30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

EU Samsung Galaxy S7 edge fekete

Termékkatalógus
EU Samsung Galaxy S7 edge fekete
Mobiltelefon - 5.5" Quad HD Super AMOLED 2560x1440 processzor Samsung Exynos 8890 nyolc magos 64bit RAM 4 GB belső memória 32GB microSDXC akár 200 gigabájt,, kamera 12 megapixeles F / 1.7 + 5 megapixeles F / 1.7, optikai stabilizáció, GPS, NFC, 3G / LTE, microUSB , OTG, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat olvasó, Nano SIM, vízálló IP68 érintésvédelmi szabvány szerint, 3600mAh akkumulátor, gyors töltés, Android 6.0 (SM-G935)
Kód:  SAMO0161aEU Termékszám:  SM-G935FZKAETL_ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EU Samsung Galaxy S7 edge fekete

Telefon jellemzői

150,9 mm

Samsung Galaxy S7

72,6 mm-es

Samsung Galaxy S7

7,7 mm

Telefon tömege: 157 g

Úhlopříčka displeje

5.5"

Kijelző átló

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3600 mAh

az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel

MicroSim

NanoSim

SIM-kártya típusa

Rozměry

72,6 x 150,9 x 7,7 mm

Telefon méretei: (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

12 MP

Kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya nyílás

Váha

157 g

Telefon tömege


Változtassa meg a mobiltelefonokhoz való viszonyát 

A Samsung teljesen meg fogja változtatni, amit eddig tudott az okostelefonokról.Teljesen megváltoztatja a fényképezést valamint az emlékek és tapasztalatok megosztását. Ez az úttörő készülék a legjobb választás, amely csak lehetséges a mobiltelefonok világában.



Galaxy S7

A Samsung megfelel az Ön elvárásainak és azután felül is múlja őket, hogy olyan funkciókat hozzon, amelyről valaha is álmodozott. A stílusos dizájn és a funkcionalitás egyensúlyban van. Olyan jellemzők, eddig sosem látott funkciók kerültek bemutatásra, amelyek készek arra, hogy megváltoztassák, jobbá tegyék az életét. Ez a Galaxy S7 és S7 edge.


tervezés
 

Formai kialakítás

Amikor a Galaxy S7 és S7 edge készüléket tervezték, nem volt semmilyen kompromisszum. Az eredmény pedig egy lenyűgöző formai kialakítású és fantasztikusan fejlett funkcionalitású telefon lett.

kamera
 

Kamera

Készítsen élénk képeket, nem számítanak a fényviszonyok, minden gond nélkül örökítse meg a legapróbb részleteket rossz megvilágítás esetén is.

Hry
 

Játékok

A mobil játékok élménye egy új szintre emelkedik. A Galaxy S7 és S7 edge fel van szerelve egy speciális játék központtal és olyan funkcióval, mint a játék folyamatának felvétele, rögzítése.

hardver
 

Hardver

A nagy teljesítményű processzorral működő Galaxy S7 és S7 edge simán, gyorsan és megbízhatóan végzi az adatok feldolgozását egy behelyezett microSD kártyán. Bár nagy kapacitású az akkumulátor, a teljes feltöltése nagyon gyors.



Céltudatos tervezés

A Samsung tudja, hogy Ön sok időt fog eltölteni a Galaxy S7 és S7 edge telefonnal, ezért rendkívüli erőfeszítéseket tettek, hogy egy egyedi és funkcionális formai kialakítást hozzanak létre.


Tökéletes anyagok

Speciális erőfeszítéseket szenteltek a Galaxy S7 és S7 edge befoglaló körvonalai tökéletesítésére. A 3D Trermoforming technológia lehetővé tette a speciálisan ívelt 3D képernyő kialakítást, amely szépen kiegészíti a fémötvözetet. Ezekből az alapanyagokból egy karcsú és szilárd telefontestet hoztak létre.


Kényelmes fogás

A természetes vonalai, a duplán ívelt formai kialakítása és a karcsúsága teszi nagyon kényelmessé a telefon kézbentartását biztosítva a stabil megfogást.



Csúcs szintű ellenállóképesség

A Galaxy S7 és S7 edge telefonnal sohasem kell félnie, ha nedves felületre teszi le. Még azt is túléli, ha beleeik a vízbe és működő lépes marad. Játszhat a medence mellett, szelfit készíthet a tengerparton és foghat egy taxit az esőben. A telefon IP68 érintésvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik.



Alkalmazkodik az alacsony fényviszonyokhoz

Örökítse meg az emlékezetes pillanatokat még gyenge fényviszonyok mellett is. Az F1.7 -es rekeszű objektív és a nagyobb 1,4 mikronos képpontfelbontású képérzékelő sokkal több fényt rögzít, így a kapott fotó éles és részletes lesz .


Dual Pixel
 

Dual Pixel technológia

Ez az első alkalom az okostelefon történetében, hogy minden képponthoz a képérzékelőn két fotódioda tartozik egy helyett, amely lehetővé teszi a DSLR szabványos Dual Pixel érzékelőnek, hogy olyan gyorsan és pontosan tudjon fókuszálni, mint Ön a saját szemével.

forradalmi fókusz
 

Forradalmi fókusz

Minden egyes pixelt a Dual Pixel, a dupla képpont érzékelőn a fázis kimutatására használják, amely lehetővé teszi a rendkívül gyors és megbízható autofókuszt, amely rögzíti a legváratlanabb mozgásokat még gyenge fényviszonyok mellett is.


Mozgás panorámában

Fényképezze le a gyors mozgásokat panoráma módban. Az eredmény megtörés nélküli, folyamatosan egymásba kapcsolódó éles, élénk képekből áll össze. Újra átélheti a pillanatot, egyszerűen húzza a képernyőn, vagy mozgassa a Galaxy S7 vagy S7 edge   oldalán.


Válassza ki a legjobb felvételi pillanatot

Három, kettő, egy, csíz! A mozgásról készített fotó azt a három másodpercet ragadja meg, mielőtt megnyomja az exponáló gombot. Azután kiválaszthatja, hogy melyik pillanatban felvett képet tartja meg, mint egy statikus fényképfelvételt.


Tökéletes szelfik, önarcképek

Beauty mode, szépség mód

Kapcsolja be spotlámpát a Beauty Mode, a szépség üzemmódban, hogy jól kiemelje az arcát és jellegzetes vonásait és állítsa be a fény intenzitást valamint a fény irányát, hogy különböző hatásokat érjen el.

  Szelfi vakuval

A megfelelő megvilágítás önmagáért beszél, lenyűgöző a különbség, kiváltképp, ha szelfiről van szó. Az előlapi vaku használja a sAMOLED kijelzőt, hogy lágyan és teljesen egyenletesen megvilágítsa az arcát.



A játék élvezete

Még a legtöbb grafikát igénylő játékok esetében is simán működik, szignifikánsan alacsonyabb késleltetéssel és jelentősen kisebb akkumulátor terheléssel. Ön egy forrófejű játékos? Ne aggódjon, az Ön telefonja a hátvédje marad és nem melegszik fel olyan könnyen, így Ön megőrizheti a nyugalmát és a nyerésre koncentrálhat. Mivel a Galaxy S7 és az S7 edge egyike azon első okostelefonoknak, amelyek támogatják a Vulkán API-t, ez lehetővé teszi a drámai hatások élvezetét.


Abszolút áttekinthetőség, minden vezérelhető

A játékközpontnak köszönhetően mindent lehet vezérelni. Minden játék egy helyen van tárolva és az új frissítések automatikusan letöltődnek. Mielőtt elkezd játszani, némítsa el és elrejtse el a figyelmeztetéseket és készítse el a játék beállításait az akkumulátor kímélése érdekében.

Egyedi jellemzők

Önnek olyan remek funkciókhoz van hozzáférése, mint a játszma rögzítése, amelyek a játékélményt sokkal jobbá teszik, mint valaha volt. Ossza meg a sikerét más játékosokkal is online.



Lélegzetelállító teljesítmény

Az új egyedi CPU, erős GPU és 4GB RAM egy erős kombinációvá vált. A játéktól a video lejátszásig - minden gyorsabb és zökkenőmentesebb. Az Ön telefonja nem fogja cserbenhagyni, továbbra is működni fog, mint az új.

CPU

Akár 30% -kal gyorsabb, mint elődje

GPU

Akár 64% -kal gyorsabb, mint elődje

4 GB RAM

3 GB RAM-ról növekedett


Bővíthető memória

A microSD támogatással bővítheti a tárolási kapacitást, ahogy az Ön számára szükséges. Nem kell letörölnie egyetlen fájlt, fotót vagy videót sem.


Nagy kapacitású akkumulátor vezeték nélküli töltés

Hosszabb akkumulátor élettartam

A nagy akkumulátor kapacitás lehetővé teszi, hogy megnézze a kedvenc TV-műsorait és zenét hallgasson órákon át. Az egyedi CPU és a GPU biztosítja, hogy az akkumulátor teljes potenciálját kihasználja.

Gyors töltés

Még nagyobb  akkumulátorok esetében is függhet a beépített  gyorstöltéstől, hogy felszabadítsa Önt attól, hogy hosszabb ideig be kelljen dugni a telefonját a konnektorba.

Vezeték nélküli töltés

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy feltöltse a telefont. Tegye le a telefonját és elkezd tölteni.  A vezeték nélküli töltés az egyike azoknak a jellemzőknek, amelyek a Galaxy S7 vagy S7 edge telefont fenomenálissá teszik.


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Helló! A SAmsung Galaxy S 7 igazi magyar menüs ( nem magyarositott ) ill. EU gyártású? Üdv Tamás

ez a termék új, vagy használt?

Kérdések és válaszok: EU Samsung Galaxy S7 edge fekete
Kiegészítők: EU Samsung Galaxy S7 edge fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ