ApF HU ApF HU

Ethereum (Minden, amit tudni szeretnél róla)

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva 

Manapság a Bitcoin után a második legnépszerűbb virtuális valuta az Ethereum. Ennek a kriptopénznek már az 2015-ös létrejötte óta fényes jövőt jósolnak. Az Ethereum ugyanis sokkal több váltópénznél, köszönhetően az általa használt, az alternatív Bitcointól eltérő technológiának. Mi az Ethereum? Képes lesz-e egyszer a Bitcoint letaszítani a trónról? Hogyan vásárolhatunk Ethereumot? Cikkünkből mindent megtudsz, amit az Ethereumról tudni szeretnél!

iAz Ethereum kezeli a skálázhatóságot – 2018. 01. 28.Az Ethereum platform a kibővített képességeinek köszönhetően egyre népszerűbbé kezd válni, de ehhez pár kellemetlenség is kapcsolódik. A hálózat egyre nagyobb kihasználtságának az a következménye, hogy a tranzakciók lelassulnak, és a lebonyolításért az Ethereumnál szokatlanul magas illetéket számítanak fel. Ennek a nyomásnak a hatására a fejlesztők reakciója sem késlekedhetett, ezért az alapító Vitalik Buterin már be is mutatta azt a kész technológiát, amivel a blockchain adatok kisebb, jobban kezelhető egységekre oszthatók. Ez most az első abból a négy lépésből, ami az Ethereum-platform hatékonyságának növelésére dolgoztak ki. A fejlesztők azt ígérik, hogy a következő fázisok körülbelül két hónap múlva fejeződnek be.Ethereumról szóló további híreket, aktualitásokat az Ethereum aktualitások – mi történt a népszerű kriptovaluta világában fejzetben találsz.

ethereum; led

 1. Mi az Ethereum?
 2. Az Ethereum ideális környezetet teremt az okos szerződésekhez
 3. Az Ether az Ethereum hálózat üzemanyaga
 4. Ethereum aktualitások – mi történt a népszerű kriptovaluta világában
 5. A Bitcoin és az Etherneum közötti különbségek
 6. Ethereum Hard Fork
 7. Hogyan vásároljunk Ethereumot?
 8. Hogyan választhatod ki a legjobb Ethereum pénztárcát?
 9. Hogyan kell Ethereumot bányászni?
 10. ETH és HUF – milyen az Ethereum váltási árfolyama?
 11. Képes lesz az Ethereum utolérni a Bitcoin-t?

Mi az Ethereum?

Az Ethereum, ugyanúgy, ahogy a Bitcoin is, egy decentralizált adatbázison alapuló kriptovaluta, amely egy folyamatosan növekvő, adatblokkokból álló listát tart nyilván, a hamisítást és módosítást kizáró módon. Az informatikában ezt az adatbázis-típust az angol blockchain szóval jelölik. Az Ethereum egy olyan decentralizált virtuális számítógép szándékozik lenni, ami az intelligens, vagy „okos” szerződéseket futtatja („smart contracts“).

i „A blockchain a Bitcoin számára ugyanazt jelenti, amit az e-mail esetében az internet – egy nagy szerteágazó elektronikus rendszert, amelynek keretén belül alkalmazások futtathatóak. A fizetőeszköz is csak egy az alkalmazások közül.” Sally Davies.

Az Ethereum létrehozása egy orosz származású kanadai programozóhoz, Vitalik Buterinhoz köthető, aki kriptovaluta-fejlesztéssel foglalkozott, többek között részt vett a Bitcoin fejlesztésében is. A fejlesztőknek nem is az új kriptovaluta kifejlesztése volt a fő célja, hanem azon dolgoztak, hogy olyan közösségi számítástechnikai platformot hozzanak létre, ami a blockchain kihasználásával decentralizált alkalmazások futtatását teszi lehetővé.

Az egész fejlesztést közösségi finanszírozásból (crowdfunding) fedezték, körülbelül 18 millió dollárt sikerült összegyűjteniük. Az Ethereum hálózatot 2015. július 30-án indították el, körülbelül két évvel a terv megfogalmazása után. Az Ethereum tulajdonságait tekintve a következő generációs kriptovaluta kategóriájába sorolható, amelyeket sokszor a Bitcoin 2.0 névvel emlegetnek.

Az Ethereum ideális környezetet teremt az okos tranzakciókhoz

Az Ethereun létrehozásának elsődleges célja az okos tranzakciók tökéletesítése és ezek széles körű elterjesztése volt a gyakorlatban, mivel itt helyettesíthetik és a maguk módján decentralizálhatják a klasszikus szerződéseket és megállapodásokat. A tranzakciók működése alapvető az egész hálózat működése szempontjából, pontosan ebben különbözik jelentősen az Ethereum a Bitcointól.

i Az okos szerződés definíciójából adódóan így jelölhetünk meg minden protokollt vagy szoftvert, ami biztosítja, ellenőrzi vagy kikényszeríti a szerződés megkötését vagy végrehajtását. Míg a standard szerződés a feltételviszonyokat írja le (általában törvényileg kikényszeríthetően), az okos tranzakciók ezeket a feltételeket kriptográfiai kóddal érvényesítik.

A Bitcoin volt az első olyan technológia, amelyik támogatta az alapfokú okos szerződéseket olyan értelemben, hogy a hálózat képes valamilyen értéket átruházni az egyik személyről a másikra. A hálózat csomópontjai csak abban az esetben hagyják jóvá a szerződést, ha minden feltétel teljesül. A Bitcoin azonban csak a kriptovaluta cseréjére alkalmas. Az Ethereum ezért lecserélte a Bitcoin nagyon szűk keretek között használható szkriptnyelvét (mindössze körülbelül 100 szkriptet tartalmaz) olyan nyelvre, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek saját alkalmazások, tehát saját okos szerződések programozását is.

ethereum; chytré kontrakty

Az okos szerződések valójában számítógépes alkalmazások, amelyek pontosan azt csinálják, amire a programozó beállította őket. Ezek a szerződések segítenek transzparensen és konfliktusmentesen váltani a pénzt, értékeket, részvényeket röviden bármi értékeset úgy, hogy a szerződésbe nem kell harmadik felet bevonni (jogászt, jegyzőt). Nagyon gyakori példa az okos szerződés megértésére a digitális elárusító automatával való összehasonlítás. Nick Szabo számítógépszakértő és kriptográfus úgy írta le ezt, hogy a  blockchain terminológiában használt „smart contract”-ot az árusító automatákhoz hasonlóan lehet elképzelni. A felhasználó az egyik oldalon betesz valami értékeset az automatába, és ugyanebből a gépből más kivehet egy kész terméket (pl. italt vagy akár egy házat).

Mire képesek az okos szerződések?

 • Működhetnek  úgy, mint a „több aláírást igénylő“ számlák – a forrásokhoz akkor kerülnek felhasználásra, ha egy meghatározott arányú felhasználó jóváhagyja.
 • Kezelhetik a felhasználók közti szerződéseket – mindenféle vétel, bérleti díj, biztosítás stb.

 • Eszközöket biztosíthatnak más szerződéseknek – az egyes okos szerződések képesek az egymás közötti kommunikációra és pótlólagos információkat adhatnak át.
 • Tárolhatnak információkat az alkalmazásokról, például információt az internetes domén regisztrációjáról, vagy bejegyzést egy tagságról és a regisztrációs adatokról (jelszó, felhasználónév, bankkártya adatok).

Az Ether az Ethereum hálózat üzemanyaga

Az Ethereum hálózatban minden tevékenység bizonyos mennyiségű „üzemanyagba“ kerül, aminek az alapja a végrehajtásához szükséges számítási teljesítmény és a végrehajtás időtartama. Az Ether ahelyett, hogy úgy működne, mint egy klasszikus valuta, inkább az egész hálózat üzemben tartásához szükséges üzemanyagként működik.

ethereum; palivo

A bányászok az okos szerződés adminisztrátorának utasítására végrehajtják a program egyes részeit (változtatás,törlés, szerkesztés) és ezért jutalomban részesülnek, amit Etherben kapnak meg. Egy egyszerű szerződésért például kaphatnak 500 egység üzemanyagot, amit a rendszer átszámol Etherre, és ez a végösszeg látszik a számlán tranzakciós illetékként úgy, ahogy az a Bitcoin tranzakciók esetében is megszokott.

Ethereum aktualitások – mi történt a népszerű kriptovaluta világában?

A kripotovaluták iránt az utóbbi időben túlzott, úgy is mondhatnánk, hogy  hatalmas az érdeklődés. A virtuális fizetőeszközök gyors fejlődése azonban magával hozza az állandó és sokszor zavarba ejtő változásokat. Az Ethereum mint valószínűleg a jelenleg legattraktívabb kriptovaluta sem kivétel – az egész hálózat folyamatosan fejlődik, változik, de főleg napról napra növekszik. Azért, hogy ti is képben legyetek, elkészítettünk számotokra egy áttekintést az Ethereumról szóló  legfontosabb hírekről és újdonságokról.

Hírek és újdonságok az Ethereumról

A kriptocicák megbolondították a világot – 2017. 12. 07.

A CryptoKitties a világ egyik első blockchain játéka. A játékosok Etherekért (ETH) virtuális cicát (CryptoKitty) vásárolhatnak, miközben minden cica kinézetében vagy jellemvonásaiban egyedi. Ezeket a cicákat a tulajdonosok tenyészthetik is, ezzel új egyedi CryptoKittyket hozva létre, amelyeket a későbbiekben eladhatnak. A játék hihetetlenül népszerű lett az egész interneten – az ETH Gas Station szerver statisztikái szerint jelenleg az egész Ethereum hálózat tranzakcióinak többségét a CryptoKitties játékkal kapcsolatos átutalások alkotják.

A Bitcoin Cash rövid időre megelőzte az Ethereumot – 2017. 11. 12.

Az Ethereum hosszú ideig a Bitcoin mögött a második helyen volt a piacon, de november 12-én, miután egy Bitcoin Cash érme értéke átlépte az 1 500 dolláros határt, egy napra minden megváltozott. A Bitcoin Cash a gyors árfolyamnövekedésnek köszönhetően túllépte az Ethereum piaci tőkeértékét, és a második legértékesebb kriptovalutává vált. Annak ellenére, hogy ez nem tartott sokáig, a Bitcoin Cash számára ez nagyon kiemelkedő esemény volt, mivel egy időre elfoglalhatta a „nagy testvér”, a Bitcoin mögött a második helyet. Ezt az eseményt a gratulációjával együtt twitter-üzenetében az Ethereum alapítója, Vitalik Buterin is megosztotta.

i A Ripple digitális fizetőeszköz és a hozzá kapcsolt fizetési rendszer a kifejezetten alacsony tranzakciós díjak miatt nagyon népszerű. A szakemberek az egész világon nagy jövőt jósolnak ennek a kriptovalutának. Ugyanakkor azonban a Ripple példátlan ellentmondások forrása is, az elégtelen decentralizáció miatt kockázatokat is rejt magában. Erről többet megtudhatsz a Ripple (XRP) című cikkünkből.

A Bitcoin és az Etherneum közötti különbségek

Mint már említettük, a Bitcoin és az Ethereum is olyan hálózat, amely a nyilvános decentralizált blockchain adatbázison alapul. Annak ellenére, hogy a két hálózat között jelentős műszaki eltérések vannak, a legalapvetőbb tény, hogy a Bitcoin és az Ethereum teljesen más felhasználási módra van kifejlesztve más-más képességekkel. Míg a Bitcoin blockchain a digitális fizetőeszközzel létrehozott  tranzakciók követésére szolgál, az Ethereum blockchain bármilyen decentralizált alkalmazás forráskódjának futtatását lehetővé teszi (okos szerződések).

ethereum vs. bitcoin

További különbség az egyes blokk kibányászásához szükséges átlagos idő – a bitcoin adatbázisban ez körülbelül 10 perc, míg az Ethereumnál mindössze 12 másodperc. Ennek következtében a szerződések jóváhagyása sokkal gyorsabb, és az Ethernek így nem kell ugyanolyan skálázhatósági problémákkal megküzdenie, amilyenekkel a Bitcoin már régóta küzd. Ráadásul az összes lehetséges Bitcoin kétharmadát már kibányászták, a legnagyobb része az első bányászok kezében van, míg az Ethereum mögött álló fejlesztők úgy döntöttek, hogy az első Ethereket elővételben adják el, és csak feltehetőleg 2020-ban lesz kibányászva a lehetséges mennyiség fele.

Ethereum Hard Fork – nemcsak a Bitcoin esett át a két ágra szakadáson

Gyakorlatilag létrejötte napjától kezdve nagy érdeklődés övezte az Ethereumot. A fordulópont 2016-ban következett be, amikor létrejött a DAO szervezet (Distributed Autonomous Organization). A DAO célja az volt, hogy az okos szerződések révén az Ethereum hálózatban decentralizált üzleti modellt kínáljon a kommersz, de a nonprofit társaságoknak is. Nem egészen egy hónap alatt ez az ambiciózus projekt 150 millió dollárt gyűjtött össze. A gond egy hónappal később jelentkezett, amikor egy hackertámadás következtében a szervezet számlájáról egy anonim csoport ellopott 50 millió dollárnak megfelelő Ether-t.

i Bitcoin Cash
Hard fork, vagyis blokklánchasadás keletkezett augusztus 1-én a Bitcoin hálózatában is.

Ez az esemény a közösségben nagy felháborodást váltott ki, ami megosztottsághoz vezetett. A közösség egy része azt támogatta, hogy juttassák vissza a pénzt a befektetőknek, ami nagyon nagy változásokat igényelt volna az egész Ethereum hálózat szétválasztásával, míg a másik rész azt támogatta, hogy folytassák a jelenlegi hálózat építését nagyobb változtatások nélkül. Végül a radikálisabb szakadáspárti többség győzött, és megtörtént a „hard fork“, az egész blockchain adatbázist két különálló ágra osztották szét – az Ethereumra (amiről írunk) és az Ethereum Classicra.

A szétválás egy kicsit hektikus volt, a mai napig bírálják az egész folyamatot. A döntő szavazáson, amin elhatározták az Ethereum blockchain szétválasztását, mindössze siralmas számú,  860 kriptovaluta-felhasználó vett részt, és az egész „hard fork“ ismételten a hackerek támadása alatt állt. Ennek ellenére az Ether túlélte ezt a krízist, és egy év elteltével újra a legnépszerűbb kriptovaluták között szerepel.

Hogyan vásároljunk Ethereumot?

Ethereumot a következő három módon vásárolhatsz:

 1. Egy Ethereum börzén vagy váltóhelyen – BitfinexKrakenCoinbase.
 2. Az ETH automatákban – A mosonmagyaróvári VirPAY Pénzügyi Pont  automatájában a hírek szerint akár Ethert is vehetsz Forintért.
 3. Személyesen letárgyalt ügymenettel  – a facebook csoportokban vagy internetes fórumokon.

Az internetes börzéken és váltóhelyeken a jelentősebb valutákat válthatod Ethereumra (EUR, USD, GBP), de válthatsz Bitcoint is, vagy más kriptovalutát. A vétel feltétele, hogy legyen egy aktív Ethereum pénztárcád és az identitásodat hitelesítő regisztrációd, amikor be kell mutatnod az személyi igazolványodat és egy mások olyan iratot, amin a címed is szerepel (például egy banki kivonatot). A legjobb Ethereum váltóhelyeket megtalálod a hongikat oldalán.

Hogyan választhatod ki a legjobb Ethereum pénztárcát?

A végfelhasználó számára, aki Ethereummal rendelkezik vagy rendelkezni szeretne, a legfontosabb, hogy legyen hol tartani a virtuális valutát. Ugyanúgy, ahogy a bitcoin esetében, a legegyszerűbb egy Ethereum pénztárca létrehozása. Ezekből az elektronikus pénztárcákból többféle létezik – választhatsz klasszikus desktop pénztárcát a számítógépen való használathoz, mobil pénztárcát okostelefon alkalmazás formájában, vagy tisztán online pénztárcát, amely csak a berendezésed böngészőjén keresztül érhető el. Jó áttekintést találsz ezekről a pénztárcákról a coinstura oldalán.

ethereum wallet, exodus

A történelem folyamán már jó néhányszor előfordult, hogy nem csak a pénztárcákból tűnt el a hackerek ténykedése miatt sok tárolt kriptovaluta. A legbiztonságosabb módszer a Ethereum tárolására a hardveres pénztárca. Ezek hasonlóan működnek, mint a szoftveres pénztárcák, de minden tárolt privát kulcs biztonságos hardveres eszközön tárolódik, így ezek immunisak a számítógépes vírusokkal és a hackertámadásokkal szemben. A tranzakciók jóváhagyása is a számítógépen kívül történik többlépcsős hitelesítéssel, és csak egy irányban.

Hogy vegyük Ethereumot a Coinbase börzén – ÚTMUTATÓ

A legegyszerűbb és egyben legbiztonságosabb módja az Ethereum vásárlásnak az, ha a bitcoin börzén vesszük, amely az Ethereum adásvételét is támogatja.

Itt látható egy útmutató arról, hogy hogyan vehetünk Ethereumot a Coinbase börzén néhány lépésben:

 1. Regisztráld be magad, és ezzel hozz létre magadnak egy számlát a Coinbase oldalán.
 2. Add meg az általad előnyben részesített fizetési módot (hitelkártya, betéti kártya, banki átutalás).
 3. A fizetési mód ellenőrzése után azonnal elkezdheted az Ethereum vásárlását a „Buy/Sell“ fülön.
 4. Add meg a kívánt összeget Etherben.
 5. Erősítsd meg a vételt a „Buy Ethereum“ gombra való kattintással.

Jak koupit ethereum?; coinbase

Ettől a pillanattól kezdve az Ethereid biztonságosan tárolva össze vannak kötve a Coinbase számláddal. Szükség esetén áthelyezheted az összeget a Coinbase Android vagy iOS elektronikus pénztárcába, amiben mindig készenlétben magadnál tarthatod a pénzed.

Hogyan kell Ethereumot bányászni?

Egy kis segítséggel és a helyes mining felszereléssel az Ether-bányászatban nagy lehetőségek rejlenek. A Bitcoin bányászattal ellentétben a szólóban történő bányászat is nyereséges lehet. A Bitcoin bányászathoz ugyanis a túlzottan bonyolult műveletek miatt nagy teljesítményű ASIC chipek használata javallott, miközben ezek beszerzése meglehetősen drága mulattság. Ezzel ellentétben az Ethereum jobban bányászható a GPU-k segítségével (grafikus kártyák), amelyeket gazdaságosan úgynevezett mining rigbe csoportosíthatod, és létrehozhatsz speciálisan a kriptovaluta bányászatára szolgáló számítógép konfigurációt. Ezután a gazdaságosságot tovább növelheted azzal, hogy csatlakozol valamelyik az Ethereumra szakosodott bányásztársasághoz (mining pool). Ezek között például a cryptocompare oldalán válogathatsz.

i Hogyan állíthatsz össze egy bányász PC-t?
A kriptovaluták bányászásából bejött nyereség maximalizálása minden egyes számítógép komponens esetében meg kell találni az ideális egyensúlyt az energiafogyasztás és a teljesítmény között. A legfontosabb részegység természetesen a nagy teljesítményű grafikus kártya, de az alaplapnak is a lehető legtöbb grafikus kártya befogadását kell támogatnia. A tápegységek esetében átlagon felüli teljesítményre van szükség, miközben a processzornál a lehető legenergiatakarékosabb típusok vannak előnyben.

Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy megéri-e neked a bányászat, segíthet az a speciális számológép, amely képes kiszámítani bányászással elérhető a tiszta nyereséget a PC számítási teljesítménye és az elektromos áram ára alapján.

ETH és a HUF – milyen az Ethereum váltási árfolyama?

A kriptovaluta aktuális váltási árfolyama folyamatosan változik. Az átlagos árfolyam (HUF) 2018 februárjában 1 ETH (Ether) vételénél körülbelül 150 000 HUF. Az Ethereum az 2017-es év elejétől kiemelkedő, majdnem 4 000 %-os árfolyamemelkedést produkált, és a prognózisok azt vetítik előre, hogy ez a trend folytatódni fog.

Képes lesz az Ethereum utolérni a Bitcoin-t?

Az Ethereum hálózat speciális funkciói az okos szerződések formájában rendkívül vonzóvá teszik a kriptovalutát a kommersz cégek számára, és ez vonzó a nagy bankok, cégek vagy akár egyes kormányok számára is. Példának okáért az ukrán parlament már egy éve is érdeklődött az iránt, hogy hogyan használhatná az okos szerződéseket a szavazásoknál.

i Érdekel a virtuális valuták világa és mélyebbre szeretnél merülni a Bitcoin problematikájába? Segíthet neked az ismeretterjesztő cikkünk, amiből mindent megtudhatsz, amit a Bitcoinról tudni lehet.

 

Mára ez a technológia annyira népszerűvé vált, hogy az Ethereummal foglalkozó kommersz intézetek egy Enterprise Ethereum Alliance (EEA) nevű egyesületbe tömörültek, amely 2017 májusában 86 tagot számlált (olyan cégek részvételével, mint a Microsoft). Ha ez a trend folytatódik, a Bitcoin nagyon gyorsan egyenrangú partnert szerezhet. Te mit gondolsz? Van esélye az Ethereumnak?

4,7 39×
Ledger Nano S Plus Matte Black Crypto Hardware Wallet
Hardver pénztárca - titkosított, kompatibilis a következőkkel: Window, macOS, Linux, Android, USB-C
30 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TREZBIT8h
4,9 13×
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti
Elektronická kniha
6 350 Ft
Olvasható
Termékkód: EK38007
4,9 13×
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti
Audiokniha MP3 , 12óra 3perc
6 290 Ft
Letölthető és meghallgatható
Termékkód: AK1D009
4,7 16×
YubiKey 5 NFC
Hitelesítő token - univerzális biztonsági token USB-A interfésszel és NFC chippel, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét, ideális kulcscsomóra
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YUBIK002a1
4,8 11×
YubiKey 5C NFC
Hitelesítő token - univerzális biztonsági token USB-C interfésszel és NFC chippel, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét
31 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YUBIK002a5
Jak pochopit Bitcoin
Elektronická kniha
3 490 Ft
Olvasható
Termékkód: EK36772
4,3
YubiKey 5C
Hitelesítő token - kompakt biztonsági token USB-C interfésszel, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét, mechanikai ellenállóság, vízállóság és elemmentes működés, ideális kulcscsomóra
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YUBIK002a3
5,0
Cryptosteel Capsule Solo
Hardveres pénztárca - offline - rozsdamentes acél védelem. Állítható elválasztók 133 karakter kapacitással. AISI 303-ból készült burkolat. A mag, az elválasztók, az összekötő elemek és a karakter lapok AISI 304-ből készültek. A csomagban: 1x kapszula tartó, 1x lap készlet (> 800).
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSTEEL001a1
3,0
YubiKey 5C Nano
Hitelesítő token - miniatűr biztonsági token USB-C interfésszel, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét, a számítógép USB portjában hagyható
31 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 06.
Termékkód: YUBIK002a4
2,0
Cryptosteel Cassette Solo
Hardveres pénztárca - offline - AISI 304. Több mint 250 rozsdamentes acél levelező lappal. A csomagban: 1x cryptostel kazettás egység, 1x betűkészlet (kb. 800 lap).
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CSTEEL001a3
1,0
YubiKey Bio FIDO Edition
Hitelesítő token - biometrikus biztonsági token USB-A interfésszel és FIDO2 passwordless protokoll (jelszómentes hitelesítés) támogatásával, segítségével FIDO2 támogatással rendelkező email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd maximális biztonságot élvez, és mindez mindössze egy ujjlenyomattal megvalósítható, mechanikai ellenállóság, vízállóság és elemmentes működés
43 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YUBIK002a7
3,0
YubiKey 5 Nano
Hitelesítő token - miniatűr biztonsági token USB-A interfésszel, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét, a számítógép USB portjában hagyható
31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YUBIK002a2
5,0
YubiKey 5Ci
Hitelesítő token - biztonsági token USB-C és Lightning csatlakozóval, támogatott protokollok: FIDO2 (jelszómentes hitelesítés), OTP, PIV (Smart Card) és OpenPGP, mely segítségével email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd, illetve a számítógépedhez való hozzáférés maximális biztonságot élvez, egy érintéssel kiküszöbölheted az adathalászat veszélyét, mechanikai ellenállóság, vízállóság és elemmentes működés, ideális kulcscsomóra
36 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YUBIK002a6
4,4
Recovery Seed Standart
Hardveres pénztárca - offline hardveres pénztárca, egy lemez gravírozó ceruzával seed egyszerű, gyors és tartós rögzítésére szolgál
17 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RCV004a
5,0
Recovery Seed Double
Hardveres pénztárca - offline hardveres pénztárca, a két acéllemez gravírozó ceruzával két seed egyszerű, gyors és tartós rögzítésére szolgál
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RCV003a
5,0
Recovery Seed Shamir Backup Változat
Hardveres pénztárca - offline hardveres pénztárca, 4x acéllemez gravírozó ceruzával a Trezor shamir backup rögzítéséhez
43 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RCV001a
YubiKey C Bio FIDO Edition
Hitelesítő token - biometrikus biztonsági token USB-C interfésszel és FIDO2 passwordless protokoll (jelszómentes hitelesítés) támogatásával, segítségével FIDO2 támogatással rendelkező email fiókod, közösségi hálózatod, kriptotőzsdéd maximális biztonságot élvez, és mindez mindössze egy ujjlenyomattal megvalósítható, mechanikai ellenállóság, vízállóság és elemmentes működés
51 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YUBIK002a8
Recovery Seed One
Hardveres pénztárca - offline hardveres pénztárca, egy acéllemez shamir backup bővítéséhez
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RCV005a
4,8 450×
TREZOR Bitcoin pénztárca – fekete
Hardver pénztárca - titkosítás, 128x64 OLED kijelző, könnyű kezelés Windows, OS X, Linux operációs rendszerekkel, USB
24 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 18.
Termékkód: TREZBIT1
4,8 450×
TREZOR Bitcoin pénztárca
Hardver pénztárca - titkosítás, 128x64 OLED kijelző, könnyű kezelés Windows, OS X, Linux operációs rendszerekkel, USB
24 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 03. 25.
Termékkód: TREZBIT
4,8 92×
TREZOR T
Hardver pénztárca - titkosítással védett, 500 kriptovalutát támogat, USB-C, microSD, Password Manager
71 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TREZBIT1d
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ