A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku ApF HU

eTiger S3b Sim SECUAL

Termékkatalógus
eTiger S3b Sim SECUAL
Riasztó - vezeték nélküli, GSM / SMS, iOS és Android rendszerhez, a doboz tartalma: 1 db vezérlőpanel, 2x távirányító, 2x mozgásérzékelő, 2x ajtó- és ablaknyitás érzékelő, 2x RFID tag
Kód:  ETI001b Termékszám:  S3b-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eTiger S3b Sim SECUAL

Védje Ön is az otthonát ezzel a megbízható vezeték nélküli riasztórendszerrel! A beépített GSM modulnak köszönhetően mobiltelefonja vagy vonalas telefonja segítségével könnyedén kezelheti a rendszert akár távolról is. A rendszerhez 50 további érzékelő csatlakoztatható, mint pl. mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, szirénák, füstérzékelők, billentyűzetek vagy RFID távirányítók. Minden egyes érzékelő rádióhullám segítségével csatlakozik és elemmel működik. A készlet tartalmaz egy IP kamerát is (használati utasítással és AC hálózati töltővel), ami távoli megfigyelést is lehetővé tesz. A rendszert a billentyűzet segítségével állíthatja be, a beállítása pedig rendkívül egyszerű. 

Főbb jellemzők

  • vezeték nélküli GSM riasztórendszer
  • az érkezések monitorozása
  • hangrögzítés
  • akár 50 érzékelő csatlakoztatható
  • hívás kezdeményezhető

Több, mint riasztó

A rendszert könnyedén működtetheti egy IOS vagy Android operációs rendszert futtató mobiltelefon segítségével. Az alkalmazás segítségével bekapcsolhatja vagy kikapcsolhatja a rendszert, értesítést kap riasztás esetén, lehallgathatja, hogy mi történik az otthonában, rögzítheti a hangokat, telefonálhat vagy figyelheti az eseményeket a kamera segítségével. Illetéktelen behatolás, áramszünet vagy lemerülő akkumulátor esetén a rendszer minden egyes alkalommal azonnal értesíti Önt egy SMS üzenetben Az üzenetet akár 5 különböző telefonszámra is elküldi.

A rendszer lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje pl. gyermeke hazaérkezését. Ha a rendszert RFID távirányítóval kapcsolták ki, akkor Ön arról SMS értesítést kap. Mindegyik RFID tag átnevezhető, így Ön pontosan tudni fogja, hogy melyik gyermeke érkezett haza. Az elektromos hálózat meghibásodása esetén a rendszer tartalék áramforrásra kapcsol, amelyet lítium-ion elemek működtetnek, és legalább 8 órányi készenléti időt biztosítanak.

Adatok

  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
  • Rádiófrekvencia: 433 MHz (± 75 kHz)
  • Beépített sziréna: 100 dB
  • Vezérlőpanel mérete: 188 × 132 × 25 mm
  • Tömeg: 320 g
  • 2 × lítium-ion elem: 3,7 V / 800 mAh
  • A mozgásérzékelő érzékelési tartománya: 8m / 110 °
  • Hatótávolság: 80 m (nyílt terepen)

A doboz tartalma:
1× vezérlőpanel
2× távirányító
2× mozgásérzékelő
2× ajtó- és ablaknyitás érzékelő
2× RFID tag

 

Paraméterek

Csatlakoztatás
GSM Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
GSM Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eTiger S3b Sim SECUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger S3b Sim SECUAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eTiger S3b Sim SECUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim SECUAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim SECUAL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ