30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ETA 1032 90000 Vital Press

Termékkatalógus
ETA 1032 90000 Vital Press
4,8 6 értékelés
Gyümölcscentrifuga - csiga, 1 sebességfokozat, létartály űrtartalma 1 l, álló tengely, méretek 44 × 17,5 × 24 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  EAD1012a10 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  ETA103290000 Gyártó honlapja:

ETA 1032 90000 Vital Press

ETA 1032 90000 Vital Press
ETA 1032 90000 Vital Press

Kényelmes dugó

Érintse meg az irányítást

Érintse meg az irányítást

Konténer térfogata 1 l

Konténer térfogata 1 l

Zpětný chod

Ventilátor

ETA 1032 90000 Vital Press

A tápanyagok, vitaminok és ízek 100%-a

Olyan gyümölcscentrifugát keresel, amely garantálja, hogy a legtöbbet adja vissza a gyümölcsök és zöldségek tartalmából? Akkor ne keress tovább, megtaláltad! Az ETA Vital Press elegáns, lassú forgású gyümölcscentrifuga kompromisszumok nélkül visszaadja az összes tápanyagot és vitamint. Adj friss fűszernövényeket a lédús gyümölcsökhöz vagy zöldségekhez, és készíts egy frissitő italt, ami feltölt energiával!

Maximális vitalitás a Spiralpress technológiának köszönhetően

Az egyedülálló Spiralpress lassú forgású technológiának köszönhetően a vitaminokat az utolsó cseppig ki lehet facsarni. A gép a nyersanyagot lassan péppé változtatja, mielőtt azt a szűrőn átnyomja. Ez az eljárás sűrű levet produkál, amely megőrzi a vitaminokat és a beltartalmi értékeket. A csomagban kétféle rozsdamentes acélszűrő található a különböző nyersanyagok számára. A kisebb, mikro-lyukakkal rendelkező szűrővel frissítőgyümölcsleveket és szirupokat készíthetsz a pépes gyümölcsökből és fűszernövényekből. Nagyszerű megoldás bogyók, például a ribizli préseléséhez. Keményebb gyümölcsök esetén a nagyobb lyukú szűrők megfelelőbbek.

Jednička v lisování rybízu
ETA 1032 90000 Vital Press

Minőségi tervezés és nulla káros anyag

A facsaró készülék tartós és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat. A készülék használata és karbantartása egyszerű és kényelmes. A két betöltőnyílás segítségével gyorsabb az alapanyag adagolása, illetve több alapanyag használata esetén tökéletesebb az összekeverése. 

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A minőség megéri!

Az ETA bízik a termékeiben, ezért kibővített garanciát ad a motorra 3 évig! A garancia igénybevételéhez regisztráld termékedet az Eta oldalán.   

Egyszerűen használható és könnyen karbantartható

A gyümölcsleveket a gyermekek is élvezik. A készülék üzemeltetése biztonságos, és megtanulják, hogyan fogyasszanak egészséges italokat. A Vital Press érintésvezérléssel és a működést jelző fényjelzéssel rendelkezik. A kényelmes DripStop csepegésgátló pedig megakadályozza a nem kívánt csöpögést. A munkát bármikor megszakíthatod, és újraindíthatod a abban az esetben, ha túl sok nyersanyagot tettél bele. A meghajtóegységen kívül minden mosható mosogatógépben. Egyszerűen tisztítsd meg a réseket a csomagban találhatóecsettel.

ETA 1032 90000 Vital Press
Intelligens megoldások

Okos megoldások

Okos megoldások

Termékeink tervezésénél igyekszünk a magyar háztartásokra odafigyelni, a részleteket is beleértve.

Hagyomány

Tradíció

Az ETA márka történelme 1943-ban kezdődött, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait Hlinskóban, Csehországban letették.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen csehországi cég, amely saját szakmai vizsgahellyel rendelkezik, amely biztosítja a termékek és szolgáltatások magas színvonalát.

Tervezés

Tervezés

Termékeink barátságos és vonzó designnal rendelkeznek.  A legkiválóbb cseh tervezőkkel dolgozunk együtt.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!
Meghajtás
Elektromos Kész!
Tengely típusa
Álló Kész!
Lé tartály mérete
1 l Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa
Lassúprés Kész!
Meghajtás
Elektromos Kész!

Tengelytípus

Tengely típusa
Álló Kész!

Tulajdonságok

Lé tartály mérete
1 l Kész!
Sebességfokozatok száma
1 Kész!
Funkciók
Lassú facsarás Kész!
Tulajdonságok
Anti drip, Mosogatógépben mosható Kész!
Alkalmas
Citrusfélék, Alma és körte, Bogyó Kész!
Teljesítmény
200 W Kész!
Zajszint
71 dB Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
24 cm Kész!
Szélesség
17,5 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Tömeg
4,6 kg Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 1032 90000 Vital Press Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 1032 90000 Vital Press. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 1032 90000 Vital Press.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ