Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Shop roku

Evőkanalak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az evőkanál minden konyhában nélkülözhetetlen eszköz. A különböző anyagok, formák és stílusok sokféle választási lehetőséget kínálnak a különböző igényekhez. Az evőkanál készletekben különböző számú kanál található, általában háromtól hat darabig, így teljes készletet megvásárolhatsz a különböző ételek tálalásához. Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Hogy néz ki egy evőkanál? Mind a megjelenésre, mind az anyagra érdemes odafigyelni

Az evőkanál kiválasztása nem nehéz, de ettől függetlenül fontos döntés. Ezt az evőeszközt minden nap használni fogod ugyanis a konyhában, nemcsak tálaláskor, hanem főzéskor is. Sok szakácskönyvben szerepel az evőkanál, mint klasszikus mértékegység só, cukor vagy liszt kimérésére. Amikor tehát evőkanál típust választasz, összpontosíts a megjelenésére és arra is, hogyan illeszkedik a kezedbe. Az is fontos lehet, hogy milyen mély az evőkanál.

  • Evőkanál egyenként vagy több darabot tartalmazó készletben is kapható.
  • Általában rozsdamentes acélból készülnek, amely egészségügyi szempontból biztonságos és mosogatógépben mosható.
  • A nyél szélessége fontos a kényelmes fogás érdekében. Az egyes evőkanál típusok különböző szélességű nyéllel rendelkeznek, amelyek díszíthetők.
  • A klasszikus evőkanál színe az ezüst, de kevésbé hagyományos színek, mint a káprázatos arany vagy a modern fekete is elérhetők.

i

Evőkanál vs. teáskanál

Az evőkanál és a teáskanál közötti különbség természetesen a méret. Mekkora egy evőkanál térfogata? Általában 15 ml körül, míg kisebb társa, a teáskanál csak kb. 5 ml térfogatú.

Az evőkanál nem csak leveshez való

Az evőkanál minden konyha és asztal elengedhetetlen kelléke. Azonban nem csak leveses evőkanál kapható, találhatsz más típusokat is. A különböző tálalókanalak, fagylaltkanalak vagy az italok keverésére szolgáló hosszú kanalak nagyon hasznos eszközök. A külföldi konyhának is megvannak a maga sajátosságai, ahol a különleges szokatlan ételeket is kóstolhatsz, és megismerhetsz egy másik kultúrát és annak étkezési szokásait.

  • A tálalókanál alkalmas különféle ételek tálalására. Egyes típusok lyukakat tartalmaznak a felesleges folyadék lecsepegtetésére.
  • A koktél kanál nagyon hosszú. Kevert italok készítésére használják shakerekben és magas poharakban.
  • A japán kanál ramen vagy Pho Bo fogyasztásához egy mélyebb kerámia evőeszköz, amelyet pálcikákkal együtt használnak, ennek a külföldi finomságnak a fogyasztására. .

Leveses evőkanál
Evőkanál

Koktél kanál
Koktél kanál

Japán kanál
Japán kanál

Tálalókanál
Tálalókanál

A leveses evőkanál eszközöknek illeszkednie kell a többi evőeszközhöz is. Válassz egy olyan étkezőgarnitúrát, amely valóban illik az asztalodhoz. Ha pedig az ázsiai konyha rajongója vagy, akkor beszerezhetsz evőpálcikákat is.

Az eldobható evőkanál nem csak kirándulásokhoz alkalmas

Az eldobható evőkanál olyan típus, amelyet csak egyszer használsz. Régebben műanyag kanalakat használtak, amelyek könnyűek és egymásra rakhatóak voltak. A környezetvédelem hangsúlyossá válásával azonban a műanyag termékek háttérbe szorultak. Most már általában fa evőkanál típusok kaphatók, amelyek környezetbarátabbak és ellenállóbbak is, különösen a magas hőmérsékletekkel szemben. Az eldobható evőeszközöket különösen kirándulások, kerti partik vagy kempingezés során használhatod.

i

Titán evőkanál a túrázás és kempingezés rajongóinak

A titán evőkanál nagyszerű választás azok számára, akik minden grammot számolnak a hátizsákjukban. Ez az evőkanál típus nagyon könnyű anyagból készül, és néhány még össze is hajtható, így ideális választás utazáshoz. A kemping evőeszközök között tartós alumínium (eloxált) és BPA-mentes műanyag evőkanál modellek is megtalálhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
4,7 22×
Berndorf Sandrik kanál 6 db HOTEL
Evőeszközkészlet - rozsdamentes acél, mosogatógépben mosható, ezüst színű - 498,33 Ft/db
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BERFF0914
5,0 49×
Siguro Gastro Evőkanál 6 db
Evőeszközkészlet - 6× evőkanál, anyaga rozsdamentes acél, prémium polírozott kivitel, klasszikus design, mosogatógépben mosható - 581,67 Ft/db
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CT_H226SU

Evőkanalak

A Evőkanalak kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Evőkanalak – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó evőkanalak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb evőkanalak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: evőkanalak vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ