Shop roku Akvizice ApF HU

EVGA FTW Z270 K

Termékkatalógus
EVGA FTW Z270 K
Alaplap - Intel Z270, PCIe x16, DDR4, SATA III, USB 3.0, USB 3.1, M.2, U.2, GLAN, HDMI, ATX, sc1151
Kód:  EV311c1b Termékszám:  132-KS-E277-KR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVGA FTW Z270 K

Az EVGA Z270 FTW alaplap kiemelkedik robosztus megjelenésével, valamint minőségi alkatrészeivel, hogy csúcsminőségű építőkövévé válhasson az ön nagy teljesítményű számítógép konfigurációjának. A speciális szolgáltatásaival az alaplap a csúcshoz tartozik, ezért helyet találhat a tapasztalt túlhajtók, szenvedélyes PC játékosok és a PC rajongók számítógépeiben is. A Z270 chipsettel felszerelt alaplapba az Intel 7. generációs Kaby Lake processzorait is telepítheti, amelyek így lehetőséget kapnak arra, hogy az utolsó cseppig kihasználják potenciáljukat.

Legfontosabb jellemzők

  • Első osztályú Intel Z270 alaplapi lapkakészlet a legújabb Kaby Lake processzorokhoz
  • Négy, 3600 MHz+ frekvenciájú DDR4 memória bővítőhely
  • Összekapcsolhat két videókártyát 2-utas SLI módban
  • Két M.2 slot az SSD-nek akár 32 Gb/s sebességgel, és egy a harmadik U.2 slot
  • Az aranyozott processzor foglalat javítja vezetőképességet, így tisztább jeleket hoz létre
  • Tizenegy fázisú PWM a processzor optimális tápellátásáért
  • A bekapcsoló, a Reset és a Reset CMOS gombok az alaplapon

Kis testben, nagy teljesítmény

A DDR4 típusú, 3600 MHz+ frekvenciájú memória számára négy memóriaslot van az alaplapon, amibe a kétcsatornás bekötéssel maximálisan 64 GB kapacitás telepíthető. A nagyteljesítményű videókártyákat két PCI-Express 3.0 foglalatba telepítheti 2-Way SLI módban. A 6 darab hagyományos lemezeknek fenntartott SATA III port mellett az alaplapon talál két M.2 foglalatot és egy U.2 foglalatot is. Az első kettő az SSD-k számára van fenntartva, villámgyors, akár 32 Gb/s adatátviteli sebességgel is büszkélkedhet.  Az arannyal ennél a slotnál a gyártó biztosan nem sajnálta a pénzt, mert körülbelül 150%-kal többet használt fel a gyártásnál, mint a megszokott mennyiség.

Villámgyors adatátvitel

Az adatátvitel az a folyamat ami miatt elég gyakran bosszankodunk a sok elfecsérelt és drága idő miatt. A külső tárolóra való átvitelnél ezért nem jó csak az USB 2.0 portot használni. Gyártó ugyanis gondolt arra, hogy idővel jól kell bánni, mert az alaplapot felszerelte USB 3.0 csatlakozókkal, amelyek akár 10-szer gyorsabbak is lehetnek, mint a régebbi testvéreik, miközben nem hiányoznak a modern USB 3.1 portok sem USB Type-C csatlakozóval. A képalkotó eszközöket a HDMI és a Display Port kimeneten keresztül csatlakoztathatja.

Tele hasznos funkciókkal

A minőségi tizenegy fázisú PWM intelligensen, az igényeket valós időben felmérve látja el energiával a CPU-t annak feszültségigénye alapján, és ezzel hozzájárul a tuningolás fokozott stabilitásához. Az alaplapon is megtalálhatóak a bekapcsoló és Reset gombok. Az építés és tesztelés során, így nem kell csatlakoztatni az alaplapot a számítógép házához. A kiváló hangzást a hatékony Realtek ALC1150 audio codec biztosítja, ami a füleinek az eddigieknél magasabb minőségű térhatású hangot biztosít. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, Serial-ATA-III, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
10× Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVGA FTW Z270 K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA Z270 FTW K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA Z270 FTW K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA FTW Z270 K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA FTW Z270 K.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ