A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

eTiger S3b Sim Vid SECUAL

Termékkatalógus
eTiger S3b Sim Vid SECUAL
Riasztó - vezeték nélküli, GSM / SMS, iOS és Android rendszerhez, a doboz tartalma: 1 x vezérlőpanel, 2 x távirányító, 2 x mozgásérzékelő, 2 x ajtó- és ablaknyitás érzékelő, 2 x RFID egység, 1 x ES-CAM2A IP kamera
Kód:  ETI001g Termékszám:  S3b-SV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eTiger S3b Sim Vid SECUAL

Védd meg az otthonodat ezzel a megbízható, vezeték nélküli otthoni riasztóval! A beépített GSM jeladó segítségével a riasztórendszer teljes egészében vezérelhető a mobiltelefonodon keresztül. A rendszerhez legfeljebb 50 érzékelő, mint például detektor, ajtónyitó, kiegészítő szirénák, füstjelzők, billentyűzet, vagy RFID távirányító programozható be. A rendszer minden érzékelője kapcsolatban áll egymással rádiófrekvencián keresztül és akkumulátorok működtetik. A termékhez egy IP kamera is jár (útmutatóval és hálózati adapterrel), amelynek köszönhetően mindig nyomon követheted az eseményeket. A rendszer telepítése billentyűzet segítségével rendkívül egyszerű.

Fő előnyei

  • Vezeték nélküli GSM otthoni riasztás
  • Legfeljebb 50 érzékelő csatlakoztatása
  • Nyomon követés
  • Hangfelvétel
  • A felvételek megtekintése kamera segítségével
  • Lehetőség telefonálásra

Több, mint riasztás

A rendszert bármely iOS-es vagy Androidos telefonról vezérelheted. Az alkalmazás segítségével ki- és bekapcsolhatod, informálódhatsz a riasztásokról, meghallgathatod, hogy mi folyik éppen otthon, rögzítheted a hangüzeneteket, telefonhívásokat kezdeményezhetsz, vagy megnézheted a kamera felvételeit. A rendszer akár 5 telefonszámra is képes SMS-t küldeni minden behatolás, illetve az akkumulátor lemerülése vagy működésképtelenné válása esetén.

Minden bizonnyal értékelni fogod annak lehetőségét, hogy megtudd, mikor érkeznek haza a gyerekek. A rendszer SMS-t küld minden alkalommal, amikor az RFID egységek kapcsolatba lépnek a rendszerrel. Minden egyes RFID egység átnevezhető, így biztos lehetsz benne, hogy gyermekeid biztonságban hazaértek iskola után. A tartalék Lítium-ion akkumulátoroknak köszönhetően, az S3b Sim Secual akár 8 órán keresztül is képes készenlétben működni, még akkor is, ha a villamosenergia hálózat nem működik.

Műszaki jellemzők

  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
  • Rádiófrekvencia: 433 MHz (± 75 KHz)
  • Beépített sziréna: 100 dB
  • Vezérlőegység méretei: 188 × 132 × 25 mm
  • Tömeg: 320 g
  • 2 x lítium akkumulátor: 3.7 V / 800 mAh
  • IP kamera: 1/3 "CMOS / 1280 × 720 p
  • A mozgásérzékelő érzékelési tartománya: 8 m / 110 °
  • Tartomány: 80 m (nyitott térben)

Csomag tartalma:
1 × vezérlőegység
2 × távirányító
× mozgásérzékelő
× ajtó- és ablaknyitás érzékelő
× RFID egység
× ES-CAM2A IP kamera

Paraméterek

Csatlakoztatás
GSM Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
GSM Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eTiger S3b Sim Vid SECUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger S3b Sim Vid SECUAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eTiger S3b Sim Vid SECUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim Vid SECUAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim Vid SECUAL.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ