AlzaBoxy Q1 ApF HU

ETHlargement - A hashrate 40%-kal növekszik

Termékkatalógus
Frissítve 

Emlékszel a jelenetre, amikor Morpheus két pirulát kínált Neo-nak? A mai napon ugyanilyen választás előtt állnak a bányászok. Beveszed a pirulát a titokzatos ETHlargement szoftver formájában, és beleveted magad a bányászat csodás világába, vagy maradsz a klasszikus hashrate-nél? A bányászat világa sok látnivalót, és egy rejtett világot is kínál, amelyről a bányászok túlnyomó többsége nem tud. A nagyon tehetséges barátaim az OhGodACompany-tól, akikkel együtt dolgozom, úgy döntöttek, hogy belépnek az én birodalmamba, és mint tudod, minden a megfelelő pirula kiválasztásával kezdődik.

Hogyan működik, és mi is az a hashrate?

Nem is olyan régen volt, amikor kitört a bányászat iránti láz a világban. A polcok és a raktárak egy pillanat alatt kiürültek, és az üzletek nehéz időszak elé néztek. Senki nem jutott videokártyához, nem lehetett tápegységhez, sőt, olcsó processzorhoz jutni sem. Minden mögött a bányászatnak nevezett jelenség áll. Több energiára van szükség (több GPU-ra) a Proof of Work önszabályzó mechanizmusra épülő blockchain hálózatban, amely Satoshi Nakamoto nevéhez fűződik, és amely, köszönhetően az úgynevezett nehézségi faktornak, igazságos jutalmat biztosít a bányászatban részt vevő összes szereplőnek. Valamikor tavaly nyáron növekedést tapasztaltam az Ethereum hálózatban. 14 Th/s-re nőtt, amely jelentős növekedést jelent, de jelenleg 271 Th/s az érték.

Hogyan növelhető a hashrate, az ASIC eszköz védelme mellett?

Ethash; Ethereum hashrate boostManapság senkinek sem könnyű. Sok olyan bányász van, akik alig használnak villamos energiát, és sok olyan is, akik a jobb holnap reményében bányásznak. Habár a piac javul, még mindig nincs olyan szinten, mint ahol tavaly volt. A probléma főként a bányászathoz szükséges videokártyák nagy mennyisége, és a helyzet nem túl kellemes a hatalmas teljesítményű, és nagyszerű hatékonyságú privát ASIC eszközök tekintetében, hiszen ezek nem érhetőek el a hétköznapi felhasználók számára. Habár a Bitmain márka nemrég piacra dobta az Antminery E3-at (amely nem világszínvonalú), a hagyományos, GPU bányászok aktuális helyzete még mindig nem jegyzett.

Nem gondolod úgy, hogy a GPU bányászat megérdemel egy kis felfrissülést, és fejlesztést az általános bányászati hatékonyság tekintetében, és egy kicsit az úgynevezett ASIC ellenállóságból? Én így gondolom, és tudom is, hogyan kell csinálni.

ETHlargement; hashrate

ETHlargement vagy hashrate boost a GTX 1080 a GTX 1080 Ti eszközökön

Rengeteg lehetőség van a hashrate növelésére és a bányászat hatékonyabbá tételére. A tippek és trükkök túlnyomó többsége megtalálható az interneten, és ezek azok a képességek, amelyek a legtöbb bányász számára elérhetőek. A függöny mögött azonban sok olyan dolog van, ami olyan, mint egy sci-fi film. Ezek közül az egyik a titokzatos szoftver, az ETHlargement az OhGodACompany-tól. Hogy hogyan működik, azt valószínűleg soha nem fogod megtudni, de elmondhatom neked, hogy út, amit keresel, nem egyszerű, és a lehető legbonyolultabb készségeket követeli meg. Most egy egyszerű .exe fájlban (Windows operációs rendszerhez) és egy Linux szkriptben hoztuk el őket.

i Ezek is érdekelhetnek
1. Bitcoin. Minden, amit tudnod kell.
2. Hardveres pénztárcák. Ne felejtsd el a frissíteni!
3. Vertcoin (VTC). ASIC ellenálló kriptovaluta!

40%-kal növeljük a hashratet az ETHlargement használatával

Hashrate; gtx 1080

Valószínűleg nézed, de nem érted mit mutatok neked. Először egy nagyon fontos dolgot kell megértened. Az NVIDIA grafikus kártyák sok energiával bírnak, amely valamely oknál fogva korlátozott. Az NVIDIA VBIOS alapértelmezetten nem módosítja (szerkeszti) az AMD kártyákat. Privát kulcsokkal titkosított, így csak azok az egyének, vagy cégek tudják manipulálni az NVIDIA kártyákat a VBIOS-ban, akik ezekkel a kulcsokkal rendelkeznek. Másrészt, a VBIOS bármilyen manipulációja esetén a grafikus telemetrikus driver jelzést küld a gyártónak, így az NVIDIA tudja, mit tettél. De mivel a barátaim az OhGodACompany-nál a legokosabb emberek, akikkel valaha találkoztam, kitalálták, hogyan lehet megoldani ezt egy gombnyomással az ETHlargementben.

Mit csinál az ETHlargement? Az 1080 Ti kártyát kb. 37 Mh/s-tól akár 53 Mh/s-ra módosítja. Nem csak mondom, hanem meg is mutatom, hogy a hashrate boost kb. 43%. Még mindig nem hiszed el? Próbáld ki. A szoftver jelenleg a GeForce GTX 1080 és GTX 1080 Ti kártyákon fut. Jelenleg elérhető a demó verzió, amely kifejezetten a tesztelésre, és arra készült, hogy a bányászok kipróbálják az elérhető szoftvert. A fejlesztők rendelkeznek kész, hatékonyabb, teljes értékű mining  algoritmusokkal, amelyek minden NVIDIA grafikus kártyával működnek, de ez nem ingyenes. A teljes verziós eszközök csak a nagyobb, több ezer kártyával rendelkező bányászoknak éri meg.

Hol érhető el az ETHlargement, a titokzatos megoldás a hashrate boostra az ethash-en? 

ETHlargement; hashrate

Bár az ETHlargement a GitHub-on megtalálható, ez nem egy nyílt forráskód a szó valódi értelemben, MIT licensz alatt áll, tehát ingyenes, és szabadon használható bármilyen szerkesztéshez, terjesztéshez és más szoftverekbe történő integráláshoz, például az operációs rendszerbe, amelyet bányászatra használsz. Mivel az ETHlargement használata Windows operációs rendszeren nem bonyolult tudomány, Linux alatt mutatom meg a folyamatot, az SMOS operációs rendszeren - Simplemining.net, amelyhez leírást is készítettem. 

Hogyan kell futtatni az ETHlargementet és 40%-kal növelni a hashratet? 

ETHlargement

Töltsd le az OhGodAnETHlargementpill fájlt (a .exe nélküli verziót, hiszen az Windows-hoz készült) az OhGodACompany hivatalos GitHub oldaláról. SSH eszköz használatával, melyhez a MobaXterm ajánlott, fogd meg a fájlt és helyezd ide: "/home/miner/".

ETHlargement

Alább található a három egyszerű lépés az ETHlargement szoftver használatára a hashrate növeléséhez GTX 1080 Ti és GTX 1080 videokártyák esetében. 

  1. Adj engedélyt a szoftver számára a következő paranccsal: "chmod +x OhGodAnETHlargementPill"
  2. Aktiváld a szoftvert a következő paranccsal: "sudo ./OhGodAnETHlargementPill"
  3. Várd meg az üzenetet, amely jelzi az ETHlargement alkalmazását a videokártyáidon, közben hagyd nyitva az ablakot. Amíg nyitva hagyod az ablakot, az eszköz futni fog, és a hashrate minimum 40%-kal nő.
  4. Élvezd a magasabb hashratet, és az élet nyújtotta előnyöket.

Megjegyzés: ha az alkalmazás nem működik, akkor valószínűleg a grafikus kártyád régebbi memóriachip frissítéssel rendelkezik. Ebben az esetben csak indítsd el a szoftvert a "-revA" paraméterrel és a grafikus kártya számával. 

A végleges forma így néz ki: "sudo ./OhGodAnETHlargementPill 0,3,4".

iA bányászat, ahogy Kristy-Leight Minehan látja
2018-ban a bányászat megosztására számítok – a régebbi Proof of Work projektek növekvő számban keresnek más alternatívát, például a Proof of Stake-et vagy Proof of Burnt az ASIC-től történő menekülés során, és a hálózat központosítására. A kisebb kriptovaluták elkezdték többet használni a Proof of Worköt, azért, hogy életben tartsák a GPU alapú bányászatot. A grafikus kártyák nagy előnye, amely mindenkit lenyűgöz, a Neuromation.io, VectorDash és DeepBrainChain platformok gyors növekedése – melyek mindegyikének a GPU túlélésére van szüksége, nem ASIC-ra.
Kristy-Leigh Mineham

Kristy-Leigh Minehan (OhGodAGirl)

Mérnök, ASIC fejlesztő, konzulens és lelkes kriptografikus, az OhGodACompany ügyvezető igazgatója nemrég kezdett bele a The Mineority-ba, azaz a kriptovaluták bányászásához szükséges számítástechnikai és üzleti cloud platformjának megvalósításába. Kristy-Leigh "OhGodAGirl" Minehan attól tart, hogy 2018-ban a bányászat nem lesz olyan egyszerű, mint tavaly.

A cikk célja csak a tájékoztatás. Az Alza.cz vagy a cikk szerzője nem vállal felelősséget az ETHlargement alkalmazás használatából eredő esetleges károkért. Bármely elektronikus eszköz használata a gyártási előírásokon kívül, csökkentheti a készülék élettartamát, és elveszítheti a garanciát. A telepítés előtt javasoljuk, hogy ismerkedj meg a  licenc feltételekkel.

Michal Mikle

Michal Mikle

Overclocker, bányász, blockchain-, kriptovaluta- és decentralista mániás vagyok. A számítógépes hardvernél a kihasználatlan teljesítmény nem hagy hidegen, nálam a folyékony nitrogén vagy más extrém hűtési mód sem tabu. Megalapítottam a delid.cz-t, az Intel processszorok optimalizálását célul kitűző szolgáltatást, előadásokat tartok a minigról és igyekszem aktívan részt venni a digitális világ valamennyi innovációjában.

4,8 58×
EVGA 750 GQ Power Supply
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 135 mm, Semi moduláris, 165 mm mély
46 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EV300bb
5,0 52×
EVGA 650 GQ Tápegység
PC tápegység - 650 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 135 mm, Semi moduláris, 165 mm mély
37 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EV300ba
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ