Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000

Termékkatalógus
ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000
4,7 13 értékelés
Turmixgép - 1800W, 86 dB zajszint, kiváló vegán ételek elkészítéséhez, 2,5 literes űrtartalom, 10 sebességfokozat, a sebesség 15000-30000 fordulat/perc tartományban szabályozható + impulzus funkció, hatágú recés kés, 2x 600 ml Tritan sportpalack, két neoprén thermo tok, amely megőrizi az italok hőmérsékletét
Kód:  EAD1012a5 Termékszám:  110090000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000 Megszűnt

ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000

ETA 1100 90000
10 sebesség

10 sebesség

A kapacitása 2,5 liter

A kapacitása 2,5 liter

Csúszásgátló lábak

Csúszásgátló lábak

Nem szívja el az illatot

Nem szívja el az illatot

Többfunkciós keverő igényes

Multifunkciós turmixgép a magas elvárásokhoz

A nagysebességű asztali mixer minden modern otthonban jól jön majd. Gond nélkül aprítja és keveri össze a nyersanyagokat a legfinomabb sűrűségűvé. Az 1800 W-os motorja képes a jég összezúzására és krémes gyümölcs snackek készítésére is. Emellett a turmixgép képes jég és forró levesek készítésére.

A vegán ételek és smoothie-k szakértője

Minden ember más, így másak az elvárásaink is. A Vital Blend DIGI turmixgép olyan sokoldalú, hogy nincs szükség kompromisszumot kötni. Képes keverni, aprítani, turmixolni és zúzni, amely képességek alkalmassá teszik italok, koktélok, valamint mártások, levesek és szendvicskrémek készítésére is. Azonban az igazán hozzáértőknek a kedvenc smoothie és fagylalt készítése sem jelent majd problémát. Ezáltal a gyümölcsökön és zöldségeken alapuló vegán étrend kivitelezésének szempontjából a turmixgép felbecsülhetetlen értékű lesz, hiszen megőrzi az összes vitamint és tápanyagot.  

RAW és smoothie szakember
Prémium ajándékcsomagolás

Prémium ajándékcsomagolás

Az ETA Vital Blend DIGI turmixgép átlagon felüli felszereltségét biztosan értékelni fogják az aktív életet folytató felhasználók. A turmixgép mellé jár még 2 db egyedülálló 600 ml-es magas ellenállású és egészségtudatos Tritan sportpalack is. Bármit is készíts reggelire, kényelmesen magaddal viheted az útra, edzésre vagy a munkába. Az ital hőmérsékletének hosszú távú megőrzéséről a neoprén hőálló tartó gondoskodik.

DIGItális és VITÁLis

A modern otthon modern eszközöket igényel. A turmixgép elektronikus vezérlő rendszerrel rendelkezik, 6 előre beállított programmal a könnyű kezelhetőség érdekében. A kényelmes kezelésről 10 sebesség és egy időzítő gondoskodik, a keverési idő pontos beállításához. Ez biztosítja a nyersanyagok optimális feldolgozását. A Vital Blend DIGI turmixgépe maximum 30 000 fordulat / perc teljesítménnyel dolgozik, amelyet az impulzus gomb megnyomásával érhetsz el. A maximalizmust a nagyméretű, 2,5 literes, rendkívül ellenálló és egészségre ártalmatlan (BPA-mentes) Tritan tartály is igazolja. Továbbá, ez az anyag nem szívja magába az ízeket és az illatokat, sőt még az élelmiszer színét sem. Az egyedülálló, hatágú rozsdamentes acél Blendex kés recés pengével szinte elpusztíthatatlan. A keverés során lehetőséged van nyersanyagok vagy folyadékok hozzáadására is. A turmixgép fedelén található egy eltávolítható kupak is, ezért a fedelet az adagoláshoz egyáltalán nem szükséges eltávolítani. A turmixoláshoz elengedhetetlen eszköz a nagyméretű töltő eszköz, amellyel a Vital Blend DIGI turmixgépe rendkívül jól használható! Természetesen a tartály egyetlen felemeléssel egyszerűen eltávolítható, ergonómikus fogantyú és csúszásgátlós lábak jellemzik. Túlmelegedés elleni védelem és csúszásgátló lábak garantálják a 100%-os stabilitását, a kivehető kések pedig a könnyű tisztításért felelnek. A motorra öt éves kiterjesztett garancia vonatkozik, amely az utolsó érvünk az asztali turmixgép megvásárlására!

DIGITAL és VITAL
Foglaljon recepteket ajándékként

Ajándékozz recepteket 

Az ETA Vital Blend turmixgép megvásárlásával ajándékba kapsz egy egészséges receptkönyvet is, tele ízletes és egészséges receptekkel. A minta receptkönyvet és néhány receptet itt találod.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékei minőségében, ezért meghosszabbított, 5 éves garanciát nyújt a motorra! A garancia biztosításához csak regisztrálj az Eta honlapján.      

Záruka
Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a legnagyobb részletességgel tervezzük meg a háztartások számára.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ra nyúlik vissza, amikor Hlinsko villamos készülékeinek alapjait lefektetették.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen csehországi vállalat saját szakmai vizsgálóhelyiséggel, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Tervezés

Tervezés

Termékeink alapját a barátságos és vonzó kialakítás biztosítja, mivel vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Teljesítmény
1 800 W Kész!
Maximum fordulatszám
30 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
10 Kész!
Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 800 W Kész!
Maximum fordulatszám
30 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
10 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Edény anyaga
Műanyag Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
3 db Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Vital Blend DIGI & RAW Smoothie mix 1100 90000.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ