadályozzál a lakás elárasztását

A vízszivárgás érzékelő megmenthet az árvíztől. A mosógépek, a mosogatógépek, a fűtőtestek vagy ablakok, illetve a tetőablakok közelében helyezzük el. A páratartalom-érzékelő a helyiség relatív páratartalmát méri. Ez nem haladhatja meg az optimális 60%-os szintet. A detektor szükség esetén ventilátorhoz vagy légkezelő egységhez csatlakoztathatók a szellőztetéshez.

i

Találhatók a kinálatunkban fémdetektorok és kábelkereső detektorok is. Ezek a detektorok segítenek a kábelek, fémcsövek és távvezetékek megtalálásában.

A mozgásérzékelő detektorok szemmel tartják az ingatlanodat

A mozgásérzékelő ( kül- és beltéri) egy nélkülözhetetlen detektor a vagyonvédelem területén. Csatlakoztathatod a detektort otthoni riasztórendszeréhez. A mozgásérzékelést lézer- vagy mikrohullámú érzékelők biztosítják.

i

Nem akarsz fúrni az érzékelő felszereléséhez? Próbálj ki egy elemmel működő mozgásérzékelőt

Ha nem szeretnél sok időt tölteni a detektor telepítésével, választhatsz elemmel működő mozgásérzékelőt. Vannak azonban vezetékes vagy napelemes megoldású detektorok is. A napelemes mozgásérzékelő például mind megfigyelésre, mind kerti világításra is használható.

Hogyan működik a mozgásérzékelő?

A mozgásérzékelő többféle elven működhet. A legelterjedtebb az úgynevezett PIR-érzékelő (passzív infravörös érzékelő), amely mellett léteznek mikrohullámú érzékelők és ultrahangos érzékelők is.

  • A PIR érzékelő a látómezejében lévő tárgyak hőmérsékletét méri.
  • A Mikrohullámú érzékelő reagál az elektromágneses mező változásaira.
  • Az ultrahangos érzékelő a szonárhoz hasonlóan működik.

A mennyezeti érzékelők előnye, hogy 360°-ban érzékelik a mozgást. Itt is egy mozgásérzékelőről van szó, amely az érzékelési mező megzavarásakor bekapcsolja a csatlakoztatott készüléket.

Kombináld a mozgásérzékelőt a világítással. Spórolj a villanyszámlákon

Egyes helyiségekben érdemes a mozgásérzékelőt a lámpához csatlakoztatni. A detektorokat olyan helyiségekben helyezzük el, ahol nem töltünk túl sok időt (pl. kamra és éléskamra), vagy ahol csak áthaladunk (folyosó, lépcsőház). A detektorok segítségével nem kell majd a sötétben keresgélned a kapcsolót, és pénzt takaríthatsz meg az áramköltségeken.

i

A mozgásérzékelős lámpa várja hazatérésedet

Mozgásérzékelőt lámpához általában a bejárati ajtó és a garázs fölé szoknak felszerelni. A detektor automatikusan világít, amikor hazaérsz, és segít elriasztani a hívatlan vendégeket is.

Miféle érzékelőkkel teheted még biztonságosabbá otthonodat?

Vannak más érzékelők és detektorok is, amelyekkel megvédheted otthonodat a betörésektől.

  • rezgésérzékelők ha rázkódást észlelnek riasztást indítanak el. A detektorok reagálnak a betört ablakokra és ajtókra vagy mozgó tárgyakra.
  • Az ajtó/ablak nyitásérzékelő olyan detektorok amelyek figyelmeztetnek ha illetéktelen behatolás történik.

Hogyan takaríthatunk meg pénzt az érzékelők és detektorok vásárlása esetén? Az outlet felbontott, használt vagy újszerű darabokat kínál.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Detektor - elemmel működő szén-monoxid-érzékelő
14 690 Ft

2.
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) Szállításra kész > 10 db
Mozgásérzékelő - zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - zigbee mozgásérzékelő fényérzékeléssel
8 790 Ft

3.
Philips Hue Motion Sensor Szállításra kész > 5 db
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, 5m hatótávolság, magyar nyelvű alkalmazás, magyar és angol nyelvű alkalmazás, Android, Windows és iOS támogatása
22 390 Ft

Még több
278 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 20×
Honeywell Home R200C-2, Szén-monoxid érzékelő és riasztó, CO Alarm
Detektor - elemmel működő szén-monoxid-érzékelő
14 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 10×
Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm
Detektor - szén-monoxid érzékelő 85 dB hangerejű riasztóval és okostelefonra küldött valós idejű riasztásokkal, WiFi, Bluetooth, töltöttségjelzés, Apple HomeKit kompatibilis, önállóan működő egység, elem élettartama: 10 év, cseh és angol nyelvű Android és iOS alkalmazás, webes alkalmazás
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NetA_21_01
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Ajax MotionCam - fehér
Mozgásérzékelő - akkumulátoros, 3 V bemeneti feszültség, 15m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, állatok mozgásának érzékelése nélkül, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működés központi egységgel, angol nyelvű alkalmazás, Android és iOS támogatása
61 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AJAX20002
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Bosch D-Tect 120 - AA elem + tok (0.601.081.303)
Detektor -- tárgyérzékeléshez, pontméréshez, középpont keresés funkció 120 mm mélységig, kettős 12V-os elem vagy akkumulátor tápellátás, 4 AA elem és tok tartozék
102 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOCh0773
4,1 17×
AQARA Presence Sensor FP2
Mozgásérzékelő - kapcsolat: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, Google Home kompatibilis, kihasználhatóság - világítás és biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: hálózati és USB-s,
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_002
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02) - Mozgásérzékelő
Típusok
4,7 16×
AQARA Motion Sensor P1 (MS-S02)
Mozgásérzékelő - zárt rendszer, Mozgás és Fény érzékelése, kihasználhatóság - biztonsági rendszer - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás, tápegység: elemes, - zigbee mozgásérzékelő fényérzékeléssel
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_05
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_07
4,3
TP-Link Tapo T100, Smart mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő Smart mozgásérzékelő, 868 MHz, elem 1*CR2450, 120°/5m érzékelési tartomány, Tapo smart app, Tapo IoT hub szükséges a csatlakozáshoz
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_38
4,4 36×
EVOLVEO Defender D5
Gázérzékelő - CO érzékelés, akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB, önállóan is működő egység
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RY211
5,0
Honeywell Home R200C-N2, Csatlakoztatható szén-monoxid érzékelő és riasztó, CO Alarm
Detektor - kölcsönösen csatlakoztatható szén-monoxid riasztó, elemmel működő
Leárazás -10 %
19 390 Ft 21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_02
4,0
gyúlékony gázok szivárgásérzékelője. Félvezető érzékelő, 85 dB-es sziréna, akkumulátoros támogatás
Gázérzékelő - földgáz, propán-bután és LPG érzékelés, hálózati + akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB(A), állatok mozgásának érzékelése nélkül, önállóan is működő egység
7 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Solight22_24
4,6 20×
Netatmo Smart Smoke Alarm
Füstérzékelő -, riasztás hangerőssége 85 dB, WiFi 2,4 GHz kapcsolat, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan is működő egység, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
42 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NET007f
3,4 17×
AQARA TVOC Air Quality Monitor
Detektor - asztalra helyezhető, mért értékek illékony szerves vegyületek (VOC), hőmérséklet és páratartalom, csatlakozás mobilalkalmazással funkció, felszerelés része kijelző, 2 elem (mellékelve), fehér kivitel, mérete 41,6 × 76 × 14 mm (Ma×Sz×Mé)
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA21023
4,0
Honeywell Home R200ST-N2 Összekapcsolható tűzérzékelő riasztó - füst (optikai) és hőmérséklet elv
Detektor - füstérzékelő, kölcsönösen összekapcsolható riasztó, elemes tápellátás
15 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HNW22_06
4,1 73×
BOSCH GMS 120 Professional
Faldetektor - detektálási mélység 120 mm, feszültség alatt lévő vezetékek érzékelési hatótávja 50 mm, optikai jelzés, áram alatt levő tárgyak észlelése, jelölés és automatikus kikapcsolás, jelölőnyílással, 1 db 9 V 6LR61 elem, méretek 200 × 85 mm (H×Sz)
39 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOC123f
4,1 26×
Tesla Smart Sensor Motion
Mozgásérzékelő - világításhoz és riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 7m hatótávolság, Tuya és Google Home kompatibilis, működés központi egységgel, angol nyelvű alkalmazás, Android és iOS támogatása
8 030 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tslpt2115
4,9 10×
Tesla Smart Sensor Water
Érzékelő - vízszivárgás érzékelő, elemtöltöttség jelző, alacsony energiafogyasztás, IP66 vízállóság, smart csatlakozás
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_29
3,9
AQARA rezgésérzékelő
Rezgésérzékelő - elemes, ajtóra vagy ablakra szerelhető, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, működéséhez központi egység szükséges, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS támogatással
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0003
4,8 22×
iGET SECURITY M3P1 - vezeték nélküli PIR mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - riasztóhoz, beltéri, akkumulátoros, 3 V bemeneti feszültség, 9m hatótávolság, csatlakoztatás rádióhullámok segítségével, téves riasztásokkal szembeni ellenállás és töltöttségjelző, működés központi egységgel,
7 080 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NU106b
4,0
EVOLVEO WiFi SMOKE Okos füstérzékelő
Füstérzékelő - akkumulátoros tápellátás, riasztás hangerőssége 85 dB(A), kompatibilitás Tuya, WiFi 2,4 GHz kapcsolat, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan is működő egység, magyar és angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVO23_022
3,0
Tellur WiFi intelligens füstérzékelő, CR123A, fehér
Füstérzékelő - akkumulátoros tápellátás, WiFi 2,4 GHz kapcsolat, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan is működő egység, angol nyelvű alkalmazás Android és iOS operációs rendszerhez
20 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TLLR2124
3,3
SwitchBot Contact Sensor
Nyitásérzékelő - vezeték nélküli, Apple Siri és Samsung SmartThings kompatibilitás, csatlakozási mód: WiFi 2,4 GHz, állatok mozgásának érzékelése nélkül, téves riasztásokkal szembeni ellenállás, ajtóra vagy ablakra szerelhető, értesítések a mobilra és töltöttségjelző, önállóan működő egység, működéséhez központi egység szükséges, támogatott operációs rendszer: Android és iOS,
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_13
5,0
SwitchBot Motion Sensor
Mozgásérzékelő - világításhoz, beltéri, akkumulátoros, WiFi 2,4 GHz, értesítések a mobilra, működés központi egységgel,
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_12
4,3
Niceboy ION ORBIS Motion Sensor
Mozgásérzékelő - nyílt rendszer, Mozgás érzékelése, kihasználhatóság - smart-home - angol, cseh és szlovák nyelvű alkalmazás,
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NCB23_006

Szivárgás érzékelők és detektorok

Szivárgás érzékelők és detektorok

A Szivárgás érzékelők és detektorok kategóriában összesen 278 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szivárgás érzékelők és detektorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szivárgás érzékelők és detektorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szivárgás érzékelők és detektorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szivárgás érzékelők és detektorok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ