A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

EVOLVEO Detective WN8, vezeték nélküli NVR kamerarendszer

Termékkatalógus
EVOLVEO Detective WN8, vezeték nélküli NVR kamerarendszer
3,9 8 értékelés
Kamerarendszer - 1920 × 1080 px felbontás, 3,5 "-es lemez, 3,5" formátum, Android, Windows és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi 2,4 GHz és Ethernet, hálózati
Kód:  Evolv19085 Termékszám:  DETECTIVE WN8 Gyártó honlapja:
EVOLVEO Detective WN8, vezeték nélküli NVR kamerarendszer Megszűnt

EVOLVEO Detective WN8, vezeték nélküli NVR kamerarendszer

EVOLVEO Detective WN8 Vezeték nélküli NVR kamerarendszer 

Az EVOLVEO Detective WN8 teljesen digitális kamerarendszer az otthonod, irodád, üzleted és más helyiségeid védelmét és felügyeletét szolgáló eszköz. Kialakításának köszönhetően a kamerarendszer alkalmas a szomszédos kültéri területek megfigyelésére is. A rendszer 4 vezeték nélküli IP-kamerával van felszerelve, mely 1920×1080 pixel felbontásban is tud képet rögzíteni és SATA merevlemez foglalattal is rendelkezik. A felvétel a HDD-n kerül tárolásra, és LAN-kapcsolat segítségével más eszközökön is megtekintheted azt. Az EVOLVEO Detective WN8 kamerarendszeren beállíthatod, hogy folyamatosan, hogy egy előre beállított időintervallumban, heti ciklusokbanrögzítsen, vagy épp csak mozgás érzékelésekor. Így mindig naprakész leszel a megfigyelt helyiségek aktuális állapotával kapcsolatban.

Az EVOLVEO Detective WN8 legfontosabb jellemzői

  • Biztonsági e-mail küldése akár a kamera sérülése és mozgásérzékelés esetén is
  • Infravörös éjjellátó kamerarendszer akár 25 méteres hatótávolsággal
  • Az EVOLVEO Detective WN8 IP66 védettséggel rendelkezik, így kültéren is használható
  • Menürendszer csehül, angolul és más világnyelveken
  • A kamera felbontása 1920 × 1080 pixel
  • Az EVOLVEO Detective WN8 kamerarendszer HDD interfészt támogat

A felvétel mindig kéznél van

Az EVOLVEO Detective WN8 egy teljesen digitális, vezeték nélküli NVR rendszer. Csatlakoztasd a központi egységet HDMI-n keresztül a monitorhoz vagy TV-hez, vagy használd az Android és iOS alkalmazást angol nyelven. A kameraképet valós időben figyelheted, vagy bárhonnan ellenőrizheted a tárolt felvételeket. Csak csatlakoztasd a központi egységet LAN-on keresztül az internetre, és PC-n, PDA-n vagy mobiltelefonon keresztül ellenőrizd a felügyelt helyiségeket. A rendszerbe való belépés jelszóval védett.

Vezeték nélküli használat és egyszerű telepítés az EVOLVEO Detective WN8 rendszerrel

Az EVOLVEO Detective WN8 központi egység vezeték nélkül kommunikál a kamerákkal, és akár 30 méteres hatótávolsággal is rendelkezhet. Az egyes kameraegységek a vezeték nélküli hatótávolságot is növelik, így nem kell az egész rendszert egy szövevényes kábelrendszerrel csatlakoztatni. A cseh, angol és más nyelveken is elérhető, lokalizált OSD menü segítségével az EVOLVEO Detective WN8 kamerarendszer telepítése és működtetése nagyon egyszerű és egyértelmű. Lehetőség van a P2P (i-cloud) használatára is, amely szintén könnyedén beállítható. Csatlakozik az internetre anélkül, hogy be kellene állítanod routeredet.

Kint és bent

Az IP66-os védettségű kialakításnak köszönhetően a kamerák nem csak beltéri telepítésre alkalmasak, hanem biztonságosan használhatók kültéren is. Időjárásállóak, ezenkívül az akár 25 méteres hatótávú infravörös üzemmódnak köszönhetően az EVOLVEO Detective WN8 ideális az éjszakai megfigyelésre. Ha a kamera megsérül vagy elveszíti a jelet a videobemenetekről, egy figyelmeztető e-mailt küld a felhasználónak.

Az EVOLVEO Detective WN8 egy könnyen bővíthető kamerarendszer

Az EVOLVEO Detective WN8 alapcsomagja tartalmaz egy bázisállomást, 4 biztonsági kamerát, hálózati adaptereket. Az állomás és a kamerák felszereléséhez  külön-külön, egy-egy csavar- és dübelkészletet mellékeltek, valamint egy Ethernet-kábel, és egy egér is megtalálható a könnyű kezelhetőség érdekében. Egy CD a szoftverrel és egy kézikönyvvel is a termék része. A bázisállomás egyszerre akár nyolc kamera működtetésére is képes, és nem jelent gondot további kamerák későbbi telepítése a rendszerhez, amennyiben szükséges. AH264 tömörített felvételek tárolására SATA HDD-n is megvalósítható.


Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Használat
Kültéri Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz, Ethernet Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma
4 Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
4 TB Kész!
Fiókok száma
1 db Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 db Kész!
Formátum
3.5" Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO Detective WN8, vezeték nélküli NVR kamerarendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Detective WN8, bezdrátový NVR kamerový systém. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO Detective WN8, bezdrôtový NVR kamerový systém. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective WN8, drahtloses NVR-Kamerasystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Detective WN8, drahtloses NVR-Kamerasystem.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ