Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ETA Gratus Vital 0028 90091

Termékkatalógus
ETA Gratus Vital 0028 90091
4,5 4 értékelés
Konyhai robotgép - 1200W, 8 sebesség, Pulse funkció, 5,5 literes rozsdamentes acél keverőtál, 1,4 literes mixer, 2 Tritan palack, tartozékok széles választéka
Kód:  EAV3115x Termékszám:  ETA002890091 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA Gratus Vital 0028 90091


ETA Gratus Vital 0028 90091
Výkon 1200 W

1200 W teljesítmény

Üveg keverő

Üvegmixer

húsdaráló

Húsdaráló

2 sportpalack

2 sportpalack

Kuchyňský robot ETA Gratus Vital 0028

Ördög fehér kabátban

A sokoldalú Gratus Vital konyhai robotgép luxus fehérben és rozsdamentes acél kivitelezében az összes korábbi Gratus modell minőségének nyomát magán viseli. Rendkívül erőteljes, 1 200 wattos motorja és kifinomult, bolygóműves keverőrendszere nem hagy kétséget afelől, hogy egy nagyteljesítményű és modern gépet választottál. A masszív, teljesen fémes design kiváló minőséget és hosszú élettartamot garantál. A felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják a minden egyes hozzávaló számára megfelelő sebességfokozat kiválasztása érdekében történő folyamatos fordulatszám-szabályozást, vagy a Pulse funkciót az azonnali maximális sebességre kapcsoláshoz.

Multifunkció mindenek felett

A többcélú eszköz többé nem csak a képzeleted szüleménye. Segítségével dagaszthatsz tésztát, verhetsz habot, turmixolhatsz és keverhetsz egészséges smoothie koktélokat, reszelhetsz, szeletelhetsz, darálhatsz húst, vagy akár megőrölheted a saját lisztedet is hüvelyesekből vagy rizsből. Az igazi őrlőkővel ellátott darálónak köszönhetően belevághatsz az egészséges táplálkozásba, amelyet régóta tervezel. A darálóval gabona, rozs, árpa, köles, hajdina, lencse, csicseri borsó, bab és kukorica is darálható, miközben az alapanyagokban megőrződnek az enzimek, olajok, vitaminok, és a telítetlen zsírsavak.

ETA Gratus Vital 0028 - mlýnek na maso
ETA Gratus Vital 0028 - planetární systém

Bolygóműves rendszer

A bolygóműves keverőrendszernek és a habverő meghosszabbított részeinek köszönhetően az alapanyagok hatékonyan és tökéletesen keverhetők össze, beleértve az edény falára tapadt hozzávalókat is. A tapasztaltabb szakácsok minden bizonnyal értékelni fogják az 5.5 literes űrtartalmú rozsdamentes acélból készült edényt, amelyben akár 1.5 kg lisztből készült tészta is elkészíthető. Amennyiben csak kisebb mennyiségű hozzávalókat szeretnél feldolgozni, állítható magasságú tartozékaival a Gratus Vital ebben is tökéletes partnered lesz.

Ízletes smoothie

A Gratus-nak köszönhetően kedvenc smoothie koktéljaidat sem kell nélkülöznöd, elkészítésükhöz pedig nem lesz szükséged speciális mixerre. Csak használd a felszereltség részét képező 1.4 literes üvegmixert és a két Tritan sportpalackot. Ezek segítségével bárhová magaddal viheted a koktéljaidat, hiszen kényelmesen elférnek az autó ajtajában, és az italok hőmérsékletének megtartása érdekében praktikus neoprén termoborítás is jár hozzájuk. A smoothie koktélokkal azonban az üvegmixer nyújtotta lehetőségek még messze nem érnek véget: püréket, önteteket, krémleveseket is készíthetsz benne, mindet hihetetlenül krémesen és ízletesen.

ETA Gratus Vital 0028 -  mixér
ETA Gratus Vital 0028 - lis na bobuloviny

Friss gyümölcslevek

A készülék másik rendkívül hasznos tartozéka a bogyós gyümölcs-, gyümölcs- és zöldségprés, amellyel egyszerűen és könnyedén készíthetsz vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli, egészséges, friss dzsúszokat. És ez még nem minden! A narancs- vagy a szőlőlevet szereted inkább? A Gratus Vital ebben sem fog csalódást okozni! A szintén mellékelt citrusprést minden bizonnyal értékelni fogod. A zöldségeket és gyümölcsöket a 6 lemez reszelővel rendelkező reszelő tartozékkal is feldolgozhatod.

Mi a minőséget képviseljük

Az ETA bízik a termékeiben, ezért 10 éves kiterjesztett garanciát biztosít a motorra! A garanciáért regisztrálj az ETA oldalán!   

Záruka 10 let

Tartozékok

  • Nagy kapacitású, 5,5 literes rozsdamentes acél tál, átlátszó fedéllel (legfeljebb 2,5 kg tésztához)
  • Dagasztóhorog
  • Habverő
  • Keverőszár
  • Kulcs a tartozékok magasságának egyszerű beállításához az edényben
  • Flexi lapát (krémekhez és könnyű tésztához)
  • 1,4 literes üvegmixer (nem veszi át az ételek aromáját és színét)
  • Tömőrúd a nagyobb méretű alapanyagok nyíláson keresztüli átnyomásához és kioldó kulcs
  • Reszelő tartozék 6 lemezes reszelővel+ hajtómű az optimális sebesség érdekében
  • Húsdaráló 62 mm átmérővel (4 méretű daráló lap, kolbászféléket készítő tartozék, Kebbe húscsöveket készítő tartozék, sütemény készítő tartozék, töltő eszköz, kioldó kulcs)
  • Bogyós gyümölcs-, gyümölcs- és zöldségprés (0,8 l kapacitású edény, tisztító kefe)
  • Citrusprés
  • 2 Tritan sportpalack (BPA-mentes) italokhoz 400 ml-es és 600 ml-es praktikus akasztófüllel
  • 2 neoprén termoborítás az italok hőmérsékletének megtartásához
  • Daráló gabonákhoz, hüvelyesekhez és rizshez
  • Mák daráló
Intelligens megoldások

Okos megoldások

Termékeink tervezésénél igyekszünk a magyar háztartásokra odafigyelni, a részleteket is beleértve.

Hagyomány

Tradíció

Az ETA márka történelme 1943-ban kezdődött, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait Hlinskóban, Csehországban letették.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen olyan cég, amely saját állami próbatermével rendelkezik, ezzel biztosítva a termékek és szerviz magas minőségét.

Tervezés

Design

Termékeink tervezésekor fontosnak tartjuk a barátságos és vonzó megjelenést. Híres cseh tervezőkkel működünk együtt.

Paraméterek

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Feltét habveréshez, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Mákdaráló Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Feltét habveréshez, Flexi habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Mákdaráló Kész!
Keverőtál űrtartalma
5,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
6 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28,5 cm Kész!
Szélesség
39 cm Kész!
Magasság
35 cm Kész!
Tömeg
17,99 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ETA Gratus Vital 0028 90091 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Gratus Vital 0028 90091. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Gratus Vital 0028 90091.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ