AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

ETA Aqualio Li-ion 1448 90000

Termékkatalógus
ETA Aqualio Li-ion 1448 90000
4,2 8 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben álló- és kézi porszívó, HEPA szűrő, 0,47 literes tartály, 83 dB zajszint, vízszűrés, forgó turbó fej kemény padlókhoz és szőnyegekhez, résszívófej levehető kefével, töltőállvány, 50 perces működési idő
Kód:  EAD1012q Termékszám:  ETA144890000 Gyártó honlapja:

ETA Aqualio Li-ion 1448 90000

ETA Aqualio 1448 90000
ETA Aqualio 1448 90000

A PENTALLERGIC rendszer

ETA Aqualio 1448 90000

Vízszűrés

ETA Aqualio 1448 90000

2-az-1 porszívó

ETA Aqualio 1448 90000

Egyszerű ellenőrzés

ETA Aqualio 1448 90000

5 fokozatú pentALLERGIC szűrőrendszer

Az ETA Aqualio 1448 90000 porszívó egy egyedülálló, világszerte szabadalmaztatott vízszűrő rendszerrel rendelkezik, amely elnyeli a felszívott szennyeződéseket, és megakadályozza a levegőbe való visszakerülésüket. Az aktív szénszűrő ezután megtisztítja a levegőt és semlegesíti a nem kívánt szagokat. A netPRO szűrő a nagyobb szennyeződéseket hivatott megtartani, így megakadályozza a HEPA szűrő túlzott elkoszolódását. A HEPA szűrő pedig felfogja és megtartja a legapróbb porrészecskéket is. És végül a filtráció kiegészül egy habszűrővel is. A szűrőrendszer a szennyeződések több, mint 99,9% -át kiszűri a beszívott levegőből, így otthonod mindig tökéletesen tiszta lesz!

Hatékony szűrés a víz segítségével

Az ETA Aqualio kifejezetten olyan háztartások számára készült, amelyek kimondottan tiszta környezetet igényelnek. Főleg az allergiában szenvedők, a kisgyermekes háztartások vagy a kisállatokat lakásban tartók fogják értékelni ezt a készüléket. Hagyományos porzsák nélküli porszívók vagy porzsákos porszívók esetén a porzsák tisztításakor vagy cseréjekor a por könnyedén visszakerülhet a környezetbe. Így jelentős mennyiségű por lesz ismét a helyiségben. A víz azonban elnyeli és megtartja a port. Porszívózás után egyszerűen csak kiöntöd, ezáltal könnyedén megszabadulsz az összes szennyeződéstől.

ETA Aqualio 1448 90000
ETA Aqualio 1448 90000

Baktérium nélküli víztartály

A még nagyobb tisztaság érdekében az Aqualio UV fény segítségével fertőtleníti a víztartályt, és eltávolítja a porszívóban maradt baktériumokat, atkákat, penészgombákat, élesztőgombákat és egyéb mikroorganizmusokat. Így a porszívót tökéletesen tiszta állapotban rakhatod el takarítás után, hogy készen álljon a következő használatra. A 360° motionFREE rendszernek köszönhetően a víztartály tökéletes tömítéssel rendelkezik: legyen szó bármilyen irányú mozgásról vagy porszívózási szögről, a víz szivárgásától nem kell tartanod.

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékeiben, ezért ad meghosszabbított, 5 éves garanciát a motorra! A garancia érvényesítéséhez csak regisztrálj az Eta oldalán.

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Hatékony segítség

A porszívó belsejében egy beépített Li-ion akkumulátor biztosítja az állandó, akár 50 percig tartó erőteljes teljesítményt. Az intelligens töltő rendszer kíméletes az akkumulátorhoz, így meghosszabbítja az élettartamát. A kényelmes porszívózás érdekében a készülék flexibilis csatlakozással és TWIST forgórendszerrel, valamint a sötét sarkok megvilágítására szolgáló LED-ekkel rendelkezik. A forgó turbókefe használható kemény padlók és szőnyegek porszívózásához, a szűk és nehezen hozzáférhető helyeket pedig a levehető ecsettel ellátott résfúvókával varázsolhatod tisztává. A porszívóhoz jár egy kíméletes töltést biztosító állvány.

ETA Aqualio 1448 90000
Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

A cseh és szlovák háztartásokba szánt termékeink gyártásakor maximális részletességre törekszünk.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ban kezdődött, amikor Hlinskoban lefektették a villamos készülékeket gyártó cég alapjait.

Minőség

Minőség

Az ETA, mint az egyetlen csehországi, saját szakmai vizsgálóhelyiséggel rendelkező vállalat magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat kínál.

Tervezés

Tervezés

Termékeink vonzó és tetszetős design-nal készülnek. A vezető cseh tervezőkkel dolgozunk együtt.

Paraméterek

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Vízszűrő Kész!

Zaj

Zajszint
83 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
31,5 cm Kész!
Magasság
112,5 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!
Tömeg
3,85 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Aqualio Li-ion 1448 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Aqualio Li-ion 1448 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ