Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

ETA 4780 90000 Kate

Termékkatalógus
ETA 4780 90000 Kate
4,1 10 értékelés
Személymérleg - max. 180 kg-ig, 0,1 kg-os mérési pontosság, LCD kijelző, 6 mm vastagságú biztonsági üveg, testzsír hányad, víz- és izomtömeg, csonttömeg meghatározása, 3 x AAA (a csomag része)
Kód:  EAZ1151k Termékszám:  ETA478090000 Gyártó honlapja:

ETA 4780 90000 Kate


Az egészséged személyes védelmezője

ETA Kate – Mostantól ez az LCD kijelzővel ellátott személyi mérleg figyel oda az egészségedre. A 180 kg-os maximális teherbírással és 100 grammos mérési pontossággal rendelkező készülék a pontos mérés mellett a testzsír hányadot, a víz- és izomtömeget, valamint a tested csonttömegét és képes meghatározni. A mérésen kívül a mérleg ezekre az értékekre alapozva kiszámítja a BMI értéked alapján ajánlott napi kalóriabeviteled értékét. Most már akkor végezhetsz testanalízist, amikor csak szeretnél.


Főbb jellemzők

  • A testzsír hányad, víz- és izomtömeg valamint csonttömeg meghatározása
  • Mérés 5 bemeneti paraméterrel - magasság, súly, életkor, nem és biológiai ellenállás
  • Megjeleníti az ajánlott napi KCAL értéket
  • 4 érzékelő a nagyobb mérési pontosságért
  • Túlterheltség jelző és alacsony elemtöltöttség jelző
  • Adatok tárolása legfeljebb 10 fő részére

Intelligens technológia

A kiváló minőségű és mindössze 6 mm vastagságú biztonsági üvegen kilogrammban és fontban is végezhetsz mérést. Az ETA mérleg további funkciói közé tartozik nagyméretű, tisztán olvasható kijelző, és a lehetőség 10 felhasználó adatainak tárolására. Csak vidd be az alapadatokat (magasság, kor, nem), a készülék pedig el is tárolja az információkat. Érintővezérlés, a mérleg egyszerűen terheléssel (a mérlegre állva) történő bekapcsolása, automatikusan kikapcsolás, alacsony elemtöltöttség kijelzés – mind a készülék nagyszerű jellemzői. A csomag 3 db AAA elemet is tartalmaz.


Kiterjesztett garancia

A testanalizáló személyi mérlegre az ETA mostantól 3 év kiterjesztett garanciát biztosít. További információért látogass el az ETA weboldalára.

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA 4780 90000 Kate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 4780 90000 Kate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA 4780 90000 Kate.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ