A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Siguro kuchyňský robot

ETA 0028 90080 Gratus Maxipasta New

Termékkatalógus
ETA 0028 90080 Gratus Maxipasta New
5 3 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1200W, fordulatszám szabályozás + Pulse mód, 5,5 literes rozsdamentes acéltál, dagasztókar, habverő, keverő kar, flexi kar, 1,2 l üveges mixer, 62 mm-es átmérőjű húsdaráló a kolbásztöltéshez, Kebbe kolbászkészítő cső, süteményformázó, 5 db reszelő, gyümölcsprés, tészta a trenette-hez, tésztakészítő, tartozék lapos és különböző formájú tészták készítéséhez, fém tartozékok, állítható magasságú tartozékok és keverőkar
Kód:  EAV3115d Termékszám:  ETA002890080 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0028 90080 Gratus Maxipasta New

le
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
 

Multifunkcionális eszköz

A ETA új konyhai robotgépének segítségével kulináris képességei egy igazi profi szintjére emelkedhetnek. A készülék funkcióit használva csodákat művelhet a konyhában minimális idővel és erőfeszítéssel. A készülékhez különböző kiegészítők járnak.

Még sosem volt egyszerűbb a tésztakészítés

Az ETA Gratus Maxipasta konyhai robotgép az ETA Gratus modelljén alapul, de tésztakészítésre alkalmas tartozékokkal van felszerelve. Az öt tésztakészítő lemez segítségével többféle tészta is könnyedén elkészíthető. Az ínyencek akár a tagliatelle készítő tartozékot is megvásárolhatják, így semmi sem állhat a kulináris élvezetek útjába.

le
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
 
le
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
 

A sokoldalú konyhai segítő

A tésztakészítés mellett sok egyéb tevékenységre is használható ez a robotgép. Használhatja sütemények tésztájának előkészítéséhez, kelt tésztához, töltelékek elkészítéséhez, de burgonyapüré készítéséhez is nagyszerű. Készíthet vele gyömölcsturmixot, levest, lereszelheti a sajtot, zöldségeket vagy ledarálhatja a diót. A húsdaráló segítségével különböző húsételeket készíthet, a mákdarálónak köszönhetően pedig leegyszerűsödik a finom desszertek elkészítésének folyamata. Speciális tartozékával lapos tészták és gyümölcslevek is készíthetők.

Erős, de gyengéd

A robotgép nagyteljesítményű, stabilizátorral ellátott motorral rendelkezik, így optimális teljesítményt nyújt még nagyobb terhelés esetén is. A motor sebességét automatikusan beállítja a tészta állagának megfelelően. A masszív, fémes kivitel biztosítja a készülék tartósságát, hosszú élettartamát és stabilitását. A bolygóműves keverésnek köszönhetően tökéletesebb és alaposabb lesz az alapanyagok összekeverése.

le
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
 
le
Kuchyňský robot ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New
 

Biztonságos és megbízható

A robotgép fedele egy adagoló nyílással van ellátva, így használat közben is könnyedén betöltheti az alapanyagokat. A készülék maximálisan biztonságos, mert a beépített biztonsági kapcsoló túlterhelés esetén lekapcsol és megvédi a motort a meghibásodástól. Nagy teljesítménye ellenére csendesen dolgozik. Beépített biztonsági zárja pedig megakadályozza a véletlen bekapcsolást.


Alapfunkciók

  • Habverés
  • Keverés
  • Dagasztás
  • Mixelés
  • Reszelés, aprítás
  • Húsdarálás
  • Kolbásztöltés 
  • Kebbe-készítés (darált húscső) 
  • Gépi sütemények készítése
  • Házi tészta készítése (Rigatoni, Penne, Pappardelle, Stelline, Anellini)

Tartozékok

  • 5,5 l-es rozsdamentes acéledény, átlátszó fedéllel
  • Üveges turmixgép 1,2 l (nem szívja be a szagokat és színeket) 
  • Reszelő tartozék 5 lemez reszelővel
  • Dagasztókar
  • Habverő
  • Habverő keverőszár
  • Húsdaráló 62 mm átmérővel (3 méretű daráló lap, kolbászféléket készítő tartozék, süteménykészítő tartozék, töltő eszköz, kioldó kulcs) 
  • Tésztakészítő tartozék (raviolli, cannelloni)
  • Zöldség- és gyümölcsprés
  • Vékony (Trenette) tészta vágó
  • Lasagna készítő tartozék

Opcionális tartozékok 

  • Széles (Tagliatelle) tészta vágó ETA 0028 93000
  • Mákdaráló ETA 0028 96000
  • Citrus gyümölcs centrifuga ETA 0028 98020
  • Kockaszeletelő tárcsa ETA 0028 95040
 

Paraméterek

Teljesítmény
1 200 W Kész!
Sebességfokozatok
8 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!
Tömeg
16,52 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 0028 90080 Gratus Maxipasta New Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Kuchyňský robot Gratus Maxipasta NEW 0028 90080. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 0028.90080 Gratus Maxipasta New.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ