Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

ETA Vital Blend Mini 2100 90000

Termékkatalógus
ETA Vital Blend Mini 2100 90000
4,8 12 értékelés
Turmixgép - 1500 W teljesítmény, maximum sebesség 28000 ford/perc, pulzáló funkció és előre beállított programok, ajánlott csonthéjasok darálására, leveskészítésre, smoothiehoz, pürékészítésre és jégtörésre, tartozékok nélkül és tömörítő a csomag része, 1 tárolóedény a csomagban, 2 l-es tartály, tritán edény
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ETAVB001 Termékszám:  ETA210090000 Gyártó honlapja:
ETA Vital Blend Mini 2100 90000 50 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

ETA Vital Blend Mini 2100 90000

ETA 2100 90000 VITA Blend Mini nagy sebességű turmixgép, amely egy pillanat alatt összevágja és tökéletesen finom állagúra keveri az összetevőket. Ideális italokhoz, koktélokhoz, smoothie-khoz, valamint mártásokhoz, levesekhez, szendvicskrémekhez, fagylaltokhoz és rágcsálnivalókhoz. Kiválóan alkalmas RAW táplálkozás során az ételek egészséges és gyors előkészítésére, továbbá használható mind meleg, mind pedig hideg fogások, valamint fagylalt készítésére. Az inspirálódásérdekében a ZDRAWě? hRAWě! receptgyűjteménnyel érkezik hozzád.


A tökéletesség kulcsa a műanyag tömörítő

A turmixgép fedele csőrös, levehető kupakot is kapott, így könnyedén beöntheted a folyadékot menet közben. A készülék egyik elengedhetetlen eszköze a műanyag tömörítő: ezzel a nagyobb nyersanyagokat tudod a BlendeX penge közelébe rendezni. Enélkül nem lehet az összetevőket teljesen összekeverni. 



Kiváló minőségű és rendkívül tartós anyagokból készült

A Vital Blend Mini BlendeX egyedülálló, rozsdamentes, recézett pengéjű, hatkarú késsel működik, a maximális sebesség eléréséhez pedig a PULSE funkció használható. Az ETA 2100 90000 Vital Blend Mini turmix különleges, tartós tritánból készült és kétliteres edénnyel rendelkezik. Ez a kiváló anyag véd az elszíneződéstől, valamint megakadályozza, hogy az edény átvegye az ételek ízét. Ezenkívül nem tartalmazegészségre ártalmas bifenol A-t.


Az ETA 2100 90000 Vital Blend Mini legfontosabb jellemzői

  • A Vital Blend Mini sebessége: 15.000 - 28.000 fordulat / perc
  • A PULSE funkcióval maximális fordulatszám érhető el
  • A turmixgép BlendeX-szel rendelkezik, azaz egyedülálló, rozsdamentes acél, recézett, hatkarú késsel
  • A tartály rendkívül ellenálló tritánból készült
  • Ezenkívül az edény anyaga nem tartalmaz egészségre ártalmatlan bifenolt A-t (BPA-mentes)
  • A készülék nem csúszkál a felületen a csúszásgátlós lábaknak köszönhetően, kezelése az ergonomikus, gumírozott fogantyúval rendkívül egyszerű 
Asztali mixer ETA 2100 90000 Vital Blend Mini

Asztali mixer ETA 2100 90000 Vital Blend Mini

Könnyű és biztonságos kezelés

A turmixgépet ergonomikus, gumis fogantyújának köszönhetően rendkívül kényelmes tartani, és nem csúszkál a munkapulton. Maga a tartály könnyen eltávolítható, egyszerűen emeld meg, valamint, a biztonsági zárnak köszönhetően nem kell aggódnod, hogy a készülék elindul a tartály nélkül. A Vital Blend Mini csúszásgátlós lábai stabilitást biztosítanak a munkapulton.


Kiterjesztett garancia

Az ETA garantálja a minőséget és ügyfeleinek 5 év kiterjesztett garanciát ad. További információk itt találhatók a kiterjesztett garanciával kapcsolatban.

Asztali mixer ETA 2100 90000 Vital Blend Mini
Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a cseh és a szlovák háztartások számára a részletekre történő legnagyobb odafigyeléssel készítsük el.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ra nyúlik vissza: ekkor alapították a Hlinsko villamos készülékeket gyártó céget.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen csehországi vállalat saját szakmai tesztállomással, amely biztosítja a magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat.

Tervezés

Tervezés

Termékeinket a szimpatikus és vonzó kialakítás jellemzi. A gyártás során vezető cseh tervezőkkel dolgozunk együtt.


Paraméterek

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
28 000 ford/perc Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
28 000 ford/perc Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Tömörítő Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Vital Blend Mini 2100 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2100 90000 Vital Blend Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 2100 90000 Vital Blend Mini.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ