30 dnů na vrácení Shop roku

ETA Blendic Premium 4011 90000

Termékkatalógus
ETA Blendic Premium 4011 90000
4,8 21 értékelés
Turmixgép - teljesítmény: 1000 W, 23000 f/p maximális fordulatszám, 3 sebességfokozat, 0,7 l-es tartály, tritán anyagú tartály, használható: csonthéjasok darálása, smoothie és jégtörés, hordozható palack, 4 db edény
Kód:  EAV4171e Termékszám:  ETA401190000 Gyártó honlapja:

ETA Blendic Premium 4011 90000


A táplálkozás értéke az életben

Miért egy táplálékot készítő turmixgép és miért nem csak egy szerény turmixgép? Azért, mert van egy erősebb, felsőbbrendű képessége és ereje, hogy kinyerje a nyersanyagokból a fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket. Elegendő rostot tud megőrizni, hogy a legjobb egészségi állapotban és jó kondícióban maradjon a szervezete. Verhetetlen sebességgel, 23,000 fordulat/perc tör jeget, amikor jégkását készít. Ez olyan, mint egy alkohomentes koktél?


A Blendic Team ETA 4011 90000 főbb jellemzői

  • A „koktél” funkció a zöldség-gyümölcs koktélok előkészítéséhez
  • A léptető(Pulse) fukció, a maximális működési kényelem eléréséhez
  • Nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető készítmények
  • Blendex - egyedülálló hatágú rozsdamentes acél kés recézett éllel
  • Maximális sebesség akár 23.000 fordulat/ perc a feldolgozandó anyagot nagyon finom állagúvá aprítja
  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Kiterjesztett három éves garancia a motorra


Univerzális felhasználás a klasszikus és a modern konyhában

A Blendic egy turmixgép és hordozható üvegpalack is, kettő az egyben! Sokféle friss gyümölcs és zöldség fitnesz/protein ital szakavatott előállítója. Egyszerűen készíthető vele tejes turmix, alkoholos-vagy üdítőital jégdarabokkal. Az atléták táplálkozási szakembere, a helyes, egészséges életstílus szerelmesei és mindenki, aki tényleg komolyan gondolja a megfelelő életvitelt, használhatja.


XXXL prémium csomag az egész családnak

Mindenkire gondoltunk a családban, így 4 db sportpalackot adunk, 2 x 0,7 és 2x 0,5 liter űrtartalommal. A palackok Tritan (BPA mentes) rendkívül ellenálló anyagból készülnek,  amelyek  nem szívják magukba a szagokat és illatokat. Hála a karcsú palack kialakításnak, könnyen beilleszthető az autó palacktartójába és a hűtőgép ajtó belsejében kialakított tartórekeszbe. A palack hermetikus lezárása és a tetején kialakított ivást segítő megoldás megkönnyíti a használatát ivásnál.Tehát vigye magával az útra, és mindig tartsa kéznél az egészséges italt, amely tele van energiával. 


Modern funkciók és könnyű kezelhetőség

Mindenki tud turmixot készíteni a Blendic használatával. Csak 3 gomb kezelése szükséges a különböző programok beállításához, automatikus kikapcsolással és jól hallható  hangjelzéssel rendelkezik, egyszerű és praktikus. Ugyanolyan egyszerű az összeszerelése, előkészítése és karbantartása - a fedeles palackokat mosogatógépben lehet elmosni. Annak érdekében, hogy még könnyebb legyen a kezelhetőség, van egy előre beállított program a gyümölcsturmixhoz. A léptető, PULSE funkció is használható a maximális eredmény eléréséhez. Ne veszítse el a fejét az ital minőségétől, az egyedülálló hatágú Blendex rozsdamentes acél kés recézett élű pengével, kombinálva a 23.000 fordulat/perc sebességgel, biztosítja a nagyon finom összhangot.     


Kiterjesztett garancia - kiterjesztett egészség

Az 1000 Watt motor teljesítmény védelme áll mögöttünk, így ezért egy kiterjesztett 3 éves garanciát adunk. A kiterjesztett garanciáért csak regisztrálnia kell az Etil oldalon.   


További információk:

Igazolt hangteljesítményszint:
85 dB (A) re 1PW

Tápvezeték:
0,9 m

Tömeg:
2,7 kg

Paraméterek

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Maximum fordulatszám
23 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Tartály térfogata
0,7 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 000 W Kész!
Maximum fordulatszám
23 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz, Jégtörésre Kész!
Tartály térfogata
0,7 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Hordozható palack Kész!
Tárolók száma
4 db Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Blendic Premium 4011 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Blendic Premium 4011 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stolný mixér ETA Blendic Premium 4011 90000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ