Shop roku Shop roku

ETA 3501 90000 Manoa Animal

Termékkatalógus
ETA 3501 90000 Manoa Animal
4,8 32 értékelés
Porzsákos porszívó - Teljesítmény: 850W, 3 literes szintetikus porzsák, HEPA 13 szűrő, zajszint: 74dB, fém teleszkópos nyél, univerzális padlófúvóka, DermoPet - szőrápoláshoz, turbókefe, kisméretű turbókefe, résszívó fej, párnatisztító fej
Kód:  EAD1012c Termékszám:  ETA350190000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA 3501 90000 Manoa Animal

Megfelelő teljesítmény a piszok és az állati szőrök ellen

Az ETA Maona Animal porszívó remek segédeszköz az otthonod tisztán tartásában. Ez különösen igaz abban az esetben, ha van otthon egy négylábú házi kedvenced is. Ez a modell 850 W-os energiatakarékos ECO motorral van ellátva, amely magas szívóteljesítménnyel rendelkezik alacsony fogyasztás mellett. Ennek köszönhetően rengeteg elektromos energiát megtakarít. Ebben az elektromos reguláció is segíti, aminek köszönhetően az aktuális tisztítandó felület és a szennyezettségi szint szerint állíthatod be az optimális teljesítményt.
 

  • Energiatakarékos ECO motor
  • Négyszeres szűrés HEPA szűrővel
  • Allergének elleni védelem
  • Gondoskodás a házi kedvencekről
  • A motor védelme a túlmelegedéssel szemben
  • A porzsák megtelítettségének jelzése

A port és az allergéneket is szűri

A szűrés négy fázisban történik. Az elején a 3 literes Unibag porzsák a legnagyobb szennyeződéseket ragadja meg. A részecskéket, amiket nem ragad meg a porzsák, hatékonyan kiszűri két további mikroszűrő. Mielőtt a levegő elhagyja a porszívót, egy  13. osztályú HEPA szűrőn is átmegy a kipufogó részen. Ez a folyamat biztosítja, hogy a levegő, amely elhagyja a készüléket, teljes mértékben szennyeződésektől és allergénektől mentes lesz. 

ETA Manoa Animal

Bővítmények minden napra

A porszívó multifunkcionalitását a mellékelt bővítő fejek is jelzik. Az ETA Maona Animal porszívó ebből a szempontból valóban sokat kínál. A szőr felporszívózását - különösen a szőnyegből - a turbókefe könnyíti meg rotációs kefével. A csomagolásban emellett egy kis turbókefét is talász  a kárpit porszívózására.


A háziállat szakácsnője

A házi kedvencek szőrére specializálódott

A házi kedvenceid értékelni fogják a DermoPet bővítő fejet is, amelyet a szőrzet ápolására terveztek. Ebben durvább és finomabb fésű, valamint egy kefe is található. Így könnyedén kifésülheted a fölösleges szőrszálakat közvetlenül az állat bundájából, miközben finoman masszírozod a bőrüket is. 


Ez a porszívó pont olyan, mint amilyennek lennie kell

A háztartásod hagyományos felporszívózását könnyedén elvégezheted az univerzális padlófúvókával, amely kihúzható kefével is el van látva. Ez minden típusú padlóhoz alkalmas, és a fém teleszkopikus csővel együtt tökéletes kombinációt alkot a mindennapi takarításhoz. A csatlakozás hatótávolsága 12 m. A nehezebben hozzáférhető helyeket a résfúvókával vagy a kefével érheted el. A porszívó csomagolása emellett egy párnatisztító fúvókát is tartalmaz. Az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot és két parkolási pozíciót biztosít a padlófúvóka tárolásához.

Záruka

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékei minőségében, ezért meghosszabbított garanciát ad a motorra 5 évig! A garancia biztosításához csak regisztrálj az ETA weboldalán.


Paraméterek és specifikációk:

Tartozékok:

  • Univerzális padlófúvóka kihúzható kefével
  • Turbókefe a szőnyeg hatékonyabb porszívózásához,  összegyűjti a hajat és az állati eredetű szőrt is
  • Kis turbókefe, amely a kárpit porszívózásához alkalmas - hatékonyan összegyűjti a hajat és az állati eredetű szőrt
  • Speciális DermoPet fej a házi kedvencek szőrének ápolására (durva/finom fésűt, kefét és csuklós kefét tartalmaz, illetve egy 32 mm-es adaptert)
  • A fém teleszkópos cső segít beállítani az ideális magasságot a felhasználó számára
  • Párna fúvóka - gyengéden felporszívózza a puha textilfelületeket, pl. a kárpitokat vagy a párnákat
  • Résfúvóka csuklós kefével - alkalmas a szűk és a nehezen elérhető területeken történő porszívózásra (pl. a radiátorok bordáiban vagy a bútorok mögött). A finom sörték gyengéden eltávolítják a port és a pókhálókat (a bútorokon, a falakon és a festményeken is)
  • 1 UniBag zsák
  • Eta UniBag no. 11 adapter

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8 m Kész!
Hatósugár
12 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
850 W Kész!

Zaj

Zajszint
74 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,4 cm Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Mélység
44 cm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt alza.hu! Az ETA Manoa Animal típusú porszívóhoz beszerezhető HEPA szűrő (ETA350100050) ?

Kérdések és válaszok: ETA 3501 90000 Manoa Animal
Kiegészítők: ETA 3501 90000 Manoa Animal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 3501 90000 Manoa Animal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 3501 90000 Manoa Animal.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ