Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

eTiger S4 Combo Vid SECUAL

Termékkatalógus
eTiger S4 Combo Vid SECUAL
4,5 2 értékelés
Riasztó - vezeték nélküli, GSM/SMS + vezetékes, iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel kompatibilis, csomag tartalma: 1 db vezérlőegység, 2x távirányító, 2x mozgásérzékelő 2x ajtó/ablaknyitás érzékelő, 2 RFID cimke, 1x IP ES-CAM2 kamera
Kód:  ETI002g Termékszám:  S4-CV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

eTiger S4 Combo Vid SECUAL

Védje meg otthonát ezzel a megbízható, vezeték nélküli otthoni biztonsági riasztóval. A teljes riasztórendszert be lehet távolról üzemeltetni a mobiltelefonjával, a beépített GSM modulon vagy vezetékes hálózaton keresztül. A rendszerhez akár 50 érzékelőt is csatlakoztathat, így például mozgás-, ajtó/ablaknyitás érzékelőt, kiegészítő szirénát, füstérzékelőket, billentyűzeteket vagy RFID egyéget programozhat bele a vezérlőkbe. Minden riasztó érzékelőt egy rádiófrekvencián keresztül tud csatlakoztatni és elemmel működnek. Tartozik hozzá egy IP kamera, (manuális és AC adapterrel), amellyel még távolról is nézheti a történéseket. A rendszer beállítása nagyon egyszerű az LCD képernyőnek köszönhetően.  

A fő előnyei

  • Vezeték nélküli GSM lakásriasztó
  • Akár 50 érzékelő is csatlakoztatható
  • monitorozása érkezések
  • Hangfelvételeket készíthet
  • Kameraképek nézése
  • Telefonhívást is tud kezdeményezni

Több, mint riasztó

A rendszert bármilyen iOS és az Android operáció rendszerű telefonnal tudja irányítani. Az alkalmazással Ön be- vagy ki tudja kapcsolni a rendszert, az tájékoztatni tudja Önt riasztás esetén, hallhatja, hogy mi történik éppen otthon, hangüzeneteket tud felvenni vagy akár telefonálhat is. A rendszer mindig küld Önnek egy SMS-t, ha a magánterületét megsértik, akár 5 telefonszámnak is vagy áramszünet következett be és alacsony akkumulátor szintje.

Természetesen értékelni fogja a lehetőséget, hogy ellenőrizheti, például azt, hogy a gyermekei mikor érkeznek haza. A rendszer SMS-t küld Önnek akkor, amikor a RFID egységek kapcsolatba lépnek a rendszerrel. Mindegyik RFID címke átnevezhető, így biztos lehet benne, hogy a gyermekei biztonságban hazaértek. Ha véletlenül nem működne az elektromos hálózat, a biztonsági rendszer a lítium-ion akkumulátorát használja tartalékenergia-forrásként, amellyel a riasztó akár 8 órán keresztül is képes lesz készenlétben működni.

Műszaki jellemzői:

  • GSM frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
  • Rádiófrekvencia: 433 MHz (± 75 kHz)
  • Beépített sziréna: 100 dB
  • Vezérlő méretei: 191 × 132 × 28 mm
  • Tömeg: 320 g
  • 2 × lítium biztonsági akkumulátor: 3,7 V / 800 mAh
  • IP kamera: 1/3 "CMOS / 1280 × 720 p
  • A mozgásérzékelő érzékelési tartománya: 8m / 110 °
  • Tartomány: 80 m (nyílt területen)

A csomag tartalma:
1 x vezérlőegység
2 x távirányító
2 x mozgásérzékelő
2 × ajtó/ablaknyitás érzékelő
2 x RFID cimke
1 x IP ES-CAM2 kamera

 

Paraméterek

Csatlakoztatás
GSM Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
GSM Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: eTiger S4 Combo Vid SECUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger S4 Combo Vid SECUAL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si eTiger S4 Combo Vid SECUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger S4 Combo Vid SECUAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger S4 Combo Vid SECUAL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ