Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 0028 90070 Gratus Fresh

Termékkatalógus
ETA 0028 90070 Gratus Fresh
5 2 értékelés
Konyhai robotgép - planetáris (körkörös) keverés, 1200 W, különböző sebességfokozatok + Pulzáló mozgás, 5,5 l-es rozsdamentes acéltál, dagasztókar, habverő, keverő habverő, flexi habverő tejszínhez, 1,2 literes üveg turmix, 62 mm átmérőjű kolbásztöltő, kiegészítő kolbásztöltéshez, kiegészítő Kebbe kolbász készítéséhez, süteménynyomó, 5 db reszelő, gyümölcs- és citrusprés, fém kivitel, állítható magasságú karok és habverők
Kód:  EAV3115a Termékszám:  ETA002890070 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0028 90070 Gratus Fresh

Miért egyedülálló ez a termék?

Az ETA Gratus Fresh egy hihetetlenül sokoldalú termék. Hála tartozékainak képes gyümölcs- és zöldséglevet készíteni. Köszönhetően a hozzá tartozó zöldség- és gyümölcsprésnek készíthet feketeribiztli, áfonya vagy szamócalevet ugyanúgy mint uborka- és paradicsomlevet. A citrusprés kifejezetten a citrusfélékhez lett tervezve, mint amilyen a narancs, citrom vagy grapefruit. Egy praktikus 0,8 literes kiöntő és egy tisztítókefe is a készlet tartozéka.

le
A kiváló minőségű anyagok

Kiváló minőségű anyagok

Az ETA Gratus Fresh körkörös rotációs rendszer biztosítja, hogy a nyersanyagok hatékonyan kerüljenek feldolgozásra. Stílusos fém kivitelével ez a szerkezet nem csak funkcionalitást, hanem minőséget és eleganciát is kölcsönöz konyhájának.

le
Extra záruka

Meghosszabbított garancia

Az ETA egy meghosszabbított, tíz éves garanciát kínál. Ez biztosítja, hogy a termék elromlása esetén javításra kerüljön a kötelező két éves időszakon túl is.


le
Pomocník do každé kuchyně

ETA - minőség garanciája

A rendelkezésre álló kiegészítők garmadájáva az ETA Gratus Fresh a mindennapi ételkészítés tökéletes eszköze. Az ETA márka már hosszú ideje a magas minőségű, elegáns kivitelű konyhai eszközök gyártásának hagyományával rendelkezik.


A nyersanyagok hatékony feldolgozása

Az erőteljes 1200W-os motor stabilizátorával tartja a beállított sebességet, még nagy terhelés melett is. Választhatja a fokozatmentes sebességbeállítást vagy a pulzáló funkciót is.

le
Kvalitní nerezové míse o objemu 5,5 l

le
Skleněný mixér

Gyakorlatilag bármit elkészíthet

Az ETA Gratus Friss robotgép segítségével szinte mindent elkészíthet. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült tál térfogata 5,5 liter, amivel elkészíthet rengeteg féle süteménytésztát, kelt tésztát, mázakat, töltelékeket, krémeket, de akár burgonyapürét is. Mindez a kiegészítők használatával érhető el, mint például a gyúrókar, habverők és flexi habverők.


Biztonságos és megbízható

Az ETA Gratus Fresh praktikus töltőnyílása lehetővé teszi a nyersanyagok adagolását működés közben is. A robotgéppel történő munka rendkívül biztonságos, mivel hővédő biztosítékkal van ellátva, ami azonnal lekapcsolja a gépet, ha túlmelegedést észlel, így megvédve annak motorját. A motor maga nagyon halk, figyelemreméltó ereje ellenére is. Tartalmaz biztonsági zárat, mely megakadályozza, hogy véletlen elinduljon. A robotgép a könnyű használhatóságot szem előtt tartva lett tervezve, ezért egyszerű a különböző alkatrészek cserélgetése, valamint tisztítása.


le
Bohaté příslušenství

Kiegészítők, amelyet tartalmaz a csomag:

  • Nagy kapacitású rozsdamentes acél tál, mely térfogata 5,5 liter, valamint átlátszó fedél (1,5 kg tésztához)
  • 1,4 literes üveg turmixpohár (nem veszi át az ételek színét vagy szagát)
  • Reszelő, 5 különböző pengével
  • Dagasztókar
  • Habverő
  • Keverő habverő
  • Flexi habverővel a tejszínhez és könnyű tésztához
  • 62 mm-es átmérőjű húsdaráló  (4 hústárcsa, kolbásztöltő, Kebbe készítő, sütemény nyomó, csavarhajtó, kioldó gomb)
  • Gyümölcsprés, bogyós gyümölcsökhöz és zöldségekhez (légyűjtőre 0,8 literes, tisztító kefe)
  • Prés citrom- és narancsfélékhez

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
8 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
29,5 cm Kész!
Szélesség
38,4 cm Kész!
Magasság
40,5 cm Kész!
Tömeg
14,4 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 0028 90070 Gratus Fresh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0028 90070 Gratus Fresh. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 0028.90070 Gratus Fresh.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ