30 dnů na vrácení Shop roku

ETA MEZO II 0034 90000

Termékkatalógus
ETA MEZO II 0034 90000
4,8 46 értékelés
Konyhai robotgép Eta Mezo - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 600 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 4 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, automatikus receptek, tartozékok keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár és húsdaráló, kábel hossza 1,2 m, mérete 31,4 × 35 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  ETAKR089 Termékszám:  ETA003490000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ETA MEZO II 0034 90000

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új ETA MEZO II 0034 90000 konyhai robotgéppel. 600 W-os motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapvető keverést, habverést, reszelést és könnyebb tészták dagasztását. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk szabályozni 6 lehetséges fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. Bolygómozgásának hála, amikor is a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverés közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép biztosítja az egyes összetevők tökéletes keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy tállal rozsdamentes acélból, melynek kapacitása 4 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint teljesen fém ház és automatikus receptek. A nagyszerű ETA konyhai robotgép megjelenését fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 ...
Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 Képernyő

ETA MEZO II 0034 90000 konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • Az ügyes ETA konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 600 W teljesítményű motort kapott
  • 6 fokozat közül választhatunk
  • Az alapos keveréshez ideális a bolygómozgás
  • Rozsdamentes acél keverőtál 4 l űrtartalommal
  • Terméksorozat: Eta Mezo
  • Ez a teljesen fémből készült ETA konyhai robotgép biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot
  • Biztosan örömmel használjuk majd az automatikus programokat
  • Fehér szín emeli ki nagyszerű külalakját

A strapabíró ETA MEZO II 0034 90000 konyhai robotgép funkciói

A tartós ETA konyhai robotgépnek köszönhetően szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Tökéletesen alkalmas öntetek, krémek vagy töltelékek készítésére. Tökéletes tésztát képes dagasztani, ami kellően könnyű és levegős, mintha csak a nagymama gyúrta volna. Még sosem volt ilyen egyszerű a nehéz tészták elkészítése a dagasztó funkciónak köszönhetően. Játszva megalkotja kedvenc pizzánk, desszertünk vagy kenyerünk tésztáját. A darálóval teljesen finomra is apríthatjuk a húst, de akár megőrizhetjük durvább textúráját is. A házi darált hús készítése közben saját magunk dönthetünk az ízesítésről, nem mellesleg a minőség is garantált.

Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 Tartozékok
Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 Képernyő

Próbáld ki a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű ETA MEZO II 0034 90000 konyhai robotgép beleillik minden konyhába. Teljesen fém kialakítása garantálja a hosszú élettartamot és a stabil működést. Eme ETA Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkciói hihetetlenül megkönnyítik a munkánkat, és élvezetessé varázsolják a sütés-főzés minden pillanatát. Ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt kész recepteket tartalmaznak a robotgépben található automatikus programok. A gép úgy állítja be a teljesítményt, a keverési intervallumot és a hőmérsékletet, hogy az megfelelő legyen az étel tökéletes elkészítése szempontjából. A remek ETA robotgép képes alkalmazkodni igényeinkhez, és nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 Hátoldal
Konyhai robotgép ETA MEZO II 0034 90000 Tartozékok

A strapabíró ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, nyomóprés, dagasztószár és húsdaráló. A tartozékok széles választékának köszönhetően ezen ETA MEZO II 0034 90000 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így rengeteg helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hosszúsága:

1,2 m

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

31,4 × 35 × 23,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!
Teljesítmény
600 W Kész!
Sebességfokozatok
6 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
23,5 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
31,4 cm Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes ETA robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv, a termékhez két kérdés érkezett a kiegészítőket illetően és ét különböző választ látok a kérdések alatt. Az egyik szerint a képen látható összes kiegészítő jár a termékhez, a másik szerint nem. Kérem segítsenek egy pontos válasszal, mert nem mindegy mit adnak hozzá és mit nem. Szeretném megrendelni a terméket, de csak akkor, ha minden, a képen látható dolog jár hozzá. Köszönöm.

Szeretnék érdeklődni, hogy a képen látható reszelő feltét és betétek továbbra is tartozékai a gépnek. Ha megrendeltem ezeket is megkapod vele. Továbbá, hogy ugyan ez a változat van-e legalább 800 W-os változatban is? Köszönettel : Judit.

Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a csomag tartalmazza a képen látható összes tartozékot (beleértve a reszelő/szeletelő szettet 3 tárcsával) vagy csak a leírásban felsorolt tartozékokat? A választ előre is köszönöm!

Kérdések és válaszok: ETA MEZO II 0034 90000
Kiegészítők: ETA MEZO II 0034 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA MEZO II 0034 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA MEZO II 0034 90000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ETA MEZO II 0034 90000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ