Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 3015 90000 Spesso

Termékkatalógus
ETA 3015 90000 Spesso
5 4 értékelés
Botmixer - rozsdamentes acél,700 W-os, Spesso botmixer, fokozatmentes sebesség-szabályozással, rozsdamentes keverőpálcával, aprítóval és habverővel, 800 ml-es edénnyel, fali tartóval
Kód:  EAV4161ga Termékszám:  ETA301590000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 3015 90000 Spesso

Az ETA Bar Mixer egy nagyszerű segítő, amely mind a modern, mind a klasszikus konyhában hasznosítható. Szükséged van egy zöldségleves, egy mártás vagy egy sütemény-alapanyag összekeverésére? Mindezt az ETA botmixerrel és annak Rich Accessory tartozék-készletével el tudod végezni! Az éles kések, valamint egy erőteljes motor az élelmiszerek gyors és könnyű keverését biztosítják anélkül, hogy a konyhát összekoszolnák.  A keverőnek változó fordulatszám-szabályozása van, amit pontosan úgy állíthatsz be, ahogy neked szükséges. A gazdag tartozékokkal egyszerűen használhatod a botmixert, a praktikus fali tartó pedig lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen. Vegyél egy botmixert, s így az ételeid nem csak ízletesek, hanem tökéletesen simák is lesznek!

A botmixer jellemzői

  • rozsdamentes acél keverőpálcája van
  • nagyteljesítményű, 700 W-os motor
  • extra csendes működés
  • folyamatos sebességszabályozás
  • ergonomikus fogantyú
  • rozsdamentes acél habverő
  • aprító-edény, 1,25 l térfogatú
  • 800 ml-es edény
  • falra szereléshez tartozékok
  • színe: fekete ezüst

Gyors, kényelmes és tiszta

A botmixer egy konyhai asszisztens, amellyel kitűnő ételeket készíthetsz finom konzisztenciában. Gyorsan, kényelmesen és egyszerűen összekeveri a leveseket, léket és szószokat, de ízletes, édes ételeket is készíthet a te segítségeddel. Ha a keverőpálca végét a kevert folyadék felszíne alatt tartod, akkor egyenletes konzisztenciájú ételt kapsz anélkül, hogy piszkos vagy összefröcskölt lenen a környezet! Ez a kis segédeszköz olyan egyedi ételeket hoz létre, amelyek nem csak tökéletesen ízletesek, hanem jól is néznek ki. Vegyél magadnak egy botmixert, hogy megkönnyítsd magadnak a főzést!

A minőség megéri!

Az ETA biztos saját termékeiben, ezért ad meghosszabbított, 3 éves garanciát a motorra! Ahhoz, hogy jogosult legyél erre a garanciára, regisztrálj az Ety-n!

Paraméterek

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés Kész!
Keverőszár anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Kiegészítők

Tartozékok
Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő Kész!

Sebesség

Teljesítmény
700 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 3015 90000 Spesso Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 3015 90000 Spesso. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 3015 90000 Spesso.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ