Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Eurocase ML Monster II 9001

Termékkatalógus
Eurocase ML Monster II 9001
Számítógépház - ATX, 3x 5,25", 3,5&", 2x USB 3.0, 2x 120 mm ventilátor, tápegység nélkül, fekete
Kód:  UB139b1a Termékszám:  ML9001MONSTERII00 Gyártó honlapja:

Eurocase ML Monster II 9001

A designos Eurocase ML Monster II 9001 számítógépház biztosan megfájdítja minden gamer szívét. Elég csupán ránézni, és máris késztetést érzünk, hogy egy nagyteljesítményű konfigurációt rakjunk össze. Ehhez természetesen rendelkezik is az ideális feltételekkel:  elegendő bővítőhely, bőséges tér, nem utolsósorban pedig alaposan megtervezett hűtőrendszer. Ha a klasszikus hűtési megoldás mellett tennénk le a voksunk, akkor a számítógépház már alapból el van látva 3 db ventilátorral: 1x 120 mm elöl és 2x 120 mm oldalt, ráadásul kék háttérvilágítással is rendelkeznek. Hátul még találhatunk egy pozíciót egy 80/120 mm-es ventilátor számára. Ha pedig a vízhűtést preferálnánk, akkor ez a számítógépház ahhoz is tökéletes feltételekkel szolgál.

Legfontosabb jellemzők

  • ATX és mATX alaplapokhoz
  • Pozíció 4 db ventilátor számára (3 db előre beszerelt)
  • Kék háttérvilágítású ventilátorok
  • USB 3.0
  • Vízhűtés támogatása
  • A váz feketére festett fémlemezből készült
  • Hét bővítőhely

Rengeteg hely mindenre, ami csak fontos lehet

Rendelkezésünkre áll 3 db külső 5,25", illetve 1 db szintén külső 3,5" bővítőhely. A belső tér pedig 6 db 3,5" bővítőhellyel tud szolgálni a merevlemezek számára gumis felfogatással. A legnagyobb hely pedig az alaplapnak jut, melyek egészen az ATX méretig támogatottak. A tápegység helye a számítógépház alsó részében található. Az előlapi panel a háttérvilágításos ventilátoron kívül még egyéb fontos dolgokkal is tud szolgálni: USB 2.0 portokal és a néhányszoros sebességgel bíró USB 3.0 portokkal is, és természetesen mikrofonbemenet és fejhallgató kimenet is megtalálható rajta.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eurocase ML Monster II 9001
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eurocase ML Monster II 9001 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eurocase ML Monster II 9001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eurocase ML 9001 Monster II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eurocase ML 9001 Monster II.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ