AP+ nový vizuál Rapture

EVGA XR1

Termékkatalógus
EVGA XR1
5 1 értékelés
Felvevő készülék - rögzítés az adott eszközből akár 4K felbontásban, akár 60 képkocka/mp, csatlakozás USB-C 3.2 Gen 1 porton keresztül
Kód:  EVxr1c Termékszám:  141-U1-CB10-LR

EVGA XR1

EVGA XR1 digitalizáló kártya 4K támogatással

Sokkal magasabb szintre emelnéd a streaming minőségét? Ebben az esetben szükséged lesz egy megfelelő digitalizáló kártyára, amely mindent megold. Ilyen például az EVGA XR1 csúcsmodell külső kivitelben. A legfontosabb előnyei közé tartozik az a képessége, hogy 4K formátumban, 60 kép / mp sebességgel képes streamelni, támogatja a HDR-t 1440p felbontásban vagy a Full HD felvételt. További előny a tanúsítás, hogy a népszerű OBS streaming alkalmazással teljesen problémamentesen használható.

4K @ 60 FPS

A streaming maximális minősége

Full HD @ 60 FPS

A felvétel minősége

USB-C / HDMI 2.0

Felület

Az EVGA XR1 digitalizáló kártya támogatja a 4K streaminget

Ma lelkes játékosok ezrei streamelnek, de csak néhányan koncentrálnak a tartalmuk mellett a formára is. Éppen ezért az EVGA XR1 digitalizáló kártya fel van szerelve a Full HD felbontásban történő rögzítés kötelező támogatásával, ugyanakkor a gyártó hozzáadta a 4K-ban 60 FPS sebességgel történő streaming lehetőségét. Az ínyencek számára pedig támogatást nyújt az 1440p felbontásban 120 FPS sebességgel és HDR támogatással történő streaminghez is.

EVGA XR1

Az EVGA XR1 használata egyszerű

Az EVGA XR1 számítógéphez történő csatlakoztatásához az USB-C csatlakozóval ellátott kábellel történik (a digitalizáló kártya oldalán) és USB-A csatlakozóval a számítógép oldalán. Opcionálisan saját, kizárólag USB-C csatlakozóval felszerelt kábelt is használhatsz. Természetesen az EVGA XR1 kártyáról nem hiányozhat a HDMI 2.0 be- és kimenet a játékkonzol vagy a PC és a monitor csatlakoztatásához.

EVGA XR1

Divatos RGB háttérvilágítás

Az EVGA XR1 digitalizáló kártya hatékony RGB háttérvilágítással rendelkezik. Ezt a közvetlenül a készülék házán forgatógombbal lehet hangolni.

EVGA XR1

OBS tanúsítás

Az EVGA az XR1 digitalizáló kártyáját tekintélyes tanúsítvánnyal látták el az OBS alkalmazással való használatra. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy segítségével elkerülhetők a streaming során felmerülő technikai problémák.

Az EVGA XR1 digitalizáló kártyával történő felvétel rendszerkövetelményei

4K felbontáshoz 60 kép / mp sebességgel vagy 1440 p felbontáshoz 120 kép / mp sebességgel
Operációs rendszer:
Windows 10 (64 bit)
Intel Core i7-7700HQ vagy újabb + NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti vagy újabb
8 GB RAM


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVGA XR1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA XR1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA XR1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA XR1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA XR1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ