A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

ETA 0102 90010 Activ Mix

Termékkatalógus
ETA 0102 90010 Activ Mix
4,7 15 értékelés
Turmixgép - 350W, 19000 fordulat/perc, impulzus-kapcsoló, kb. 75dB, 0.6 l-es és 0.4 l-es praktikus palack, neoprén tok, fehér/zöld színben
Kód:  EAD1012a7 Termékszám:  010290010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0102 90010 Activ Mix

 ETA 0102 90010 Activ Mix
 ETA 0102 90010 Activ Mix

19 000 ford./perc

Snadné sestavení

Egyszerű összeszerelés

Pulsní funkce

Impulzus funkció

Přenosné láhve

Hordhozható palack

 ETA 0102 90010 Activ Mix

Sport- és party kellék

Az univerzális ETA ActivMix asztali mixer nem ismer akadályokat. Segítségével egyrészt az aktív életmódot folytatók könnyedén elkészíthetnek bármilyen tápláló smoothie-t, másrészt jó szolgálatot tesz a kerti partykon tejes vagy alkoholos koktélok, illetve üdítők készítése során. A kompromisszumokat nem ismerő 350W-os teljesítmény kiválóan alkalmas bármilyen típusú gyümölcshöz, valamint fitnesz&protein turmixokhoz. A készülék gond nélkül aprítja a jeget, ha saját jégkására vagy jeges kávéra vágysz.

Segítőtárs a konyhában

Az ActivMix a konyhában, vagy az otthoni barbecue-zás során is használható. Készíts friss önteteket vagy salsa szószt, amely a konyha istennőjévé varázsol. Gyermekeid bizonyára boldogan fogyasztják majd a házi készítésű harapnivalókat vagy a kertből származó gyümölcsökből készült ízletes lekvárokat.

 ETA 0102 90010 Activ Mix
ETA 0102 90020 Activ Mix

Mix and Go

Vidd magaddal az ízletes italodat! Azok, akik aktív életmódot folytatnak, minden bizonnyal értékelni fogják a szigetelt kupakkal ellátott, praktikus palackot. Bizonyosodj meg róla, hogy alaposan összemixelted az italt, zárd le a palackot, és már indulhatsz is a munkába, iskolába, utazásra, vagy edzésre. A palack karcsú designja tökéletesen elfér a kézben, valamint az autók pohártartójába, vagy a hűtő ajtajába.

Egy üveg sohanem elég

Nem egyszerű minden kézben tartani, épp ezért mellékelünk egy 0,6 és egy 0,4 literes sportpalackot is az ActivMix csomagjába. A palackok magas ellenállású Tritanból készültek, amelyek nem veszik át az ízeket és az aromákat (BPA-mentes). A 0,6 literes palackhoz továbbá egy hőálló neoprén tok is jár, amely megtartja az italod hőmérsékletét. A mixelés a 19,000 fordulat/percnek köszönhetően gyors és egyszerű, épp úgy, mint a tisztítás, a palackok ugyanis mosogatógépben is tisztíthatóak.

 ETA 0102 90010 Activ Mix
Chytrá řešení

Okos megoldások

Termékeink tervezésénél igyekszünk a magyar háztartásokra odafigyelni, a részleteket is beleértve.

Tradice

Tradíció

Az ETA márka történelme 1943-ban kezdődött, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait Hlinskóban, Csehországban letették.

Kvalita

Minőség

Az ETA az egyetlen olyan cég, amely saját állami próbatermével rendelkezik, ezzel biztosítva a termékek és szerviz magas minőségét.

Design

Design

Termékein tervezésekor fontosnak tartjuk a barátságos és vonzó megjelenést. Híres cseh designerekkel működünk együtt.

Paraméterek

Teljesítmény
350 W Kész!
Maximum fordulatszám
19 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
350 W Kész!
Maximum fordulatszám
19 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,6 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
2 db Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 0102 90010 Activ Mix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0102 90010 Activ Mix. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 0102 90010 Activ Mix.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ