Shop roku 30 dnů na vrácení

ETA Milio Li-ion 3446 90000

Termékkatalógus
ETA Milio Li-ion 3446 90000
4,5 25 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, Kemény padlóra, 4 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 25 perc üzemidő, hepa szűrő, 81 dB zajszint, 0,4 l-es tartály, kefés szívófej, résszívó és forgó kefe, színe: barna
Kód:  EAD1012a3 Termékszám:  344690000 Gyártó honlapja:

ETA Milio Li-ion 3446 90000

ETA 3446 90000 Milio
Li-Ion akkumulátor

Li-Ion akkumulátor

Magas szívóteljesítmény

Magas szívóteljesítmény

Ciklonszűrés

Ciklonszűrés

Hatékony HEPA szűrő

Hatékony HEPA szűrő

ETA 3446 90000 Milio

2 porszívó 1 árért

Nem kell minden alkalommal kompromisszumot kötnöd, végre engedd meg magadnak a luxust! Bármire is szeretnéd használni a porszívót, azt az ETA Milio készülékkel megoldhatod - amely egy rúd- és kézi porszívó is egyben . A Milio porszívót klasszikus porszívóként is használhatod padló takarítására, vagy pedig kéziporszívóként kisebb felületek felporszívózására. A kézi porszívó eltávolítása és vezérlése rendkívül kényelmes, ugyanúgy, mint a visszahelyezése. 

Vezeték nélküli szabadság

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor a kábel porszívózás közben zavar, és csak akadályozza a takarítást. Az sem épp kényelmes, amikor folyamatosan ki kell húzni a tápkábelt az egyik aljzatból és csatlakoztatni másikba, mert túl rövid - ez a jelenség sem gyorsítja fel a porszívózást. A Milio porszívóval minden egyszerűbb lesz!A vezeték nélküli működést egy 18 voltos Li-ion akkumulátor biztosítja , amely egyetlen töltéssel akár 25 percet is kibír. Emellett egy beépített töltő rendszerrel rendelkező tartó is tartozik hozzá. Ez az akkumulátort 4 órán belül tölti fel, a teljesfeltöltöttségre pedig a fényjelzés utal.

ETA 3446 90000 Milio
ETA 3446 90000 Milio

Precíziós kialakítás és magas szívóhatás

Még a legkisebb porrészecskéknek sincs esélye a menekülésre. A legújabb ciklonszűrő rendszer a beépített elektromos kefével együtt maximalizálja a szívóhatást. Ezt követően a szennyeződéseket egy kiváló minőségű HEPA szűrővel szűri, így az otthonod gyönyörűen tiszta lesz. A teljesítményénekköszönhetően abszolút helyettesíti a hagyományos porszívókat. Az ergonomikus gumi fogantyú összecsukható. A porszívó rendkívül alacsony tömegének és viszonylag csendes működésnek köszönhetően (A kategória) nagyban megkönnyíti majd a munkádat.

Modern és praktikus design

A gyártó a dizájnon sem spórolt. A porszívó karcsú vázát hatékonyan kiegészítik a fúvóka alján található LED-es diódák. Ezek nem csak exkluzív megjelenést kölcsönöznek a porszívónak, de praktikus céljuk is van - megvilágítják a porszívó előtti területet, így minden szennyeződést látni fogsz. Ha befejezted a porszívózást, csak helyezd a porszívót a beépített töltővel ellátott állványba, és kész.

LED diody
Příslušenství

Elegáns, gazdag felszereltséggel

A porszívó felszerelése is kiemelkedő. A forgó elektromos kefe kifejezetten a parketta, a linóleum és a padló porszívózására lett kifejlesztve. Nem kell aggódnod ezek miatt a kemény felületek miatt, hiszen a kefe rendkívül gyengéd, és megakadályozza a padló felületének megkarcolódását.A párna-szívófej és a résszívófej megkönnyíti a puha szövetek, párnák vákuumozását, de a nehezen elérhető területeket (radiátor bordák, bútorok mögötti részek) is. A finom sörtés kefe pedig segít eltávolítani az összes pókhálót. 

A minőség megéri!

Az ETA biztos a termékei minőségében, ezért meghosszabbított garanciát ad a motorra, méghozzá 3 évre! A garancia biztosításához csak regisztrálj az Eta oldalán.

Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Intelligens megoldások

Intelligens megoldások

Arra törekszünk, hogy termékeinket a háztartások számára a legnagyobb részletességgel tervezzük meg.

Hagyomány

Hagyomány

Az ETA története 1943-ra nyúlik vissza, amikor az elektromos készülékek gyártásának alapjait lefektették Hlinskoban.

Minőség

Minőség

Az ETA az egyetlen olyan csehországi vállalat, amely saját szakmai vizsgálóhelyiséggel rendelkezik, amely magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosít.

Tervezés

Tervezés

A termékeink barátságos és vonzó kialakítására alapozzuk a gyártást. Ezen vezető cseh tervezőkkel dolgozunk.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
81 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
112 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Tömeg
3,79 kg Kész!

Szín

Szín
Barna Kész!
Több paraméter

Az ETA cseh márka története 1943-ban kezdődött, amikor lefektették az elektromos készülék gyártásának alapjait Hlinsko városában. Az ETA elsősorban 3 dologra nagyon büszke: MINŐSÉG - az ETA az egyetlen cég professzionális teszt-laboratóriummal a Cseh Köztársaságban, ez gondoskodik a termékeik és a szolgáltatásaik prémium minőségéről. INTELLIGENS MEGOLDÁSOK - termékeiknél a lehető legnagyobb figyelmet fordítják még a legapróbb részletekre is. FORMATERVEZÉS - igazán büszkék a termékeik mutatós és ízléses megjelenésére, hiszen a legjobb cseh dizájnerekkel dolgoznak együtt. Ez az ETA - ez itt az otthon.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Akkumlátort szeretnék hozzá!

Kérdések és válaszok: ETA Milio Li-ion 3446 90000
Kiegészítők: ETA Milio Li-ion 3446 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Milio Li-ion 3446 90000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ETA Milio Li-Ion 3446 90000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ