Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő

Termékkatalógus
eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő
Mozgásérzékelő - nem érzékeli a kisebb testű (25 kg alatti) állatokat, infravörös, hatótávolság 8 m, 2 db AA elem (a csomagban)
Kód:  ETI010e Termékszám:  ES-D2A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő

A biztonság az intelligens otthonok legfőbb ismérve. Ez a mozgásérzékelő gondoskodik róla, hogy értesüljön a házába vagy a tulajdonára történő bármilyen behatolásról. Ezzel az érzékelővel kiegészülve a központi egység segítségével könnyen megteheti a szükséges lépéseket családja és tulajdona, valamint értékei védelmére. Ugyanakkor nem fogják zavarni a kutyák vagy macskák okozta téves riasztások, mert az érzékelő nem észleli a kisebb, 25 kg alatti állatokat. A készülék vezeték nélküli és infravörös érzékelővel figyeli a területet, helyiséget ahol fel van szerelve.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli mozgásérzékelő infravörös szenzorral
  • Nem észleli a kisebb testű állatokat (25 kg-ig)
  • 110 fokos szögben képes érzékelni a mozgást, a hatótávolsága max 8m
  • Átviteli távolság legfeljebb 80 méter
  • Kompatibilis minden SeTual eTiger sorozatú központi egységgel
  • Két AA elemmel működik (tartozék)
  • Méretek: 118 x 52 x 35 mm

Megbízható őr

Ennek a mozgásérzékelőnek a legnagyobb előnye a könnyű felszerelhetőség és a vezérlő egységgel való vezeték nélküli hálózati kommunikáció. Az eszköz 110 fokos szögben képes érzékelni a mozgást, hatótávolsága pedig maximum 8 méter. Ha egy kisebb kertes családi ház biztonságáról szeretne gondoskodni, akkor az eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő elengedhetetlen eleme lesz az otthoni biztonsági rendszerének.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eTiger ES-PET D2A mozgásérzékelő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger ES-D2A PET pohybový detektor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eTiger ES-D2A PET pohybový detektor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger ES-D2A Funk-Bewegungsmelder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger ES-D2A Funk-Bewegungsmelder.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ