Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO EasyPhone FG fekete

Termékkatalógus
EVOLVEO EasyPhone FG fekete
3,5 6 értékelés
Mobiltelefon - hagyományos telefon, 2,8"-es kijelző, 320 × 240, TFT kijelző, akár 64 GB kapacitású Micro SD, 0,3 Mpx felbontású, hátlapi kamera, Jack (3,5mm), dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, SOS gomb, töltőállvány, 1000 mAh kapacitású akkumulátor
Kód:  EVO114b1 Termékszám:  EP-750-FGB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

EVOLVEO EasyPhone FG fekete

Az EVOLVEO EasyPhone FG egy kiváló minőségű mobiltelefon két, 2,8"-es és 1,77"-es jól átlátható kijelzővel. A készülék előlapján két praktikus gomb található a telefonhívások könnyű fogadásához vagy elutasításához, a telefon egyszerű használatáról pedig a jellegzetes és jól olvasható billentyűzet gondoskodik. Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon két aktív SIM kártyát támogat, enyhén bordázott felületének hála pedig jó a fogása, amely jelentős mértékben megkönnyíti a telefon használatát és megakadályozza annak kicsúszását a kézből.

Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon főbb jellemzői

  • Jellegzetes és jól olvasható billentyűzet a könnyű használathoz
  • Állvány az akkumulátor automatikus töltéséhez
  • EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon két, 2,8"-es és 1,7"-es méretű jól olvasható kijelzővel
  • Speciális gombok a kamera gyors bekapcsolásához, a rádió elindításához vagy üzenetek írásához
  • Fekete színű EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon
  •  SOS gomb segélyhívásokhoz és SMS üzenetekhez
  •  Praktikus funkciók és gazdag felszereltség
  • Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon enyhén bordázott felülete megkönnyíti a kezelést
  • Az előlapon található 2 praktikus gomb használható a telefonhívások fogadására vagy elutasítására
  • Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon 2 aktív SIM kártyát támogat

EVOLVEO EasyPhone FG két, 2,8"-es és 1,7"-es kijelzővel

Az EVOLVEO EasyPhone FG telefon használatakor nagyra értékelheted a 2 jól olvasható kijelzőt. A 2,8"-es fő kijelző nagy méretű betűket alkalmaz, könnyedén és gyorsan tekintheted meg rajta a készülék fő menüjét, illetve ideális az üzenetek írásához és olvasásához is. A második, 1,77"-es méretű kijelző a készülék előlapján található, tökéletes áttekintést nyújt az aktuális időről, a bejövő SMS üzenetekről és hívásokról és más információkról. A telefon előlapján elhelyezkedő gombokkal gyorsan fogadhatod a hívásokat, így bármikor felveheted a telefont anélkül, hogy ki kellene nyitnod az EVOLVEO EasyPhone FG készülékét.

A jellegzetes és tiszta billentyűzettel jobb a használata

Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefont olyan jellegzetes és jól olvasható billentyűgombok jellemzik, amelyek egyszerű és egyértelmű használatot biztosítanak. A telefon gombjai jól elkülönülnek egymástól, így könnyebb a gombok lenyomása SMS üzenet írása vagy telefonszám tárcsázása közben. A még kényelmesebb gépelés érdekében a billentyűk háttérvilágítással érkeznek, aktiválható hangjelzés lehetőségével a billentyűk lenyomásakor. A billentyűzet külön gombot kínál a kamera aktiválásához, a rádió bekapcsolásához illetve az üzenetek írásához. Az EVOLVEO EasyPhone FG olyan gyorstárcsázó funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi maximum 8 telefonszám beállítását az egy gombnyomásos könnyű tárcsázáshoz.

SOS gomb segélyhívásokhoz és SMS üzenetekhez

Az EVOLVEO EasyPhone FG telefon hátlapja SOS gombbal is büszkélkedhet, amelynek megnyomásakor azonnal tárcsázza a kiválasztott telefonszámot, illetve rögtön sürgősségi üzenetet is küld ezekre a számokra. Maximum 5 különböző telefonszám rendelhető a gombhoz, amely kiküldi az SMS üzeneteket illetve kezdeményezi a telefonhívást.

Állvány az EVOLVEO EasyPhone FG automatikus töltéséhez

Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefonhoz elérhető még egy remek tervezésű töltőállvány is a készülék biztonságos tárolásához. Miután behelyezted a készüléket az állványba, azonnal megkezdődik az automatikus töltés. Ennek eredményeként az EVOLVEO EasyPhone FG készüléke mindig kellőképpen töltött állapotban lesz a hívásokhoz, az SMS üzenetekhez és más funkciók használatához.

Praktikus funkciók és gazdag felszereltség

Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon számos praktikus funkcióval rendelkezik, amely azt jelenti, hogy számíthatsz a tisztességes vakus kamerára, a rádióra az állomások automatikus behangolásával, amelyhez nem szükséges fejhallgató csatlakoztatása, illetve a hangprofilokra a hangerő érzékeny szabályozásához. Rendelkezésedre áll a zenelejátszó, illetve a praktikus elemlámpa, mint könnyű fényforrás. Az EVOLVEO EasyPhone FG mobiltelefon továbbá rendelkezik számológéppel, naptárral illetve igénybe veheted az ébresztőóráját is.


Paraméterek

Kijelző átmérője
2,8" Kész!
Kijelző felbontása
320 × 240 Kész!
Operációs rendszer
Operációs rendszer nélkül Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
2,8" Kész!
Kijelző felbontása
320 × 240 Kész!
Operációs rendszer
Operációs rendszer nélkül Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM + memóriakártya Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
0,3 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Összecsukható Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Szélesség
55,5 mm Kész!
Mélység
18,2 mm Kész!
Súly
114 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
0,3 Mpx Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
1 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Cserélhető akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Belső memória
0,03 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Normál SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Normál SIM-kártya Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm) Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO EasyPhone FG fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO EasyPhone FG černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO EasyPhone FG čierna.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ